View Full Version : Има ли любов без секс ????
Wasilewaa
07-08-2010, 13:44
Има ли любов без секс ????.... и до кога продължава тя..!?
Да видим вашето мнение :)
Има да. Само заради едното Е***е са някои.....
Има, но според мен истинсият въпрос трябва да е до кога продължава любовта без секс :oops:
Wasilewaa
07-08-2010, 13:49
Окау сега ще го редактирам :)
Extremescream
07-08-2010, 13:51
Има,да,но докога ще е без секс.Когато се запознах с приятелят ми имах връзка и не спах с него.Но въпреки това ме обичаше без да сме спали,което си беше много за него.
А и любовта не е само да се гледате мило в очичките и да се държите за ръчичките.Сексът е връх на интимността за двама влюбени.
Е, сега темата придоби друг смисъл......както и да е.
Има случаи, когато НЯМА, има когато ИМА :grin:
Wasilewaa
07-08-2010, 13:52
Има да. Само заради едното Е***е са някои.....
Е да но по-често се срещат такива момчета които тъсят приятелка само заради единия секс :? а момичета който искат само това добре знаеме как се наричат :-D :)
Оф Василева кога най сетне ще разбереш че не можеш да задържиш някой без да му даваш това от което има нужда. Любовта и секса варвят рака за рака колкото по рано го разбереш толко по добре,ако искаш да се заблуждаваш сама това си е отделен вапрос.
Wasilewaa
07-08-2010, 14:05
Оф Василева кога най сетне ще разбереш че не можеш да задържиш някой без да му даваш това от което има нужда. Любовта и секса варвят рака за рака колкото по рано го разбереш толко по добре,ако искаш да се заблуждаваш сама това си е отделен вапрос.
По-добре не говори, защото не всички момчета са като теб ;) някох търсят само това както ти, други не ;)
Василева пак си в грешка. Аз имах предвид съвсем друго а ти ма искара че сам някъф дет само мисли кое момиче да излъже да си легне с него но както и да е друго имах предвид примерно както си ти на 17 18 години и ходиш с някой дето е колкото теб или маалко по голям ходите месец два три 4 5 6 обичате се НО връзката ви няма никво сексуално развитие щот ти не можиш да се наканиш да му пуснеш момчето идва при теб ти само го дървиш а после той ходи да мастурбира в тях с матеряла който е събрал от натискането му с теб а в същото време неговите приятели се радвад на успешни връзки в които има и секс което е нормално на тази възраст и момчето почва да се чуди абе аз докога ще я чакам тая в същото време приятелите почват да го пипат по акъла аиде бе кво стана с вас правите ли секс вече и тн. Е мамка му колкото и да те обича коло време трябва да мастурбира и да търпи унижение от всички че стой на сухо че ти да се наканиш да му пуснеш :)
nefchi_bs
07-08-2010, 14:45
Както има секс без любов,така би трябвало да има и любов без секс...
Wasilewaa
07-08-2010, 14:45
Добре, нямам намерения да се караме по форумите, обаче искам да кажа, че нито съм на 17 нито съм на 18 и смятам ще още не съм готова за секс :)
Добре, нямам намерения да се караме по форумите, обаче искам да кажа, че нито съм на 17 нито съм на 18 и смятам ще още не съм готова за секс :) По скоро спорим не се караме :) знам и че си на около 20 знам и че не си готова още ама спри да се заблуждаваш че има някое момче дето ще те чака повече от 6 месеца (максимум) за да правите секс сори но това е реалноста
Punisherrr
07-08-2010, 14:54
приятелите почват да го пипат по акъла аиде бе кво стана с вас правите ли секс вече и тн. Е мамка му колкото и да те обича коло време трябва да мастурбира и да търпи унижение от всички че стой на сухо че ти да се наканиш да му пуснеш :)
И това ако е причина да му ''пуснеш'' .... :?
Нещата не стоят така при всеки. Не бъдете толкова убедени ;)
Ако знаеш просто колко пъти слабоумните ми приятелки (отдавна започнали полов живот), са ме срещали по улицата и са ми задавали тоя малоумен въпрос : ''Аре бе? Кога ше се ебете?'' Или '' ЕЕе кво става? Ебахте ли се вече '' .... Е страшно ме ''смущаваше'' това,да знаеш.
Отношенията на една двойка са си само тяхна работа и някви такива от сорта ''срам ще ме е пред приятели'' са пълна тъпотия. На ей такива приятели само им се изсмива и се отминава.
Ако двама души се обичат, и се уважават, при определени обстоятелства биха проявили разбиране един към друг и никой никога не би казал ''аре бе,писна ми да мастурбирам'' или просто да зареже гаджето си.
Нали уж говорите за любов тука? Любовта предполага ''малко'' повечко от целувки, опипване и механично повтаряне на ''Мило,обичкам те'' ... Едни неща като : споделяне, доверие и т.н. също не са за изхвърляне.
Така,че изказалия се преди мен - не говори на изуст, защото приказваш глупости ;)
''Никой няма да те чака повече от 6 месеца МАКСИМУМ'' :lol: ?!?! И кой ги поставя тези срокове? Такива неща в любовта,поне в тази за която аз знам, няма. ;)
МнОГО ЛОШО бях цитиран изобщо с този цитат излезнахме от контекста който аз имах предвид но както и да е щом си мислите че щом двама човека се обичат и няма други външни факатори които влиаят на връзката (приятели, родители и тн.) значи за пореден път сте заблудени(мое мнение) щом си мислите че има момче над 16 17 мааксимум което да чака приятелката си да правят секс повече от 6 месеца ми добре пуснете тема в форума и ще видим кой е прав и кой е крив
любов без секс не може... любовта без секс се нарича приятелство
Wasilewaa
07-08-2010, 15:09
хахаха а любовта със секс? приятели с привилегии :D :D
любов без секс не може... любовта без секс се нарича приятелство
Не брато може ест. само ако не помолиш десислава или левислава да ти помогнат да се освободиш топките ти ще се пръснат и тогава става много лошо
Wasilewaa
07-08-2010, 15:11
Добре, нямам намерения да се караме по форумите, обаче искам да кажа, че нито съм на 17 нито съм на 18 и смятам ще още не съм готова за секс :) По скоро спорим не се караме :) знам и че си на около 20 знам и че не си готова още ама спри да се заблуждаваш че има някое момче дето ще те чака повече от 6 месеца (максимум) за да правите секс сори но това е реалноста
Aмиии не съм и на 20..... доста по-малка съм :P
:D :D :D абе как се вика не знам ,ама връзка без секс не може... чаках една 6 месеца и накрая излезох банкомат с безплатно такси... заеби тая работа .. чакам, но в некви граници. по-горе е много точно казано - наааааи много 6 месеца и то ако момичето го каже и т.н...
Aмиии не съм и на 20..... доста по-малка съм :P Е добре тогава аз си мислех че си на 20 години и си няква заблудена романтичка но щом си още мънинку нормално е да си мислиш че кот фарчи са яде
Punisherrr
07-08-2010, 15:18
МнОГО ЛОШО бях цитиран изобщо с този цитат излезнахме от контекста който аз имах предвид но както и да е щом си мислите че щом двама човека се обичат и няма други външни факатори които влиаят на връзката (приятели, родители и тн.) значи за пореден път сте заблудени(мое мнение) щом си мислите че има момче над 16 17 мааксимум което да чака приятелката си да правят секс повече от 6 месеца ми добре пуснете тема в форума и ще видим кой е прав и кой е крив
хаха... естествено, че има. Що за глупав въпрос. :-D
Да ти давам личен пример ако искаш - 2 години ;) Момчето веднъж не се оплака от това, което съм му давала през това време. Впрочем ако има значение - на 21 години е.
(Макар, че моята история е такава поради малко по-сложни обстоятелства, но все пак ще я дам за пример)
Ами помисли малко по-общо - ако едно момиче е на 14 години(да речем) и тръгне с някое момче - длъжна ли е до 6 месеца да му пусне (ама, че гнусна дума).
Както ти ми говориш за разни фактори ( приятели, семейство), сега и аз ще ти кажа за други фактори като : възраст, опит, как се чувтсва човек. Не заради някой друг - за самия себе си.
Това не е ли от значение ?
