View Full Version : Голям филм
allaballaaaa
07-07-2010, 21:39
Здравейте... Имам много кофти проблем... Ходя с един бивш на една приятелка,с която сме в една компания и секи ден сме заедно,те не ходеха сериозно,2 седмици ходиха,обаче тя си е такава,че ще направи голям проблем и ще развалиме компанията,преди пак се бях забила с един нейн бивш и тя ми каза,че ако го попна няма да ми проговори,и с този не ходеше сериозно... ии просто незнам как да и го кажа,не може вечно да се криеме,аз искам да си излизам с него по купони и тн,когато сме заедно с компанията,няма как да не разбере...чудя се как да и го кажа,мисля да почакам да видя дали ще се получи с тва момче,сепак ходиме от 1 ден...Но ако се получи след това как да и го кажа?!... :( :( :( :(
monincetyyy
07-07-2010, 21:43
Ако държиш на нея кажи и сега. Приятелите нямат тайни. Не можеш да си мълчиш за неща, които смяташ, че няма да й харесат. Просто се постави на нейното място и реши дали ти би предпочела да крие от теб :)
големо ходене правите 1 ден...
allaballaaaa
07-07-2010, 21:47
Ами на мен въобще нямаше да ми пука,ако съм ходила с някое момче 2 седмици и някоя фр тръгне с нея,просто няма смисал,ако беше нещо сериозно,да щеше да ми е много гадно,но при това положение,не мисля... но все пак ще почакам да видя дали ще се получи с него,защото съм почти сигурна,че ще се скараме с нея... :?
SisinkaS
07-07-2010, 22:55
На мен пък щеше да ми е някакси тъпо момчето, с което съм била до преди няколко дни да излиза всеки ден с нас и да го гледам да се натиска с приятелката ми :?
IndependentGirl
07-07-2010, 23:25
Ти си лоша приятелка. Не знам как можеш да обмисляш варианта да ходиш с бивш на приятелката ти, при положение, че и тримата сте в една компания. На момчето ако не му пука поне ти не се ли поставяш на мястото на приятелката ти, и че на нея изобщо няма да й е приятно и леко да ви гледа заедно.. :?
п.п: Аз съм на принципа, че бивши и настоящи приятели (гаджета - тъпа дума) на приятелки не се пипат, както и обвързани момчета не се закачат.. :]
valdesbg
07-08-2010, 05:17
Ем отиваш и и казваш "Ходя с еди-кой си" и толкова. Друго не я интересува.
Проблем не би трябвало да ти прави в предвид че те са БИВШИ, т.е. каквото е имало като отношенияе приключило :) Приятелството не бива да се меси в любовта, както и обратното.
Друг е въпроса че момъка е като пчеличка от цвят на цвят. Та.. не се изненадвай ако след 2 седмици се разделите.
bilqnavod
07-08-2010, 08:16
:smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043
mincheto
07-08-2010, 08:21
Тая кучка НЕ ти е НИКВА приятелка. Я ,я заебавай, прави това ,което ти харесва на тебе. Тази е голям егоист, аз ако бях на теб, ми да се сърди, ще и вкарам един здрав ляв тупаник да се осъзнае на кой свят е.
BlueMushroom
07-08-2010, 08:21
п.п: Аз съм на принципа, че бивши и настоящи приятели (гаджета - тъпа дума) на приятелки не се пипат, както и обвързани момчета не се закачат.. :]
Именно :smt023
ivcheto0o
07-08-2010, 08:44
Д а ви имам приятелството....вече за втори път и правиш същия номер как ли ще реагира?!?Сигурно много ще ти се зарадва....
Но все пак по-добре й кажи отколкото да я лъжеш.
Именно :smt023ти не си бивша на никой мпй приятел, нали ? :*
ReachlessGirl
07-08-2010, 17:31
Ебаси приятелката си .. :? :?
След като те е предупредила ти ПАК си го направила .. от тук нататък си заслужаваш всяка нейна псувня!! .. :? :?
schhhhhhh
07-08-2010, 17:57
Не сте приятелки и не е виновна тя...
Любовта идва и си отива,но приятелството остава за цял живот!
Но не винаги е така.Слушай сърцето си!
Според мен приятели не ти трябват много,много - точно заради такива случаи.Кажи на "приятелката" си за въпросното момче,пък тя ако иска да ти се сарди!Да не ти пука, ;-)
VinDiesel
07-08-2010, 18:29
В моята компания всеки знае,че ако някой постъпи така с другия,няма да си говорим до гроб..та и след това.Това за мен е предателство...Та 1 път си го направила и тя ти е казала,да не правиш повече така,а ти сега пак й го причиняваш.Това ако е приятелство,евала.Толкова ли няма други момчета,та си 2-ра цедка на кафето?
eFFec7ive
07-08-2010, 18:45
мда...постъпваш супер тъпо и нагло ако наистина ти е много добра приятелка... :o
allaballaaaa
07-08-2010, 19:47
Не,не ми е добра приятелка,просто сме в една компания,а с това момче ходеха 1 седмица и на нея въобще не и пука за него,но понеже я знам каква е,ще иска да направи интрига и да развали компанията :?
тва е супер тъпо да се сърдят за гажета майна, като са скъсали значи е свободен и може да си прави с който си иска. Аз примерно никога нема да се разсърдя за такива работи, докато на мене бая са ми се се сърдили 8-)
eFFec7ive
07-08-2010, 20:22
хах щом не сте приятелки да не ти пука..гледай само да не си развалиш отношенията с останалите от компанията :wink: