- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хора имам малък проблем имам едни малки гадни пъпчици по ***
Имам едни малки гадни пъпчици по члена и се забелязват само като съм в ерекция как да ги премахна?
Скалпел ? Нож ? Ножица ? Резачка за дърва ? Трион ? Ъглошлайф ? Флекс ? Бормашина ?
ЧОВЕЧЕ , върви на доктор .....![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Ама той да няма пъпка върху пъпката ЪъЪ... Тва де оная му работаПървоначално написано от K_O_L_E_V
Това може да ти се получава от бръсначката,ако не я позлваш само за инструмента.Също така, може, да е от епилация на космите,лоша хигиена,запарване,да си клецал без униформа някоя крастава и много други неща![]()
Аз имам само по члена на около него само по дългата му част![]()
Радвай се няма да ти трябват оребрени преэервативи![]()
Дай инфо,махаш ли космите,с какво,от кога е така....?Първоначално написано от hristokovachkov
ОТ отдавна е така още преди да почна да ги махам забелязах ги още на 11 годишна възраст ... Не е от бръсненето
ако се сещам за тфа което си мисля .. мисля че тфа не е пъпка а такова нз точно как се нарича но косми излизат и така става че прелича на пъпка , тфа мисля че е , бях го видял същия проблем много одавна в друга тема
И какъв е ?Първоначално написано от Prophecy
никъв проблем не е , не може да се махне щото косъма си излиза цял животПървоначално написано от hristokovachkov
недей да ги бръснеш ами ги скуби , изкоренявай ги даже и така няма да си като мамут от доло
Сетих се,говориш за "Атеромите".Много хора ги имат,това са мастни доброкачествени образувания по долната страна на палкатаСъветвам те да не ги бараш освен със сапуна..Ако не ти пречат,няма от какво да се боиш,премахват се оперативно,маха им се гнездото(капсулата) иначе се появяват пак,затова не ги и стискай...На мен ми изчезнаха
![]()
Кам коя година зеха да ти изчезват ?Първоначално написано от VinDiesel
![]()
da otidi na lekar no poprincip ot brasnene ... sry za latinicata![]()
VinDiesel правилно каза, че няма нищо опасно в това, не ти пречат :P
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !