.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Град
    Bulgaria

Има ли любов без секс ????

Има ли любов без секс ????.... и до кога продължава тя..!?

Да видим вашето мнение

Супер фен
    Има да. Само заради едното Е***е са някои.....

Има, но според мен истинсият въпрос трябва да е до кога продължава любовта без секс

Град
    Bulgaria
    Окау сега ще го редактирам

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Има,да,но докога ще е без секс.Когато се запознах с приятелят ми имах връзка и не спах с него.Но въпреки това ме обичаше без да сме спали,което си беше много за него.
    А и любовта не е само да се гледате мило в очичките и да се държите за ръчичките.Сексът е връх на интимността за двама влюбени.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от LadyDy
    Има да. Само заради едното Е***е са някои.....
    Е да но по-често се срещат такива момчета които тъсят приятелка само заради единия секс а момичета който искат само това добре знаеме как се наричат

Супер фен
    Е, сега темата придоби друг смисъл......както и да е.
    Има случаи, когато НЯМА, има когато ИМА

Оф Василева кога най сетне ще разбереш че не можеш да задържиш някой без да му даваш това от което има нужда. Любовта и секса варвят рака за рака колкото по рано го разбереш толко по добре,ако искаш да се заблуждаваш сама това си е отделен вапрос.

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от OneBoy
    Оф Василева кога най сетне ще разбереш че не можеш да задържиш някой без да му даваш това от което има нужда. Любовта и секса варвят рака за рака колкото по рано го разбереш толко по добре,ако искаш да се заблуждаваш сама това си е отделен вапрос.
    По-добре не говори, защото не всички момчета са като теб някох търсят само това както ти, други не

Василева пак си в грешка. Аз имах предвид съвсем друго а ти ма искара че сам някъф дет само мисли кое момиче да излъже да си легне с него но както и да е друго имах предвид примерно както си ти на 17 18 години и ходиш с някой дето е колкото теб или маалко по голям ходите месец два три 4 5 6 обичате се НО връзката ви няма никво сексуално развитие щот ти не можиш да се наканиш да му пуснеш момчето идва при теб ти само го дървиш а после той ходи да мастурбира в тях с матеряла който е събрал от натискането му с теб а в същото време неговите приятели се радвад на успешни връзки в които има и секс което е нормално на тази възраст и момчето почва да се чуди абе аз докога ще я чакам тая в същото време приятелите почват да го пипат по акъла аиде бе кво стана с вас правите ли секс вече и тн. Е мамка му колкото и да те обича коло време трябва да мастурбира и да търпи унижение от всички че стой на сухо че ти да се наканиш да му пуснеш

Град
    In the middle of Nowhere
    Както има секс без любов,така би трябвало да има и любов без секс...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Bulgaria
    Добре, нямам намерения да се караме по форумите, обаче искам да кажа, че нито съм на 17 нито съм на 18 и смятам ще още не съм готова за секс

Цитирай Първоначално написано от Wasilewaa
    Добре, нямам намерения да се караме по форумите, обаче искам да кажа, че нито съм на 17 нито съм на 18 и смятам ще още не съм готова за секс
    По скоро спорим не се караме знам и че си на около 20 знам и че не си готова още ама спри да се заблуждаваш че има някое момче дето ще те чака повече от 6 месеца (максимум) за да правите секс сори но това е реалноста

Супер фен
    приятелите почват да го пипат по акъла аиде бе кво стана с вас правите ли секс вече и тн. Е мамка му колкото и да те обича коло време трябва да мастурбира и да търпи унижение от всички че стой на сухо че ти да се наканиш да му пуснеш
    И това ако е причина да му ''пуснеш'' ....
    Нещата не стоят така при всеки. Не бъдете толкова убедени
    Ако знаеш просто колко пъти слабоумните ми приятелки (отдавна започнали полов живот), са ме срещали по улицата и са ми задавали тоя малоумен въпрос : ''Аре бе? Кога ше се ебете?'' Или '' ЕЕе кво става? Ебахте ли се вече '' .... Е страшно ме ''смущаваше'' това,да знаеш.
    Отношенията на една двойка са си само тяхна работа и някви такива от сорта ''срам ще ме е пред приятели'' са пълна тъпотия. На ей такива приятели само им се изсмива и се отминава.
    Ако двама души се обичат, и се уважават, при определени обстоятелства биха проявили разбиране един към друг и никой никога не би казал ''аре бе,писна ми да мастурбирам'' или просто да зареже гаджето си.
    Нали уж говорите за любов тука? Любовта предполага ''малко'' повечко от целувки, опипване и механично повтаряне на ''Мило,обичкам те'' ... Едни неща като : споделяне, доверие и т.н. също не са за изхвърляне.
    Така,че изказалия се преди мен - не говори на изуст, защото приказваш глупости
    ''Никой няма да те чака повече от 6 месеца МАКСИМУМ'' ?!?! И кой ги поставя тези срокове? Такива неща в любовта,поне в тази за която аз знам, няма.

