Влез

View Full Version : Нова промянаа..

PiNkHeLl
07-07-2010, 16:17
Ето дойде края и на тази учебна година.. най-послее,, :-D
Толкова й чаках края не за друго, а за да осъществя толкова мисленият ми до сега план за ПЪЛНАТА МИ ПРОМЯНА! .. :grin: :oops: ,,

Решена съм на всичко за през новата учебна година да съм просто такава каквато винаги съм искала да бъда..
Почнала съм да мисля първо промяната си във външният ми вид..
Като започнем от тяло,вежди,лице.. и стигнем до ноктите.. Всичко искам да ми е идеално..
Също така ще си променя и много характера.. Адски много при това,защото изобщо не ми допадат някой неща който върша.. :oops:

Мисля, че много момичета от тук също искат да направят със себе си такава промяна.. и затова пускам темата.. за да си споделяме разни идей.. вариантии,мнения една за друга и т.н. :-)

anitapz93
07-07-2010, 16:36
И аз искам да се променя. Първо тялото - да отслабна, а след това прическата, да си оформя веждите. За сега искам това да променя. Това ми е целта през лятото. Искам до 15 септември да съм го постигнала, за да мога да ида с нова външност. :)

anonimchetou
07-07-2010, 16:46
АЗ в лицето или в тяло нищо не искам да променям.. можи би малко веждите че напоследък ги поразвалих.. Насочила съм се към по елегантен стил на обличане ии искам да си накупя дрехи.. защото за момента повечето са ми спортни.. за сега това се сещам.

iiordanova
07-07-2010, 16:54
И аз обмислям някаква промяна.
В характера - нищо няма да променя. Просто съм си такава. Харесвам се.
В тялото - работя по въпроса. Нямам да свалям много. С правилен режим и спорт .. скоро ще имам добри резултати. ((:
В лицето - харесвам си лицето. Най-много веждите да променя малко.
В стила - там обмислям промяна. Не съм се спряла на нищо все още.
А , прическата искам да сменя. Трябва да поогледам разни идеики.

PiNkHeLl
07-07-2010, 16:55
АЗ в лицето или в тяло нищо не искам да променям.. можи би малко веждите че напоследък ги поразвалих.. Насочила съм се към по елегантен стил на обличане ии искам да си накупя дрехи.. защото за момента повечето са ми спортни.. за сега това се сещам.

И аз искам да променя стила си на обличане.. :) Затова почвам от сега да събирам пари и за есента да си накупя разни ризки,поли и панталони...

anonimchetou
07-07-2010, 16:57
а да , прическата забравих. Искам да се боядисвам кафява.. ама няма да стане , но все ще се измисли няква промяна.. А тва за характера дето го е писала авторката не мисля че можеш да щракнеш с пръсти и да го променишш.. то това именно си ти..

tamarichka
07-07-2010, 17:13
характера - може би , това че почти никога не съм в настроение ме дразни .. трябва да си намеря някакво занимание което ме забавлява
стилът - еми аз имам някакъв откачен стил , един ден съм със токчета и някое прилепнало потниче , на другия съм няква "размъкната" облечена в свлечени дрехи .. абе аз съм си , няма кво да променя
тялото - мии засега съм г / д доволна , може би не искам да се променя в тази област от мен - като за първи път :lol:
лицето - може би , да си направя обица на носа .. мн ще се кефа незнайно защо
също искам и нова прическа , нещо свежо .. късо ,но така и нямам смелост да я отрежа защото може и да не се харесам .. а също да пусна някакви по дълги нокти , ноо аз как ги ям просто си мисля че е невъзможно 8-)

pussucetka
07-07-2010, 18:17
Амии аз искам да отслабна 4-5 кг .. Защото тази зимаа доста напълнях .. :( .. Искам да си направя хубав маникюр .. Да си накупяяя адсскии много дрехии .. И товаа за сегаа най-много искамм :P

