Влез

View Full Version : Няколко въпроса

LavAzza
07-08-2010, 12:47
Аз искам да отслабна 10-15 кг,НО нямам представа как(не съм запозната с диетите,упражненията....)Ако може да ми предложите диета,от която няма да си върна килограмите.Изтеглих си Pump it up и всеки ден ще го правя,НО не става ссамо с движение-трябва и лишение :-D .Ще бягам по 30 минути 1 седмица,на следващата по 1 час и така ще увеличавам с 30 минути всяка седмица.Ще скачам на въже пак по същия график :D .Ако може да ми кажете упражнения за премахване на паласките и вобще за коремната област(тя ми е най-проблемна).

П.С:Ако може диетата да не включва яйца(повръщам от тях).

LavAzza
07-08-2010, 13:21
Никой ли не е запознат :D ...гледам тука има една тема ДИЕТИ-ДНЕВНИК,но не писах там,защото имам и други въпроси.

art
07-08-2010, 14:23
Аз по едно време бях напълняла и за неповече от месец свалих осем килограма. Не ядях плодове или каквото и да е друго сладко, тестени изделия, ориз. Никакви газирани напитки. В училище ядях солетии вода. На мен ми се отрази добре, но не знам как ще е при теб. Ако е за упражнения кажи на кои области искаш да наблегнеш и ще се опитам да говоря с приятеля ми да измисли нещо за теб. (Той е фитнес инструктор и може да ти изготви и програма, но там ми е казвал, че трябва да види човека и че имало и други подробности)

AniBG
07-08-2010, 14:29
Диетите няма да ти помогнат, а само ще стресират организма ти! По-добре спортувай много и яж здравословно - повече зеленчуци, плодове...! 8)

LavAzza
07-08-2010, 14:45
Ами в бедрата и в корема.