View Full Version : Притеснение .. моля за съвет
imigranta
07-07-2010, 12:04
Здравейте !
Наскоро бях писал по повод на един проблем , свързан с " подмокрянето " , така да се изразя .
Получих няколко компетентни мнения , с който се уверих че това което " капе " от моят приятел е нормално.
Всичко беше наред , до днес.
Вчера аз и приятелката ми , решихме да преминем освен на целувки , обарвания и тк.н , към едно друго нещо .. именно " лизане " .
Мечта ми беше да го направя , тя ми позволи , разбирасе с известна доза притеснение , но всичко си мина уникално. Използвах и малко пръсти , тя е девствена . Когато приключихме , тя каза че я боли .. Болеше я " цял ден " , вечерта и беше минало . Говорихме по телефона и тк.н - всичко беше наред. Днес тя ми каза че е готова за полов акт , разбирасе аз го желаех и приех.
Ето тук ситуацията :
Идва тя в нас , всичко нормално , лягаме целувки , лизане , много мили думи , стигаме до презервативите .. аз решавам че искам да мина през тоалета , уринирам , излизам и приятеля ми е тотално спаднал . Преди това имаше доза подмокряне. Притеснява ме това че всичко беше наред , после и казах , опитахме да го "надървим" но той постоянно спадаше . Предложих и да не го правим днес защото едва ли ще е удобно да ми спадне веднага след като го " пъхна " .
На момичето и стана много кофти , на мен също .. КАК ДА ПОСТЪПЯ , и ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е ?
Имаше ГОЛЯМА доза притеснение , от това как да си изкарам половият член , и да си сложа презерватива .. относно размера , дали ще и хареса и тк.н . Дали от притеснение може да се получи така ? Дайте ми един съвет как да постъпя . Това че е боляло след първото лизане с малкото пръсти , нормално ли е ? Сигурно ще го направим утре , затова ще помоля само компетентни коментари , защото темата не е шега . Сериозно ми е притеснено !
Благодаря предварително ! :-o
BigFakeSmile
07-07-2010, 12:07
ами може би точно от притеснение е станало..спокойно..дори и да не ти е 20 см на нея няма да и направи голямо, даже никакво впечатление, все пак е девствена :)
imigranta
07-07-2010, 12:09
ами може би точно от притеснение е станало..спокойно..дори и да не ти е 20 см на нея няма да и направи голямо, даже никакво впечатление, все пак е девствена :)
:)
Кофти ми стана после ,че тя си помисли че се гнуся от нея , и затова не ми стана . Просто ми беше адски притеснително от всичко , а НАИСТИНА исках да го направим .. и сега се съжелявам че ми спадна ..
Всичко е от притеснение просто се отпусни и всичко ще бъде наред :)
BiGBaDWolF
07-07-2010, 12:23
Абсолютно всичко е от притеснението ... Отпусни се и ще мине като по вода... А това че я е боляло е нормално все пак е девствена ...
imigranta
07-07-2010, 12:31
Абсолютно всичко е от притеснението ... Отпусни се и ще мине като по вода... А това че я е боляло е нормално все пак е девствена ...
Мерси :)
А това което " капе " не е ли сперма ?
Защото попринцип , когато свършвам ( говоря за самозадоволяване ) , не ми се е*е въобще , даже не ми се и мисли .
Тук обаче , сякаш бях свършил , но мисълта за секс си остана ..
:shock:
imigranta
07-07-2010, 12:47
Мерси :)
А това което " капе " не е ли сперма ?
Защото попринцип , когато свършвам ( говоря за самозадоволяване ) , не ми се е*е въобще , даже не ми се и мисли .
Тук обаче , сякаш бях свършил , но мисълта за секс си остана ..
:shock:
Предеякулационна течност? :-o
Точно .. изказах се неподготвен !
А коя е най - предпочитаната поза за първи път ? Разбирасе всеки има различно виждане и на всеки му харесва различно но .. като за първи път може би най удобната?