spopi
07-07-2010, 18:22
стилът искам да си купя нови дрехи но за сега не мисла нещто да променя. :)
тялото - работа над това в момента :)
лицето да махна едни белези но незнам дали ще мога :?
прическата харесах си една но трябва да работя с пресата всеки ден нещто не ми се щте и май с старата прическа ще си остана. :)

nymphadora
07-07-2010, 19:18
аз искам да си пусна дълга коса и сега работя по въпроса,няколко килца по-малко няма да ми се отразят зле ии нямам дрехи за новта учебна година 8-)

shell
07-07-2010, 19:20
това е хубаво,промяната е хубаво нещо.
аз работя по въпроса с оформянето на тялото.иначе друго не бих променила,защото си го харесвам :)

ira90
07-07-2010, 20:05
Нека и аз да се разпиша ... :-D
Имам да променя и работя по въпроса с промяната:
1) Да извая тялото което искам ... ( вече 2 седмици съм на здравословно хранене и домашен фитнес /нямам време да ходя по залите/ за това се занимавам с това, което имам в къщи)
2) Много искам да променя цвета на косата си (обаче незнам какъв цвят, ще ми отива :( )
3) Вече промених почти гардероба си ( накупих си по елегантни дрешки, но имам и спортни .... мн рокли, панталони, сакенцка, шлифери и т.н.)
4) :-D :-D .... малко е смешно , но вече спокойно мога да ходя на токчета ... :grin: :grin: Преди не можех и да изкарвам на 6 см., а сега спокойно си ходя на 10 см. , даже последните ми обувки са 12 см..... обожавам високите токчетааааа (визията на една жена се променя, щом е на токчета) :grin: :grin: :-)
5) Искам да си купя сини лещи, ама все не мога да се навия :-D
6) и на последно място искам един прекрасен "шоколадов" тенннн :grin: :grin: :grin: :-) :-) Еми това е от мен :-D :-)

FlowerPower
07-07-2010, 20:39
външен вид: нова прическа и ако може без пъпки 8-)

отвътре: искам да съм една идея по- уверена

guinessgirl
07-07-2010, 21:05
искам да хвана тен и да поумнея малко

XTREMEFREERIDE
07-07-2010, 21:12
Единствените ми идеи са да си обогатя речника, което така или иначе ще стане, защото съм започнала да чета много книги, и също така искам да стана малко по-организирана за да ми бъде по-лесно. Като цяло искам да градирам интелектуално.

MichellePhan
07-07-2010, 21:16
Искам:
1) Да се запиша на *любимите ми спортове*
2) Да ми порасне косата
3) Да стана по-пестелива
4) Да си променя малко характера
5) Да стана добра по математика(ще решавам много задачи)
6) Да ОБНОВЯ колекцията си от кецове и маратонки :smt007
[b]7) Да стана по-подредена и организирана

BurnDown
07-07-2010, 22:04
Аз искам да си понакупя дрешки некви с парите от работата...
Това лято няма да имам време за спорт, но иначе бих искала малко да си пооформя тялото 8-)
Иска ми се малко да си поотрежа косата, ама не ми стиска хаха

iiordanova
07-08-2010, 09:06
[b]7) Да стана по-подредена и организирана

О , да ! Забравих да го спомена .. ((:
И аз искам да стана по - подрена и организирана.

mynichka
07-08-2010, 09:19
искам да хвана тен и да поумнея малко
и аз за поумняването 8-)

spopi
07-08-2010, 11:50
4) :-D :-D .... малко е смешно , но вече спокойно мога да ходя на токчета ... :grin: :grin: Преди не можех и да изкарвам на 6 см., а сега спокойно си ходя на 10 см. , даже последните ми обувки са 12 см..... обожавам високите токчетааааа (визията на една жена се променя, щом е на токчета) :grin: :grin: :-)
ira90

Извинявай но как се научи че аз на много ниски не мога лошо защото ми се налага понякога и високи да нося.И крака ми много кривят. :) Сам свикнала с ниски обувки пантофки (незнам дали така се казват) и кецове. Може и някой друг да се включи. :) Мерси предварително :)

titinkaa
07-08-2010, 11:58
Моите неща са следните...

