View Full Version : Леле супер!!
BabyBluee
07-08-2010, 15:38
Най-после се махнах от гадната Стара 3агора .. направо ми е рай тука в София .. :smt007 Много е яко :grin: :grin:
black_baby
07-08-2010, 15:46
Айде... :-x :-x :-x Знам,че в София е готино,ма Стара Загора не е гадна.Аз съм си от тук и съм си ок.Ако си имал в града некъв проблем не слагай етикети !!! :-x 8) :booooomb:
BabyBluee
07-08-2010, 15:48
Такам .. момиче съм ;) .. в града нямам с никой проблеми .. познавам всички в града .. просто това е най-скучния град. Пойне по мое мнение :)
Стига сте спорили, въпрос на интереси е - който обича динамиката и разнообразието, избира големия град. Който предпочита по-компактно и по-красиво устроено градче (по простата причина, че по-лесно се поддържа), не харесва София и другите големи градове и си предпочита да живее в родния си град. Няма нищо лошо в това.
Няма и съмнение обаче, че големият град предлага повече перспективи за развитие - било то работа или образование.
Аз лично не се оплаквам от нищо - родния ми град - Мездра, е много малък и много красив. В момента живея от 8 години в София. Та, когато ми се иска спокойствие - паля колата и след 1 час го имам, когато е време за купон - в Сф има предостатъчно места. Златната среда! :-D
Callisto
07-08-2010, 16:17
Честито, че си се преместила. Ако трябва да избирам м/у София и Стара Загора ще избера София, понеже има много неща за правене и се усеща живот, но напоследък все повече искам да свърша работа, това даскало да ми се маха от главата и да замина за най-затънтеното селце в България. Даже и село не искам. Перфектно ще ми е една горичка и река минаваща през нея...нещо като Родопите. Искам да си отдъхна малко от всичко, понеже в София натоварването си се усеща. Добрече към 20ти заминаваме с гаджето и баща ми на моренце 10 дена, после до Бродилово, до Робопите(Маджарово), Бяла река,Трудовец, Ботевград и тн. :) Най-после далеч от София. Като малка съм обиколила цяла България с родителите ми. Лягам си в колата в София, събуждам се на морето, лягам пак и се събуждам на Родопите. Израстнах като едно диво лапе, което може да се оправи при всяка ситуация и по цял ден съм яздила коне с приятелите ми (по случайност индианци). :D Хубаво, че се сменила града, но аз лично бих си дала къщата, бих си дала всичките пари и всичко материално, за да получа свободата, която съм имала като малка. :)
BabyBluee
07-08-2010, 16:19
Аз пък не искам да се махам от София .. цял живот мога да си стоя на НДК 8-)
BiGBaDWolF
07-08-2010, 16:19
И кво аплодисменти за момичето което живее в София :D
BabyBluee
07-08-2010, 16:20
Не живея .. само за лятото съм :) Догодина ще живея вече за постоянно :grin: :grin:
BiGBaDWolF
07-08-2010, 16:22
Не живея .. само за лятото съм :) Догодина ще живея вече за постоянно :grin: :grin:
Ем приятно ти искарване АПЛОДИСМЕНТИ ! 8-)
December
07-08-2010, 16:22
И как е у задръстената мръсна София?
BabyBluee
07-08-2010, 16:23
Страхотно е! :grin:
December
07-08-2010, 16:24
Страхотно е! :grin: Е,радвам се за тебе!
Чудесно!
Прекрасно!
Супер!
BabyBluee
07-08-2010, 16:24
И аз много се радвам за себе си ;)
December
07-08-2010, 16:26
Темата не е ли за ключ?
pussucetka
07-08-2010, 19:56
Честито, че си се преместила. Ако трябва да избирам м/у София и Стара Загора ще избера София, понеже има много неща за правене и се усеща живот, но напоследък все повече искам да свърша работа, това даскало да ми се маха от главата и да замина за най-затънтеното селце в България. Даже и село не искам. Перфектно ще ми е една горичка и река минаваща през нея...нещо като Родопите. Искам да си отдъхна малко от всичко, понеже в София натоварването си се усеща. Добрече към 20ти заминаваме с гаджето и баща ми на моренце 10 дена, после до Бродилово, до Робопите(Маджарово), Бяла река,Трудовец, Ботевград и тн. :) Най-после далеч от София. Като малка съм обиколила цяла България с родителите ми. Лягам си в колата в София, събуждам се на морето, лягам пак и се събуждам на Родопите. Израстнах като едно диво лапе, което може да се оправи при всяка ситуация и по цял ден съм яздила коне с приятелите ми (по случайност индианци). :D Хубаво, че се сменила града, но аз лично бих си дала къщата, бих си дала всичките пари и всичко материално, за да получа свободата, която съм имала като малка. :)
Ботевград ?! :shock .. Е някой да спомене нашият тих градец :lol:
mArMaLaDkA
07-08-2010, 20:08
И там ще ти писне.
Рано или късно, всеки като опознае дадено място, почва да му писва.
danibebi
07-08-2010, 20:08
Аз пък убожавам София.Най-готиният град.Особенно ако си в някой блок на висок етаж и погледнеш през терасата,колко красива е през нощта София,всичко свети.Абе направо супер.С удоволствие бих живяла там. :grin: :-) :grin:
mehasnoname
07-08-2010, 20:47
оо цял живот на село.
Не разбирам целта на темата, а и по-скоро ще се превърне в спор "селяни-'граждани'" както и предразполага пост номер 1. :?