View Full Version : Хора имам малък проблем имам едни малки гадни пъпчици по ***
hristokovachkov
07-08-2010, 22:00
Имам едни малки гадни пъпчици по члена и се забелязват само като съм в ерекция как да ги премахна :( ?
K_O_L_E_V
07-08-2010, 22:03
Скалпел ? Нож ? Ножица ? Резачка за дърва ? Трион ? Ъглошлайф ? Флекс ? Бормашина ?
ЧОВЕЧЕ , върви на доктор ..... ;)
VinDiesel
07-08-2010, 22:04
Това може да ти се получава от бръсначката,ако не я позлваш само за инструмента.Също така, може, да е от епилация на космите,лоша хигиена,запарване,да си клецал без униформа някоя крастава и много други неща :)
Скалпел ? Нож ? Ножица ? Резачка за дърва ? Трион ? Ъглошлайф ? Флекс ? Бормашина ?
ЧОВЕЧЕ , върви на доктор ..... ;)
Ама той да няма пъпка върху пъпката ЪъЪ... Тва де оная му работа
hristokovachkov
07-08-2010, 22:06
Аз имам само по члена на около него само по дългата му част :(
FeelMyPain
07-08-2010, 22:09
Радвай се няма да ти трябват оребрени преэервативи :lol:
VinDiesel
07-08-2010, 22:13
Аз имам само по члена на около него само по дългата му част :(Дай инфо,махаш ли космите,с какво,от кога е така....?
hristokovachkov
07-08-2010, 22:15
ОТ отдавна е така още преди да почна да ги махам забелязах ги още на 11 годишна възраст ... Не е от бръсненето
Prophecy
07-08-2010, 22:17
ако се сещам за тфа което си мисля .. мисля че тфа не е пъпка а такова нз точно как се нарича но косми излизат и така става че прелича на пъпка , тфа мисля че е , бях го видял същия проблем много одавна в друга тема
ОТ отдавна е така още преди да почна да ги махам забелязах ги още на 11 годишна възраст ... Не е от бръсненето
Такси/автобус/пеша --> Болница --> Лекар
hristokovachkov
07-08-2010, 22:24
ако се сещам за тфа което си мисля .. мисля че тфа не е пъпка а такова нз точно как се нарича но косми излизат и така става че прелича на пъпка , тфа мисля че е , бях го видял същия проблем много одавна в друга тема
И какъв е ?
Prophecy
07-08-2010, 22:26
И какъв е ?
никъв проблем не е , не може да се махне щото косъма си излиза цял живот :lol: недей да ги бръснеш ами ги скуби , изкоренявай ги даже и така няма да си като мамут от доло
VinDiesel
07-08-2010, 22:30
Сетих се,говориш за "Атеромите".Много хора ги имат,това са мастни доброкачествени образувания по долната страна на палката :)Съветвам те да не ги бараш освен със сапуна..Ако не ти пречат,няма от какво да се боиш,премахват се оперативно,маха им се гнездото(капсулата) иначе се появяват пак,затова не ги и стискай...На мен ми изчезнаха :)
hristokovachkov
07-08-2010, 22:38
Сетих се,говориш за "Атеромите".Много хора ги имат,това са мастни доброкачествени образувания по долната страна на палката :)Съветвам те да не ги бараш освен със сапуна..Ако не ти пречат,няма от какво да се боиш,премахват се оперативно,маха им се гнездото(капсулата) иначе се появяват пак,затова не ги и стискай...На мен ми изчезнаха :)
Кам коя година зеха да ти изчезват ? :)
zlatko123
07-08-2010, 22:47
da otidi na lekar no poprincip ot brasnene ... sry za latinicata :(
Annihilati0N
07-09-2010, 00:50
VinDiesel правилно каза, че няма нищо опасно в това, не ти пречат :P
Иди на кожен лекар! Край на темата.