1) Голямата ми цел е да отслабна драстично,след което да се стегна доста добре.
2)Да се навия най-накрая да бягам поне по една обиколка,за мен е много даже,като се има предвид,че не обичам бягането.ЩЕ почна пак да ходя и на фитнес,че го спрях.
3)Събирам пари за есента и зимата да си купя нови и яки дрехи,ще пръсна много пари за хубави дрехи единствено ако постигна целта си да се вталя.
4)искам да ми порасне много косата и от половин година се грижа много за нея,и правя всичко възможно да порасне,и до момента има голям ефект.Дано до есента да порасне с поне още 7-8см.
5) Другата ми цел е да се престраша и да отида на козметик да ми маха космите на интимните части,макар че ме е шубе. :D
6)На есен ще ида да ми почистят лицето при една много добра дерматоложка,за да ми се освежи лицето. :)
7)Ако отслабна да почна да нося високи токчета,макар че аз съм си висока,но много ме привличат токчетата. :)
8)Ще ида да ми направят ноктите с гел,за да не ми се чупят,пък и да са готини.
9)А и да си направя нова прическа,но нз каква.

Еми тва е май за сега,друго не се сещам. :D

shmyshi
07-08-2010, 13:08
4)
Извинявай но как се научи че аз на много ниски не мога лошо защото ми се налага понякога и високи да нося.И крака ми много кривят. :) Сам свикнала с ниски обувки пантофки (незнам дали така се казват) и кецове. Може и някой друг да се включи. :) Мерси предварително :)
Сега нз как са тротоарите в Бургас, но в София бая обувки ще смениш докато се научиш :Д Иначе аз се научих от зор...като си харесах и КУПИХ едни 12см и като се наложи да тичаш по леда, за да хванеш трамвая и да не закъснееш за у-ще, после ми се струваше детска игра и това в рамките на не повече от 3 дни..успех :oops: :) :P
а по темата: първо гадните 4кг, после характера, после знанията, гардероба, косата, държанието...ох, 2 месеца са твърде малко :S

SmilezZz
07-10-2010, 19:14
И аз съм решила да се променя..
..1.. - Нова прическа
..2.. - Да си оформя добре веждите
..3.. - Да променя стила си на обличане (даже започнах да направя нещо по въпроса)..
..4.. - Да си направя вече наистина хубав маникюр
..5.. - Да си обогатя речника (започнах да чета повече книги,в сравнение с преди)
Ами това е :D

hrisana
07-10-2010, 19:58
еми .. :)
1. нова прическа-т.е. да ми порасне по-дълга и да си направя някаква прическа
2. да ми пораснат нокти - от скоро спрях да ги гриза
3. по някакъв начин да променя характера си
4. да си накупя нови дрешки

и май е това

RememberxMe
07-10-2010, 20:03
И аз мисля да се променя.. :)
1 - Да си подменя гардероба..
2 - Малко промяна в прическата няма да е лоша.. (:
3 - Мисля да се стегна да си оправя лицето от тея пъпки и белези.. :?
4 - Може би малко да си променя тялото.. Но малко не да приличам на движещ се скелет..
5 - Да поумнея.. Няма да е лошо.. :D
6 - Искам тен , ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Бяла съм като сирене.. :?
7 - И искам да се сприятеля с повече хора и да се науча да си държа езика зад зъбите.. :)

Емм мисля ,че е това.. Доста неща са ,но се надявам ,че ще успея да ги изпълня! :)

MaLty
07-10-2010, 20:52
ДЪЛГА КОСААА :(

Sladurchoo
07-10-2010, 20:59
аа мн хубава тема браво .. ще я следяя

аз искам да се променя ама още не съм решила как .. по-нататък ще пиша и бтв хубави идеи ми дадохте :)

Callisto
07-10-2010, 22:26
Скоро с гаджето се местим в новата ни къща и искам тотално да променя гардеробът си. До скоро стилът ми беше по-скоро спортно-елегантен, но сега искам да заложа на по-елегантние дрехи. Скоро ставам на 18 и искам да сменя работното място и да изградя една хубава кариера. :)
Тялото си не искам да променям.Единствено касата искам отново да си я пусна по-дълга.