Wasilewaa
07-08-2010, 15:31
хмммм но аз съм съвсем на 15 :D :D
Ами аз съм писал над 16 17 години пак се мъчите да изкривите това което казвам и да има и други фактори които влиаят естествено че ако момичето е травмирано от нещо(не искам даже да го споменавам) е нужно повече време но аз имах предвид АКО всичко си е нормално и са на по 16 17 години няма причина да се чака или по точно няма кой да чака момичето, при теб е станало някъф феномен който си има обеснение но при всички положения е 1 на 1 000 000
Василева пак си в грешка. Аз имах предвид съвсем друго а ти ма искара че сам някъф дет само мисли кое момиче да излъже да си легне с него но както и да е друго имах предвид примерно както си ти на 17 18 години и ходиш с някой дето е колкото теб или маалко по голям ходите месец два три 4 5 6 обичате се НО връзката ви няма никво сексуално развитие щот ти не можиш да се наканиш да му пуснеш момчето идва при теб ти само го дървиш а после той ходи да мастурбира в тях с матеряла който е събрал от натискането му с теб а в същото време неговите приятели се радвад на успешни връзки в които има и секс което е нормално на тази възраст и момчето почва да се чуди абе аз докога ще я чакам тая в същото време приятелите почват да го пипат по акъла аиде бе кво стана с вас правите ли секс вече и тн. Е мамка му колкото и да те обича коло време трябва да мастурбира и да търпи унижение от всички че стой на сухо че ти да се наканиш да му пуснеш :)
Аз съм на 17 и да сексът е важен но не е толкова че да те е срам от това, че не го правиш с момичето което обичаш и ако чувствата ти са силни ще ти хубаво и от наи малките неща, но да се засягаш от някфи ебавки ,та чак както каза да се унижаваш еми това е малко тъпо и странно :?.Някои момичета първо МИСЛЯТ за това което ще настъпи когато започне сексът което лично мен доста ме радва, че има такива момичета.И колкото до ебавките от приятели, еми тва са ебавки се пак кво толкова няя да свърши света,вярно е че не е приятно ама ако ти разбираш половинката и ако се обичате найстина ще ти е приятно каквото и да правите.Ти говориш за 5 6 месечна връзка добре но ако си тръгнал с намерението да я оправиш почти веднага и на това да се крепите едва ли ше се стигне до толкова голямо нещо, имам приятели които ходят повече от година и половина и го направиха на годишнината а през тази година както ти каза са го карали само на натискането ;d , и сега са в супер добри , перфектни отношения и даже са за завиждане... та по темата : има любов без секс ,но модата да се прави много секс , като чели измества любовта се повече.
Punisherrr
07-08-2010, 15:39
One Boy, никакъв феномен не е станал, нито нещо травмиращо. ;) Не ставаше дума за такива неща(слава Богу).
Чисто и просто не си попаднал в такава среда от хора, за да видиш и чуеш за такива ''феноменални'' истории :-D . Това е цялата работа.
Punisherrr искам само да питам ако на твоя бойфренд не му става патката колко време ще си с него докато се сетиш че нещо ти липсва
vaseto0o
07-08-2010, 16:11
Щом момичето "много обича момчето" защо да не му направи кефа? А да следва своите изкривени морални принципи, на въздаржание и тем подобни гупости... И през това време момчето да се измъчва с чикии... Защо трябва да се прави секс когато иска момичето а не когато иска момчето? Според мен трябва да има разбирателство и да се вземе средно решение примерно момичето иска да след 2 месеца, момчето иска веднага => правят го след 1 месец и така и 2та ще са донякъде одовлетворени :grin:
Има. Имам връзка от 2 години и половина и за пръв път правихме секс преди 1 месец, така че.. И не че аз не исках просто така се стекоха обстоятелствата. :wink:
Punisherrr
07-08-2010, 16:38
Punisherrr искам само да питам ако на твоя бойфренд не му става патката колко време ще си с него докато се сетиш че нещо ти липсва
Тоя пример никак не е удачен за сравнение с това, което аз се опитах да обясня. Така, че няма как да отговоря на тоя глупав въпрос.
Това на някой да НЕ МУ става и това някой да НЕ ЖЕЛАЕ все още да прави секс са доста различни неща.
+ това вече се опитах да намекна, че при мен и моя бойфренд няма такива неща като ''докато се сетиш, че нещо липсва''. Тоест всичко, засягащо нашите отношение се споделя и за това пак казвам, че въпроса ти ми се вижда супер глупав. Но ако много държиш на отговор : Ако в някъв момент се окажеше,че не му ставаше патката, ние така или иначе щяхме вече да сме достатъчно близки и, както може би сам се досещаш, това нямаше да ме накара да го виня или оставя. Пак идва въпроса за обичта, за която всички говорите ей така. Колкото да я вметнете в изречението...
