.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Притеснение .. моля за съвет

Здравейте !
    Наскоро бях писал по повод на един проблем , свързан с " подмокрянето " , така да се изразя .
    Получих няколко компетентни мнения , с който се уверих че това което " капе " от моят приятел е нормално.
    Всичко беше наред , до днес.
    Вчера аз и приятелката ми , решихме да преминем освен на целувки , обарвания и тк.н , към едно друго нещо .. именно " лизане " .
    Мечта ми беше да го направя , тя ми позволи , разбирасе с известна доза притеснение , но всичко си мина уникално. Използвах и малко пръсти , тя е девствена . Когато приключихме , тя каза че я боли .. Болеше я " цял ден " , вечерта и беше минало . Говорихме по телефона и тк.н - всичко беше наред. Днес тя ми каза че е готова за полов акт , разбирасе аз го желаех и приех.
    Ето тук ситуацията :
    Идва тя в нас , всичко нормално , лягаме целувки , лизане , много мили думи , стигаме до презервативите .. аз решавам че искам да мина през тоалета , уринирам , излизам и приятеля ми е тотално спаднал . Преди това имаше доза подмокряне. Притеснява ме това че всичко беше наред , после и казах , опитахме да го "надървим" но той постоянно спадаше . Предложих и да не го правим днес защото едва ли ще е удобно да ми спадне веднага след като го " пъхна " .
    На момичето и стана много кофти , на мен също .. КАК ДА ПОСТЪПЯ , и ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е ?
    Имаше ГОЛЯМА доза притеснение , от това как да си изкарам половият член , и да си сложа презерватива .. относно размера , дали ще и хареса и тк.н . Дали от притеснение може да се получи така ? Дайте ми един съвет как да постъпя . Това че е боляло след първото лизане с малкото пръсти , нормално ли е ? Сигурно ще го направим утре , затова ще помоля само компетентни коментари , защото темата не е шега . Сериозно ми е притеснено !

Благодаря предварително !

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    ами може би точно от притеснение е станало..спокойно..дори и да не ти е 20 см на нея няма да и направи голямо, даже никакво впечатление, все пак е девствена
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    ами може би точно от притеснение е станало..спокойно..дори и да не ти е 20 см на нея няма да и направи голямо, даже никакво впечатление, все пак е девствена

Кофти ми стана после ,че тя си помисли че се гнуся от нея , и затова не ми стана . Просто ми беше адски притеснително от всичко , а НАИСТИНА исках да го направим .. и сега се съжелявам че ми спадна ..

Всичко е от притеснение просто се отпусни и всичко ще бъде наред

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Абсолютно всичко е от притеснението ... Отпусни се и ще мине като по вода... А това че я е боляло е нормално все пак е девствена ...

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Абсолютно всичко е от притеснението ... Отпусни се и ще мине като по вода... А това че я е боляло е нормално все пак е девствена ...
    Мерси
    А това което " капе " не е ли сперма ?
    Защото попринцип , когато свършвам ( говоря за самозадоволяване ) , не ми се е*е въобще , даже не ми се и мисли .
    Тук обаче , сякаш бях свършил , но мисълта за секс си остана ..

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от imigranta
    Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Мерси
    А това което " капе " не е ли сперма ?
    Защото попринцип , когато свършвам ( говоря за самозадоволяване ) , не ми се е*е въобще , даже не ми се и мисли .
    Тук обаче , сякаш бях свършил , но мисълта за секс си остана ..
    Предеякулационна течност?
    Точно .. изказах се неподготвен !
    А коя е най - предпочитаната поза за първи път ? Разбирасе всеки има различно виждане и на всеки му харесва различно но .. като за първи път може би най удобната?
    п.п. Нея много я е страх от болката , болка ми е ясно че ще има , но голяма ли ще е тя , и ще противоречи ли на Възбудата която ще и доставям .. ? С презерватив , полека , и спокойни

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Това е от притеснение и от това ,че още нямаш достатъчно опит,но скоро ще го натрупаш и няма да се получават такива ситуации абсолютно нормално е :P просто не спирайте и в един момент нещата ще тръгнат от само себе си както трябва

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    От притеснение е,или от стрес и умора.А нея я е боляло,щото е девствена и е нормално,като до сега не са и пъхали пръсти и т.н.Гледай да се отпуснеш,ако искаш направи нещо романтично,със сметанки тва онова,за да й е приятно на нея,а и ти да не мислиш за това дали ще го вдигнеш или не,просто се отпусни и с енаслаждавай на хубавото,и ще ти стане.