danibebi
07-10-2010, 22:58
Аз в характера не искам нищо да променям..преди исках,но не стана и вече си се харесвам такава. :) Просто следвам някои "инструкции" на сестра ми,приемам съветчета,за да поумнея малко.Тялото си харесвам,няма да е зле да си го стегна,но не обичам да спортувам и да правя упражнения :D абее и така ми е добре то. :P Искам да септември да съм 6..с по-дълга коса, ии следвайки идеите на сестра ми, да съм станала с по-готин характер. :) Ии освен това,искам да си пусна ноктите,което ще е малко трудно,но вече почти спрях да ги ям. 8-) Ии общо взето е това от мен. :-)

LavAzza
07-10-2010, 23:02
Аз в характера не искам нищо да променям..преди исках,но не стана и вече си се харесвам такава. :) Просто следвам някои "инструкции" на сестра ми,приемам съветчета,за да поумнея малко.Тялото си харесвам,няма да е зле да си го стегна,но не обичам да спортувам и да правя упражнения :D абее и така ми е добре то. :P Искам да септември да съм 6..с по-дълга коса, ии следвайки идеите на сестра ми, да съм станала с по-готин характер. :) Ии освен това,искам да си пусна ноктите,което ще е малко трудно,но вече почти спрях да ги ям. 8-) Ии общо взето е това от мен. :-)
Каква е тази идея за сестра ти"?
Неспам:
Да ми порастне косата,малко да променя характера.

AbbeyDawn
07-11-2010, 05:23
Аз искам да поотслабна малко - 3,4 кг и да си направя обица на пъпа. :))

neeDaBosS
07-11-2010, 08:34
1) Да си оформя веждите..
2) Да ми порасне косата
3) Да надебелея
4) Да си купя нови парцалки
5) Да поумнея :D
6) Да си направя хубав маникюр

UrbanLegend
07-11-2010, 08:49
-да остлабна
-да почернея (за целта на солариум ще се поди)
-да се задържа с едно определено момче повечко време (глупаво може да звучи,знам)
-да си накупя сумати боклуци,които съм си набелязала от доста време

вече смених прическата и оформих веждите-вече отпадат от списъка

PinkFloydSound
07-11-2010, 09:20
Емиии, най-накрая трябва да се подстрижа, че съм като обрасла градина в главата. 8-) Ще си накупувам подхранващи маски за коса, балсами, кристали, а у. Ще се боядисам пак червена, ама доста по-светло. Искам НЯКАК СИ да си почистя лицето от пъпки, ама.. |( Искам да хвана тен, да се стегна малко, ама не искам да отслабвам, защото тъкмо направих някакви цици и ако отслабна, ще ги изгубя. 8-) Дано това лято има свалки, това-онова. ;D Дано поумнея малко, ама смятам, че съм си достатъчно умна. 8) :lol: И все пак повече никога не е излишно. :Д Ще се постарая и да спра да се лигавя толкова много, защото съм станала адски лигава и непоносима в последно време. Искам да си доизградя стил, защото вече съм почнала да поимвам някакъв, ама все нещо куца.. Иии май е това.
Отделен въпрос е колко НАИСТИНА неща от списъка ще направя. :D

vivchu
07-11-2010, 09:29
1) да надебелея малк0 с 2-3кг!
2) да си променя прическата! ии да се боядисам
3) да си купя сини лещи!
4) да си направя хубав маникюр!
5) да си сменя гардероба!
6) да си направя хубав тен!
7) да си махна сенките под очите!
8. да си сложа обица на веждата!
9) ии най-мого искам да поумнея!

