Влез

View Full Version : Продуктите на Garnier

newguy12345
07-08-2010, 15:46
Така, в момента ползвам Pure 3in1, някакъв сапун Pure Active, тампоните за почистване и Pure Active рол-она... Има ли някакво значение в каква последователност се нанасят или не ? В момента се мия с сапуна, след което 3в1, тампоните и след тва рол-он...

ValLoveYa
07-08-2010, 16:00
Ами според мен доста си натоварваш кожата на лицето и мисля че не е добре да ползваш и сапуна и 3в1-то по-добре само едно от двете след това тампоните а за рол-она мисля че ще е по-добре да го замениш със хидратиращ крем.
Не ти ли изсъхва кожата след всички тези процедури, защото на мен само от измиващия гел ми изсъхва доста

LipSy
07-08-2010, 18:58
И на мен ми изсъхваше кожата, когато се миех с Гарниер. Много си натоварнаш лицето (както казаха по-горе). Не е хубаво да се използва това 3в1 всеки зен. То отзад на опаковката трябва да пише! Сапуните попринцип изсушават много кожата. Ако кожата ти е мазна и след това се миеш с него тя ще се изсуши за момента и после пак ще се омазни! Аз от личен опит като цяло не съм доволна от Гарниер. :( Просто кожата ми се приспособяга към всички продукти много бързо както и към Гарниер! Сега от доста време не съм се мила с абсолютно нищо и да не казвам голяма дума почти нищо ми няма на лицето! :)

newguy12345
07-08-2010, 19:16
Ами кажете тогава кво да ползвам с/у акне и т.н. че вече почнах бая да се дразня :д

DesSsi
07-08-2010, 19:32
силицилов спирт ;-)

newguy12345
07-08-2010, 21:12
силицилов спирт ;-)
ОК, прочетох малко и видях че има много доволни от тва :д Ся някой да каже от къде мога да го зема тоя силицилов спирт, има ли някви проблеми от него и да го комбинирам ли с нещо 8-)

mynichka
07-09-2010, 05:51
^ от всяка аптека 8-)

newguy12345
07-09-2010, 07:18
Да беше отговорила и на другите 2 въпроса :D

DesSsi
07-09-2010, 07:24
комбинира се с едни хапчета ама им забраих името те в аптеката ще ти ги кажат а за проблеми аз лично съм нямала само тва че кожата изсъхва и трябва да ползващ хидратиращ крем :)

iiordanova
07-09-2010, 07:27
Да , разтварят се хапчета - Хлорнитромицин в спирта.
Слагай си спирт само върху пъпките , не по цялото лице , за да не се изсуши много.
Купуваш го от аптеката , цената е - / + 1 лв. Зависи от аптеката.

newguy12345
07-09-2010, 07:35
Ок само още един въпрос, колко такива хапчета да разтворя ?

ValLoveYa
07-09-2010, 08:31
мисля че 4-5 са достатъчни това може да го ползваш като лосион преди това си измии лицето с 3в1 но не всяка вечер поне 3 пъти седмично и накрая можеш да си слагаш крем Бочко
също така си вземи мокри пшеничени тоалетни трици ако не намериш такива си вземи кестенови или черешови и внимавай защото кестеновите са с по-едри частици и трябва да си масажираш по-нежно лицито с тях с тоалетните трици си обтривай лицето когато не използваш 3в1 можеш и да си правиш 1 път седмично маска с хума
хумата се смесва с кисело мляко но аз добавям мед и 1 аспирин
всичко това може да се намери в аптеката :)

LipSy
07-09-2010, 08:41
мисля че 4-5 са достатъчни това може да го ползваш като лосион преди това си измии лицето с 3в1 но не всяка вечер поне 3 пъти седмично и накрая можеш да си слагаш крем Бочко
също така си вземи мокри пшеничени тоалетни трици ако не намериш такива си вземи кестенови или черешови и внимавай защото кестеновите са с по-едри частици и трябва да си масажираш по-нежно лицито с тях с тоалетните трици си обтривай лицето когато не използваш 3в1 можеш и да си правиш 1 път седмично маска с хума
хумата се смесва с кисело мляко но аз добавям мед и 1 аспирин
всичко това може да се намери в аптеката :)

+1 :) :) :)