View Full Version : Момичета,как бихте реагирали...
Момичета,как бихте реагирали ако имате рожден ден и ваш добър приятел ви подари ...вибратор?
Ще го приема на шега. Дано не се намери такъв приятел, дето да ми подари точно това... :razz:
ми добре ще се зарадвам и ще го приема макар и на шега 8-)
nefchi_bs
07-08-2010, 14:33
Еми на мен са ми подарявали краставица с презерватив,ако пак стане нещо такова ще го приема с удоволствие даже...Жалко за краставицата обаче,изглеждаше вкусна :lol:
malibugirl
07-08-2010, 14:45
Ще го приема , но едва ли ще го използвам ;д
Wasilewaa
07-08-2010, 15:08
Ще го приема, може би си прави шега с мен :D
Eeeee зашо пък да не го приема? :D Подарък е все пак. Пък току виж някой път се окаже полезен. Човек никога не знае. :D :D :D
anonymous708973
07-08-2010, 20:25
О, имаше такива мераци, но ги отклоних, че ако нашите го намерят, ще паднат едни обяснения 8-) Доста конфузно ще е.
Иначе какво пък? Майтап. :)
stelSs21
07-08-2010, 20:35
Аз също ще го приема на шега. :D
gia_sena_mono
07-08-2010, 20:40
Айде,айде к'во се правите - "Шегичка, майтапче, няма да го позлвам."
VinDiesel
07-08-2010, 20:46
Едно време пълнехме дезедоранти с газ,голяма емоция беше,когато карахме рожденника/чката да се напръска. :D
stelSs21
07-08-2010, 21:06
Едно време пълнехме дезедоранти с газ,голяма емоция беше,когато карахме рожденника/чката да се напръска. :D
И после като отиде на котлона да ви сложи кафенцето... :D :D :D
VinDiesel
07-08-2010, 21:16
И после като отиде на котлона да ви сложи кафенцето... :D :D :DНай-смешното беше,че никой/я не осъзнаваше,каква е тази миризма :-D 8-)
И после като отиде на котлона да ви сложи кафенцето... :D :D :DНай-смешното беше,че никой/я не осъзнаваше,каква е тази миризма :-D 8-)
Като заговорихме за миризми... се сетих как на един лагер 2-3 момичета се къпеха и по едно време им метнах една мирзливка докато беше спряа водата ... ест. два дена не се отми какви времена само ...
Ще се пръсна от смях. После ще разкажа на майка ми и още един път ще се пукнем от смях. После ще има разни процедури за стерилизация и тогава може и да се ползва. :D
FeelMyPain
07-08-2010, 21:42
Най-накая някой да си признае че може ида го ползва 8-)
хаха, е какво
ще се радвам на подаръка ми :lol:
Момичета,как бихте реагирали ако имате рожден ден и ваш добър приятел ви подари ...вибратор?
Момче съм, ще му го завра отзад... Ако бях момиче, щях да го приема.
Ама мисля че си чувал/а репликата " Да ти подарят чехли с вибратор. Ако не ти харесат чехлите, да са е**ш в г**а.. " :D
Lexynnka
07-09-2010, 18:01
един приятел беше много навитак да ми подари за рождения ден, ама гаджето ми нещо се съпротиви ... :lol:
ladykeisy
07-09-2010, 18:04
Ако ми е гадже, ще го питам защо ми е вибратор, нали си имам него, а ако не ми е гадже, ще го приема, пък може и да му направя сефтето все някога. :)
monincetyyy
07-09-2010, 20:51
Ще се пръсна от смях. После ще разкажа на майка ми и още един път ще се пукнем от смях. После ще има разни процедури за стерилизация и тогава може и да се ползва. :D
Точно това щях да напиша :D Само да не е розов :D
Много ще му се зарадвам :D
Напоследък все бъзикам моя,че трябва да ми подари вибратор ако иска редовната му мускулна треска да изчезне (а и моята) :D
xXxsobieskiixXx
07-09-2010, 22:22
Ще го приема на шега. :-D
Ама и вие какви глупости питате, естествено че рано или късно ще си го ползват :D Не е като да подариш каишка и синджир :D :D :D
victorys2
07-10-2010, 09:54
Е как няма да го приема разбира се но ще ги предупредя предварителни че искам да е в зелено :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ако не е в зелено не го искам :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
BabyBluee
07-10-2010, 10:04
Ще се смея .. :lol:
DarkKisss
07-10-2010, 10:06
Щях да избухна в смях 8-)
selena000
07-10-2010, 10:53
аз ще се захиля и ще го приема! :razz: :D :D нали е все пак подарък :shock: :shock: :razz: :D
mir4eto93
07-10-2010, 15:10
Ще се засмея и ще кажа нещо от сорта: Оо колко мило, нямаше нужда" с доста забавен тон и така. Ще го приема :)
Едно време пълнехме дезедоранти с газ,голяма емоция беше,когато карахме рожденника/чката да се напръска. :D :lol: :lol: :D :D
това най-вероятно ще е един от най-хубавите и полезни подаръци (съвсем сериозна съм)
ladykeisy
07-10-2010, 18:51
това най-вероятно ще е един от най-хубавите и полезни подаръци (съвсем сериозна съм)
Да, нито се забременява от него, нито се хващат болести, нито говори глупости и не си върши работата добре,не мрънка, не свършва. Просто мълчи и действа, всеки път правилно и както ти го искаш. Какво по-хубаво?
truculent
07-10-2010, 20:01
Намек :-D
SpOrTs_GiRl
07-10-2010, 20:10
Добре дошъл да е.
WhiteOneBG
07-10-2010, 22:54
Да, нито се забременява от него, нито се хващат болести, нито говори глупости и не си върши работата добре,не мрънка, не свършва. Просто мълчи и действа, всеки път правилно и както ти го искаш. Какво по-хубаво?
Свършват му батерийте ?!?! :D:D:D
ПП подарявал съм на една приятелка :D И си го ползва като масажьор за глава - просто предният ден си била купила по хубав с много екстри ...
Иначе добре масажирал , даже се опита да ми показва .... :D
Ще го приема и ще го ползвам. :)
PoRcHeTaTa1
07-14-2010, 22:16
Ще го приема на шега. Дано не се намери такъв приятел, дето да ми подари точно това... :razz: :grin: :grin: :grin: :grin:
anichka12345678
07-14-2010, 22:52
Момичета,как бихте реагирали ако имате рожден ден и ваш добър приятел ви подари ...вибратор? ще му кажа да си го навре там където слънце него е огряло :razz: :razz: :razz: за кво ми е вибратор :x :x идиотско според мен :x :x
ехехехеехе Ч тва просто ако го направии някой не знам какво ще кажа ?!? :razz: :grin:
RAYNE666
07-15-2010, 01:18
хаха, е какво
ще се радвам на подаръка ми :lol:
И аз така :D :D
ще го приема :D ама няма да го използвам :D дано не се наложи де :grin:
ще му кажа : извинявай намек :lol: ,искаш ли да го пробваш .
Хаха много брутално ще се изхиля :lol:
_butterfly_
07-15-2010, 18:51
Имам чувството, че това да подариш вибратор за рожден ден е вече често срещано :-o
Миии, подари му го обратно на неговия рожден ден 8-)
masdevallia
07-15-2010, 22:19
Честно не се смейте, но бих се зарадвала защото няма кой друг да ме погледне :smt022
FeelMyPain
07-15-2010, 22:20
Честно не се смейте, но бих се зарадвала защото няма кой друг да ме погледне :smt022
Ако мислиш, че вибратора те "гледа", имаш проблем. :D
fUcKsMiLe
07-16-2010, 03:46
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Иначе брутално бих се изхили насреща му и бих го приела с отворени обятия .. :D .. не че ще го ползвам, но все пак .. :lol:
Иначе брутално бих се изхили насреща му и бих го приела с отворени обятия .. :D .. не че ще го ползвам, но все пак .. :lol:
би трябвало с друго разтворено да го приемеш :D
TheFireStarter
07-16-2010, 09:19
Язе па не бих подарил вибретор за рожден ден....Бих го подарил за сватба!
HabibStevenson
07-16-2010, 10:05
Ще си го натъпча в митрата без да се замисля!
vaseto0o
07-16-2010, 13:33
Е че все някой път ще ти се поиска да го използваш :oops:
бих се смяла мноо:D на мен са ми подарявали лубрикант и се изкефих мноо :));d
TheSunshine01
07-16-2010, 13:49
Ще се посмея доста ии ще го приема на шега .. :D
xXxinsatiablexXx
07-16-2010, 22:04
:-D лоша шега определено после ще съжалява дълго , дълго време 8-)
Значи да го купвам вибратора и напаво да го подарявам на момичето! :-D :D 8)
djipsito
06-15-2011, 11:20
Всяка година ми "подаряват" вибратор. Ще видим кога наистина ще ми подарят, че само на думи ми писна. ;д
С кеф ще си го ползвам, само да не се пристрастя :D
Ще го приема на шега. Дано не се намери такъв приятел, дето да ми подари точно това... :razz:
+1 :grin:
ccdesigns
06-15-2011, 23:29
Аз подарих на един от моя клас (момче) за РД му помагало по математика за 2 клас (Тамън вчера завършихме 6 клас :D) и падна смях. Иначе му дадох там 20 лева, да си купи още няколко като свърши това :D. А то иначе никой няма да го позлва, ако му го подарят, ама всички лъжат :D
Ще го приема, даже може да го ползвам, ако нямам приятел, но и да имам тва е като допълнителен аксесоар за нещо по мръснишко в секса :oops: :oops: :oops:
GreenFairy
06-16-2011, 05:44
Бих се засмяла и бих го приела. Определено ще го пробвам :)
DarkAngelOfHope
06-16-2011, 07:17
Аз съм подарявал на приятелката ми ... не на Рождения и ден де ... по някакъв друг повод беше ... и го включваме от време на време в секса даже и тя го е ползвала няколко пъти сама (поне тя казва че е няколко пъти :D) :)
ПП:
- Какво пише на копчето на вибратора ?
- Fuck on - Fuck off
:D
SpOrTs_GiRl
06-16-2011, 11:24
Ще се зарадвам.