ии 0ще мно0го други за коит не се сещам! :-D 8-) 8)

Sintya
07-11-2010, 09:31
Не искам да променям в тялото си нищо, перфектно ми е. Може би 1, 2 кг в повече, но и сега съм си супер. Може би да хвана малко тен, защото сега съм доста беличка.
Иначе искам да ми се махне малко останалият черен цвят от косата :D , също да я заздравя малко... както и ноктите.
Иначе за друго не знам... искам да си изкарам добре, за друго не ми се мисли ;Д

mechtaq_za_teb
07-11-2010, 09:32
Ами аз не искам да променям кой знае какво. Може би лятото ще наблегна на спорт, за да си запазя фигурата.
Иначе напоследък не съм доволна от прическата си и все експериментирам с нещо ново. Ту се получава, ту не. И така... От другото съм си доволна.

MissHouse
07-11-2010, 09:33
2) Да ми порасне косата
3) Да надебелея

7) да спра да послъгвам

:D

neeDaBosS
07-11-2010, 10:56
2) Да ми порасне косата
3) Да надебелея

7) да спра да послъгвам

:D
++ aз вече работя по въпроса ... 8-)

roshavkotof
07-11-2010, 13:57
И аз обмислям някаква промяна.
В характера - нищо няма да променя. Просто съм си такава. Харесвам се.
В тялото - работя по въпроса. Нямам да свалям много. С правилен режим и спорт .. скоро ще имам добри резултати. ((:
В лицето - харесвам си лицето. Най-много веждите да променя малко.
В стила - там обмислям промяна. Не съм се спряла на нищо все още.
А , прическата искам да сменя. Трябва да поогледам разни идеики.

Абсолютно същото е и при мен :shock: :)

suunnseT
07-11-2010, 14:36
1) Да продължа в същия дух към задачите,които съм си поставила да изпълня.
2) Да ми порасне още косата.
3) Шоколадов тен,защото се харесвам повече.
4) Дано тази година избегна слънчевата алергия на лицето !!
5) Маникюр и вежди,за тях се грижа постоянно.Жалкото е,че сама не мога.. ако можех нямаше да губя толкова пари за тези неща ..
6) Обувки,обувки ... толкова много обувки искам,но сумите им хич не са реални :D ще си почакам да стана бая богата :D
7) Да зачерквам малко по малко списъка с нещата които ИСКАМ да пoстигна.

swetlie
07-13-2010, 20:19
1. да си спусна дълга коса на етажи и с обем (не като Емо разира се).
2. да сваля 4-5 кг.
3. да си стегна тялото след изгарянето на мазнините.
4. да си огормя веждите, но да не са супер тънки.
5. да си променя стила на обличане, но още се колебая между това дали да си остана смоя спортен стил или да започна да се обличам официално.
6. да си направя хубав маникюр.
7. лек тен .. колкото да не съм бяла като сирене.
8. да се стегнаи тази година да уча здраво.
9. след като реша какъв стил да съм.. нов гардероб.

еми това е общо взето.. остава много малко време така,че от днес се стягам яко и почвам с тренировки и т.н. .. Стискайте ми палци да успея. :)

PiNkHeLl
07-13-2010, 20:27
Май всички искате да си пускате дълга коса.. а само аз да я отрежаа... :-D :-D :-D

diksi
07-13-2010, 22:25
Ами аз искам Септември като се появя в новото даскало да съм с дълга коса, летен загар и свежи нови дрехи.. 8-)

PoRcHeTaTa1
07-13-2010, 23:15
хахах ще се променям.... и за какво ? Тези които ме харесват ме харесват такава каквато сьм.... не виждам смисал в това :? :? :? :?

MakeMeLaugh
07-13-2010, 23:19
То, ако ставаше само с искане... :lol: :lol: :lol:
3/4 пак ще сте си същите ама.. айде ;д

billytalent
07-13-2010, 23:47
Май бях писала в подобна тема :?