МнОГО ЛОШО бях цитиран изобщо с този цитат излезнахме от контекста който аз имах предвид но както и да е щом си мислите че щом двама човека се обичат и няма други външни факатори които влиаят на връзката (приятели, родители и тн.) значи за пореден път сте заблудени(мое мнение) щом си мислите че има момче над 16 17 мааксимум което да чака приятелката си да правят секс повече от 6 месеца ми добре пуснете тема в форума и ще видим кой е прав и кой е крив

любов без секс не може... любовта без секс се нарича приятелство

Град
    Bulgaria
    хахаха а любовта със секс? приятели с привилегии

Цитирай Първоначално написано от Teooo
    любов без секс не може... любовта без секс се нарича приятелство
    Не брато може ест. само ако не помолиш десислава или левислава да ти помогнат да се освободиш топките ти ще се пръснат и тогава става много лошо

Град
    Bulgaria
    По скоро спорим не се караме знам и че си на около 20 знам и че не си готова още ама спри да се заблуждаваш че има някое момче дето ще те чака повече от 6 месеца (максимум) за да правите секс сори но това е реалноста

Aмиии не съм и на 20..... доста по-малка съм :P

абе как се вика не знам ,ама връзка без секс не може... чаках една 6 месеца и накрая излезох банкомат с безплатно такси... заеби тая работа .. чакам, но в некви граници. по-горе е много точно казано - наааааи много 6 месеца и то ако момичето го каже и т.н...

Aмиии не съм и на 20..... доста по-малка съм :P
    Е добре тогава аз си мислех че си на 20 години и си няква заблудена романтичка но щом си още мънинку нормално е да си мислиш че кот фарчи са яде

Супер фен
    МнОГО ЛОШО бях цитиран изобщо с този цитат излезнахме от контекста който аз имах предвид но както и да е щом си мислите че щом двама човека се обичат и няма други външни факатори които влиаят на връзката (приятели, родители и тн.) значи за пореден път сте заблудени(мое мнение) щом си мислите че има момче над 16 17 мааксимум което да чака приятелката си да правят секс повече от 6 месеца ми добре пуснете тема в форума и ще видим кой е прав и кой е крив
    хаха... естествено, че има. Що за глупав въпрос.
    Да ти давам личен пример ако искаш - 2 години Момчето веднъж не се оплака от това, което съм му давала през това време. Впрочем ако има значение - на 21 години е.
    (Макар, че моята история е такава поради малко по-сложни обстоятелства, но все пак ще я дам за пример)
    Ами помисли малко по-общо - ако едно момиче е на 14 години(да речем) и тръгне с някое момче - длъжна ли е до 6 месеца да му пусне (ама, че гнусна дума).
    Както ти ми говориш за разни фактори ( приятели, семейство), сега и аз ще ти кажа за други фактори като : възраст, опит, как се чувтсва човек. Не заради някой друг - за самия себе си.
    Това не е ли от значение ?

Град
    Bulgaria
    хмммм но аз съм съвсем на 15

Ами аз съм писал над 16 17 години пак се мъчите да изкривите това което казвам и да има и други фактори които влиаят естествено че ако момичето е травмирано от нещо(не искам даже да го споменавам) е нужно повече време но аз имах предвид АКО всичко си е нормално и са на по 16 17 години няма причина да се чака или по точно няма кой да чака момичето, при теб е станало някъф феномен който си има обеснение но при всички положения е 1 на 1 000 000

Повече от фен Аватара на Hayden
    Град
    В облаците
    Василева пак си в грешка. Аз имах предвид съвсем друго а ти ма искара че сам някъф дет само мисли кое момиче да излъже да си легне с него но както и да е друго имах предвид примерно както си ти на 17 18 години и ходиш с някой дето е колкото теб или маалко по голям ходите месец два три 4 5 6 обичате се НО връзката ви няма никво сексуално развитие щот ти не можиш да се наканиш да му пуснеш момчето идва при теб ти само го дървиш а после той ходи да мастурбира в тях с матеряла който е събрал от натискането му с теб а в същото време неговите приятели се радвад на успешни връзки в които има и секс което е нормално на тази възраст и момчето почва да се чуди абе аз докога ще я чакам тая в същото време приятелите почват да го пипат по акъла аиде бе кво стана с вас правите ли секс вече и тн. Е мамка му колкото и да те обича коло време трябва да мастурбира и да търпи унижение от всички че стой на сухо че ти да се наканиш да му пуснеш
    Аз съм на 17 и да сексът е важен но не е толкова че да те е срам от това, че не го правиш с момичето което обичаш и ако чувствата ти са силни ще ти хубаво и от наи малките неща, но да се засягаш от някфи ебавки ,та чак както каза да се унижаваш еми това е малко тъпо и странно .Някои момичета първо МИСЛЯТ за това което ще настъпи когато започне сексът което лично мен доста ме радва, че има такива момичета.И колкото до ебавките от приятели, еми тва са ебавки се пак кво толкова няя да свърши света,вярно е че не е приятно ама ако ти разбираш половинката и ако се обичате найстина ще ти е приятно каквото и да правите.Ти говориш за 5 6 месечна връзка добре но ако си тръгнал с намерението да я оправиш почти веднага и на това да се крепите едва ли ше се стигне до толкова голямо нещо, имам приятели които ходят повече от година и половина и го направиха на годишнината а през тази година както ти каза са го карали само на натискането ;d , и сега са в супер добри , перфектни отношения и даже са за завиждане... та по темата : има любов без секс ,но модата да се прави много секс , като чели измества любовта се повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си