По добре си купи едни хпченца за всеки случай за да не стане пак издънка...Щото верно момичето ще вземе да се депресира

Град
    [На Метри От Земята]
    Споко бе! Най- вероятно е от притеснение. Какво му мислиш толкова? Дали ще и хареса, колко е голям, да не спадне нз си какво... важното е да сте готови и двамата, да не мислите за глупусти и да сте максималко отпуснати и възбудени.. в противен сличай няма да има никакво удоволствие. :P
    Просто аз

Фен Аватара на ilia_92
    Град
    Столиците
    Абе не го пипай 3 денЯ да видиш как сам ще излиза! Не си играй с пишката си минимум 1 ден преди да се виждаш с момиче (сети ли се какво си правил ?) Според мен мисионерската е най-добра като за вас.

Цитирай Първоначално написано от ilia_92
    Абе не го пипай 3 денЯ да видиш как сам ще излиза! Не си играй с пишката си минимум 1 ден преди да се виждаш с момиче (сети ли се какво си правил ?) Според мен мисионерската е най-добра като за вас.
    Не съм се самозадоволявал , ако имаш това впредвид !
    Мерси на мненията на всички
    Сега вече се чувствам спокоен и си мисля че всичко ще мине наред ,
    Благодаря отново на всички изказали се , и след като го направя - може да драсна как е минало всичко

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Как наричаш пениса си "моя приятел"?
    През цялото време мислех, че си бисексуален и сте правили тройка...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

така....
    вчера - поредният провал !
    направо вече незнам какво ми става ..
    имахме възможността да останем сами , този път не бях толкова притеснен , по скоро в началото леко се закачахме и играехме .. след това , уринирах , и край .. до там бяхме .. УЖАС!
    Много исках и продължавам да искам да го направя , но защо ми спада немога да разбера. Адски ме възбужда и аз нея , но просто въпреки това че го искам , той не ми става ;(
    Как да постъпя ?
    Препоръчайте ако има нещо за мазане / пиене преди секс , да не ми спада така а да ме държи .
    Благодаря

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    А ти защо винаги след като ти стане, ходиш да уринираш и след това пак наново искаш да ти стане?

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    А ти защо винаги след като ти стане, ходиш да уринираш и след това пак наново искаш да ти стане?
    Не уринирам веднага след като я видя .. примерно минава 1 час , и отивам .. защото ми се пикае !?
    Какъв е варянта ? Виждам я - и от вратата я мятам ? Така няма да съм нито притеснен , нито изморен .. ?

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Много добър въпрос а иначе като сте с девойката просто правете нещата които найстина те възбуждат без значение какви са те

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    ^Ходи да уринираш следващия път точно преди да започнете да се възбуждате. А не тъкмо като сте се разгорещили. И да - не е нормално да я "мяташ" веднага след като влезе, говорете си първо или там каквото ви сваля напрежението и притеснението, после ходи да уринираш и тогава започвайте.

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Не трябва да се притесняваш толкова...
    Осведоми се добре по въпроса, преди да го направите (все пак е девствена), секи случай недей да пикаеш точно преди да го направите... не е много хигиенично, и се отпусни.. не го мисли толкова и ще стане работата. Айде успех

че това което " капе " от моят приятел е нормално.
    Вчера аз и приятелката ми
    излизам и приятеля ми е тотално спаднал .
    Чакай, чакай... СТОП
    Кво става тука ?Той,тя ,то ,приятел,приятелка,аз...
    Малко се обърках ,изясни кое е мистериозното 3то лице в историята ,или просто си дал роля и на 'малкия джо'.

"приятеля ми"

непосредствено след като съм пикал и аз не мога да го вдигна
    Живей така че всяко дете да може да те нарече тате

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си