Ще променя тялото си...малко трябва да се стегна в коремната област 8-)
Косата ми-искам пак да е до кръста и ще стане!!!
Да си подсиля червеният цвят на косата 8-)
Да си променя характера
!!!

cappuccin0
07-14-2010, 22:31
1. Нов гардероб
2. Хубава и дълга коса, вече спирам да я изправям, за да се оправи малко.От 15.09 пак ще почна сигурно, но може би не постоянно 8-)
3. Ще ми купят хубав фотоапарат и ще снимам !
4. Ии почвам да събирам пари (може би за дрехи и обувки ..)
5. Искам хубав тен !

fUcKsMiLe
07-14-2010, 23:05
1. Започвам да си събирам пари за дрехи .. вече няма да има голямото харчене .. :-# /дано да стане :-D /
2. Искам да лепна нещо по себе си .. толкова слаба изглеждам .. :?
3. Искам изцяло нов гаредероб и затова ще направя което казах в 1.
4. Искам дълга коса .. ще си купя хининова вода и дано помогне, че ще си умра .. ;( .. искам си старата коса!
5. Искам да си сложа брекети :x Вече стига съм отлагала за следващата седмица ..
6. Искам да си оформя веждите по друг начин, защото сегашният ми омръзна .. /уфф ся цяло лято ще ходя като .. ;xx :D /
7. Малко да си променя стила на обличане :)
8. Искам да сменя прическата, но ще чакам дългата косаааа .. :smt024 :smt007 :D

Ама да видимо кое ще стане и кое няма :-D

ShtrudeL
07-14-2010, 23:10
Искам да не съм себе си. Като се замисля,толкова много искам да съм това,което искам да бъда,че не ми пука за външния вид.

brutaLxxbunny
07-15-2010, 11:41
Пред да тръгна на даскало искам да си оправя прическата и да си сложа един-два руси кичура за цвят.Искам малко да си подновя гардероба.Ще си скъся в скоро ноктите.Искам за разлика от миналата година да хвана повечко тен,макар че при мен е почти невъзможно :-o

BuKuu
07-15-2010, 12:47
Искам:
1.По-дълга коса и нова прическа
2. Да си намеря занимание/хоби през лятото
3. Да си намеря свестен козметик
4. Хубав тен, макар че едва ли ще успея да го постигна

sian4eto
07-15-2010, 13:34
искам да променя доста неща
1.нова прическа
2.да започна да спортувам
3.да си сменя дрехите в гардероба .. сттила на обличане си го харесвам
4.искам така наречения "шоколадв " тен
5.и маже би характера малко

psychogirl13
05-26-2011, 17:51
хахах ще се променям.... и за какво ? Тези които ме харесват ме харесват такава каквато сьм.... не виждам смисал в това :? :? :? :?
:wink:

pressiana
05-26-2011, 17:58
Някои големи глупости са изписали, ама айде.
Аз ще си пусна косата с 5см и ще хвана повечко тен /ще си правя маски с кафе да стои по-дълго/.

DiidolinaA
05-26-2011, 18:27
Много хубава тема! :) Аз лично за лято 2011 искам да отслабна малко.. с 5 кг макс. :D
Да ми порастне косата с 7-8 см.
Понеже ще почвам работа съм си поставила за цел да събера пари, скоито да си купя много дрешкии :D :P

Vikito0o
05-26-2011, 18:35
1-Искам да отслабна и да се стегна
2-Да добавя повече елегантни дрехи в гардероба си
3-Нова прическа
4-Да си оправя веждите
5-Да имам хубави нокти
6-Да си премахна черните точки от лицето
7-Да не съм толкова мързелива

VampireLover3
05-26-2011, 18:47
Първата и основна цел за сега е след училище да отида да поработя малко и най-накрая да си купя нов телефон. После ако останат пари и дрехи.Искам повече тен тази година, но да видим колко ще ми се ходи на плаж. Отслабването вече го постигнах и си се харесвам така. Имам много големи колебания за косата един път искам да е дълга после къса, но май ще я режа, че в тоя топлик едвам издържам. Това е за сега. :oops:

mdream
05-26-2011, 19:30
- искам да отслабна със 7-8 кг.
- да хвана мноооого хубав тен
- искам да си избеля зъбите ама това едва ли ще стане и представа си нямам как... :(
- и да се погрижа за косата си, че тази година почти не я пипах, макар че ми е доста дълга... чудя се дали да не я отрежа, но ме е страх :D :?
- мисля и да си освежа малко гардероба (:

iiordanova
05-27-2011, 06:54
За лято 2011 си поставям следните цели:
- да отслабна (колкото повече,толкова повече)
- да хвана хубав тен
- да оставя косата си да порасне и ще си купя хининова вода,за да я мажа
Като цяло нищо ново. 8-)

karamelcheto92
05-27-2011, 08:48
1.Да отслабна(в процес съм)
2.Да правя упражнения
3Да си сменя цвета на косата черна и да си направя бритон
4Да си правя домашни маски на лицето
5Да се лакирам повече
6 Да нося повече бижута
7Да почна да ползвам Хининова вода за косата
8Да си променя характера

rebeccaa
05-27-2011, 09:50
Аз също искам да направя голяма промяна в себе си.

Да отслабна
Да си оправя веждите
Да сменя прическата
Да сменя стила на обличане
Да хвана тен
Да се науча да ходя по добре на високи токчета

YoungDD
05-27-2011, 10:00
-Да отслабна малко.
-Да си махна тия гадни пъпки от лицето :-x
-Да стана по-подредена и организирана.
-Да си обогатя речника вкл. и английския ;d
-Да започна да се грижа на ноктите на ръцете ми, че сегаа.. ;x

като цяло това е :) лятото е време точно затова :))))

FuckingFreak
05-27-2011, 12:37
Да сваля няколко килограма и да хвана супер много тен, а и да се постарая да не ми изгори лицето. Както и да си преговоря нещата по английски и да почна да чета някоя книга на английски, че тая година ми мина точно като един миг и имам чувството че я проспах, цялата, изпуснах доста неща от училище и трябва да наваксвам.. :(

eminemfenka
05-27-2011, 12:43
*тен
* - 7-8 кг.
*нов стил на обличане
*уединение - искам малко време на мързелуване ( да гледам филми, да пиша , да чета поезия и книги , да слушам музика и да се излежавам на хамака)
*и да си пусна още малко ноктите, те са дълги, но още мъничко :)

Rebirthing
05-27-2011, 12:55
На първо място искам да съм по упорита в начинанията си ! Искам да се стегна и да работя повече върху нещата които си налагам !
На външния вид няма какво толкова да му променям.
Смятам да си направя фото или лазерна епилация докато слънцето не е станало твърде силно.
Да имам повече време за козметичния салон :D
- маникюр, особено педикюр, падам си малко некадърна в оформянето на ноктите. Може направо да си сложа гел на ноктите, но в момента проучвам нещата.
Да си изградя навици редовно да си правя домашните маски за лицето и косата.
За разлика от повечето хора, нямам намерения да се пържа на слънцето или в солариума, а смятам да отскоча при козметичката за няколко избелващи процедури. Искам кожата си гладка и с равномерен цвят :).
А, и едно от нещата които най-много искам е повече парички в дебитната карта :oops: !

Hilary_
05-28-2011, 05:57
Искам да:
* спра да бъда такава наивница, защото вредя само на себе си и не мога да правя правилна преценка за хората ..
* да променя малко или много външния си вид .. все пак ме очаква ново начало .. 8)
* да се запозная с много нови хора, които да си заслужават ..
* да се забавлявам повече вместо да плача за сульо и пульо .. ;д

и май е това за сега .. ;д

shiv3r
05-28-2011, 06:51
И аз съм решила да започна с промените...
1.Искам да спра цигарите,да започна да се храня здравословно и да започна с упранения за стягане.
2.Да променя косата си,да си направя свежа прическа за лятото,но все пак още не съм решила каква.
3.Да си пусна дълги нокти(вече работя върху това и за първи път си харесвам ноктите)
4.Да променя стила си на обличане.
5.Да имам тен,но искам да е преди морето и много се чудя за лосион за изкуствен тен.
6.Да обогатя речника си..и английския си...
7.Да стана по организирана и отговорна.