Ако си поне малко зрял и изпитваш силни чувства към някой, не би разсъждавал като загорял пубер. (Това изречение не беше специално към теб, а като цяло.)
Както има секс без любов,така би трябвало да има и любов без секс...
+111
FeelMyPain
07-08-2010, 16:50
Любов без секс мoжe да имам само към майка ми.
vaseto0o
07-08-2010, 16:53
Тоя пример никак не е удачен за сравнение с това, което аз се опитах да обясня. Така, че няма как да отговоря на тоя глупав въпрос.
Това на някой да НЕ МУ става и това някой да НЕ ЖЕЛАЕ все още да прави секс са доста различни неща.
+ това вече се опитах да намекна, че при мен и моя бойфренд няма такива неща като ''докато се сетиш, че нещо липсва''. Тоест всичко, засягащо нашите отношение се споделя и за това пак казвам, че въпроса ти ми се вижда супер глупав. Но ако много държиш на отговор : Ако в някъв момент се окажеше,че не му ставаше патката, ние така или иначе щяхме вече да сме достатъчно близки и, както може би сам се досещаш, това нямаше да ме накара да го виня или оставя. Пак идва въпроса за обичта, за която всички говорите ей така. Колкото да я вметнете в изречението...
Ако си поне малко зрял и изпитваш силни чувства към някой, не би разсъждавал като загорял пубер. (Това изречение не беше специално към теб, а като цяло.)
Първите 2-3 години изглеждат сладки, влюбени ала бала, ама после като си омръзнете... Иначе на този етап си на 100% сигурна че това няма да стане, естествено че ще е така, но шанса да сте заедно за цял живот е малък... Нали са сещаш че никой не ти вярва че ще живееш цял живот с импотентен мъж и ще умреш девствена :razz:
Punisherrr
07-08-2010, 17:13
И ква беше тая глупост последната сега? :?
Не виждам някъде да се говори за доживотна връзка или нещо подобно...
Whatever...Няма да обсъждам повече. Ще се правите на остроумни и тва си е.
monincetyyy
07-08-2010, 17:28
Има любов без секс, но за мен е ненужно да се стига до това. Аз съм момиче и съм на мнение, че когато имаш отношения с някой, обичате се, всичко върви идеално, е нормално да изчакаш известно време (няколко месеца) докато спиш с него, но както казаха по горе да мастурбираш всеки ден не е хава, особено когато знаеш че някой те обича. Аз когато обичам някой, го обичам изцяло. И когато съм сигурна, че и той ме обича, съм сигурна, че мога и да му се отдам. Когато ми е хубаво с даден човек, когато си прекарваме добре и се обичаме и сме готови на всичко един за друг (защото това е любовта за мен) значи сме готови и да стигнем най-върховата форма на любовта, а именно - секса.
ReachlessGirl
07-08-2010, 17:41
Има разбира се .. а за времето .. при мен е било близо 2 години ( и ако не се бяхме разделили може би и още щеше да издържи) .. :)
Има любов без секс, но за мен е ненужно да се стига до това. Аз съм момиче и съм на мнение, че когато имаш отношения с някой, обичате се, всичко върви идеално, е нормално да изчакаш известно време (няколко месеца) докато спиш с него, но както казаха по горе да мастурбираш всеки ден не е хава, особено когато знаеш че някой те обича. Аз когато обичам някой, го обичам изцяло. И когато съм сигурна, че и той ме обича, съм сигурна, че мога и да му се отдам. Когато ми е хубаво с даден човек, когато си прекарваме добре и се обичаме и сме готови на всичко един за друг (защото това е любовта за мен) значи сме готови и да стигнем най-върховата форма на любовта, а именно - секса. И аз тва изкам да обясня че е нормално да се изчака няколко месеца а не както тука колежките приказват 1 2 години :( тва си е вече болестно състояние а за тези момчета дето са ги чакали по 2 години :-D много любов много чудо
абе естествено че има .. тва че вече хората приемат секса като да отидеш до магазина си е друга работа .. вече я няма тази чиста и сакрална любов : ) вече всичко опира до секса .. всичко е секс
glamouros
07-08-2010, 22:10
Има ли любов без секс ????.... и до кога продължава тя..!?
Да видим вашето мнение :)
Да има. Нарича се съответно платоническа :)