п.п. Нея много я е страх от болката , болка ми е ясно че ще има , но голяма ли ще е тя , и ще противоречи ли на Възбудата която ще и доставям .. ? С презерватив , полека , и спокойни :)
Това е от притеснение и от това ,че още нямаш достатъчно опит,но скоро ще го натрупаш и няма да се получават такива ситуации :) абсолютно нормално е :P просто не спирайте и в един момент нещата ще тръгнат от само себе си както трябва :)
titinkaa
07-07-2010, 19:51
От притеснение е,или от стрес и умора.А нея я е боляло,щото е девствена и е нормално,като до сега не са и пъхали пръсти и т.н.Гледай да се отпуснеш,ако искаш направи нещо романтично,със сметанки тва онова,за да й е приятно на нея,а и ти да не мислиш за това дали ще го вдигнеш или не,просто се отпусни и с енаслаждавай на хубавото,и ще ти стане. :)
По добре си купи едни хпченца за всеки случай за да не стане пак издънка...Щото верно момичето ще вземе да се депресира
Neopitom3na
07-07-2010, 21:47
Споко бе! Най- вероятно е от притеснение. Какво му мислиш толкова? Дали ще и хареса, колко е голям, да не спадне нз си какво... важното е да сте готови и двамата, да не мислите за глупусти и да сте максималко отпуснати и възбудени.. в противен сличай няма да има никакво удоволствие. :P
Абе не го пипай 3 денЯ да видиш как сам ще излиза! Не си играй с пишката си минимум 1 ден преди да се виждаш с момиче (сети ли се какво си правил ?) Според мен мисионерската е най-добра като за вас.
imigranta
07-08-2010, 05:12
Абе не го пипай 3 денЯ да видиш как сам ще излиза! Не си играй с пишката си минимум 1 ден преди да се виждаш с момиче (сети ли се какво си правил ?) Според мен мисионерската е най-добра като за вас.
:D Не съм се самозадоволявал , ако имаш това впредвид !
Мерси на мненията на всички :)
Сега вече се чувствам спокоен и си мисля че всичко ще мине наред ,
Благодаря отново на всички изказали се , и след като го направя - може да драсна как е минало всичко :-)
Как наричаш пениса си "моя приятел"?
През цялото време мислех, че си бисексуален и сте правили тройка... :shock:
imigranta
07-11-2010, 11:40
така....
вчера - поредният провал !
направо вече незнам какво ми става ..
имахме възможността да останем сами , този път не бях толкова притеснен , по скоро в началото леко се закачахме и играехме .. след това , уринирах , и край .. до там бяхме .. УЖАС!
Много исках и продължавам да искам да го направя , но защо ми спада немога да разбера. Адски ме възбужда и аз нея , но просто въпреки това че го искам , той не ми става ;(
Как да постъпя ?
Препоръчайте ако има нещо за мазане / пиене преди секс , да не ми спада така а да ме държи .
Благодаря
Nadelina
07-11-2010, 11:51
А ти защо винаги след като ти стане, ходиш да уринираш и след това пак наново искаш да ти стане?
imigranta
07-11-2010, 11:53
А ти защо винаги след като ти стане, ходиш да уринираш и след това пак наново искаш да ти стане?
Не уринирам веднага след като я видя .. примерно минава 1 час , и отивам .. защото ми се пикае !?
Какъв е варянта ? Виждам я - и от вратата я мятам ? Така няма да съм нито притеснен , нито изморен .. ? :shock:
А ти защо винаги след като ти стане, ходиш да уринираш и след това пак наново искаш да ти стане? Много добър въпрос а иначе като сте с девойката просто правете нещата които найстина те възбуждат без значение какви са те
Nadelina
07-11-2010, 12:00
^Ходи да уринираш следващия път точно преди да започнете да се възбуждате. А не тъкмо като сте се разгорещили. И да - не е нормално да я "мяташ" веднага след като влезе, говорете си първо или там каквото ви сваля напрежението и притеснението, после ходи да уринираш и тогава започвайте.
FunkyBoy
07-12-2010, 23:11
Не трябва да се притесняваш толкова...
Осведоми се добре по въпроса, преди да го направите (все пак е девствена), секи случай недей да пикаеш точно преди да го направите... не е много хигиенично, и се отпусни.. не го мисли толкова и ще стане работата. Айде успех ;)
ivandimitrovVARNA
07-13-2010, 12:13
че това което " капе " от моят приятел е нормално.
Вчера аз и приятелката ми
излизам и приятеля ми е тотално спаднал .
Чакай, чакай... СТОП
Кво става тука ?Той,тя ,то ,приятел,приятелка,аз...
Малко се обърках ,изясни кое е мистериозното 3то лице в историята ,или просто си дал роля и на 'малкия джо'. :D
"приятеля ми" :D :D :D :grin: :grin: :grin:
ShiTmARMALADE
07-13-2010, 13:29
непосредствено след като съм пикал и аз не мога да го вдигна :grin: