Влез

View Full Version : има ли значение бройката?

wukktoruQ
07-09-2010, 14:26
За вас има ли значение бройката?Бихте ли се отказали от някой,само защото има "лошо име"?

Slynchiicee
07-09-2010, 14:31
за момиче определено да..

за момче не толкова ;]

ако го обичам няма да гледам миналото му . ако не го познавам добре и не се държи на ниво с мен да ;]

надявам се да съм ти била полезна ;]

ladykeisy
07-09-2010, 14:33
Аз не вярвам на хорските приказки и съм на принципа "Око да види, ръка да пипне". Няма значение дали си първи, важно е да си последен и неповторим.

FeelMyPain
07-09-2010, 14:34
Аз бих.Някак си не се виждам да съм 20-тия или 50-тия.. :?
Ти ли си с лошо име? 8-)

GirlfromHell
07-09-2010, 14:38
Не,не съм съдник на никой!

stelSs21
07-09-2010, 14:46
Няма значение, а и попринцип винаги гледам сама да си изградя мнението за един човек без да ми влияят околните. :)

ReachlessGirl
07-09-2010, 15:49
За мен има значение ..

djstyle
07-09-2010, 15:51
За вас има ли значение бройката?Бихте ли се отказали от някой,само защото има "лошо име"?

Да ходя с нея, ако е бройкажийка - не. Такива ги чукам само... :D

dAimIk0z
07-09-2010, 16:20
имало е 2-3 момичета,които не са искали да бъдат с мен,заради бройката ми :-o

monincetyyy
07-09-2010, 20:46
Ами от една страна... Градя си мнение за човека според собствените ми впечатления и не ме интересува кой с колко спал и т.н. Но сега, когато имам връзка с човек, който обичам и ме обича, понякога е ужасно неприятно да знам, че е чу**л половината град както се казва. Но това си е минало и гледам да не му обръщам внимание, както той не го прави спрямо моето минало :)

K_O_L_E_V
07-09-2010, 20:55
Не ме вълнува кой е бил владетел преди това , важното е кой владее полежението сега :D

glezenafukla
07-09-2010, 21:30
Аз не вярвам на хорските приказки и съм на принципа "Око да види, ръка да пипне". Няма значение дали си първи, важно е да си последен и неповторим.

съгласна съм с мацката :-P

miShle
07-09-2010, 22:25

Евала на момичетата ... :)

По темата: Не ме влекат момчета "Аз съм голямата работа, бедна ти е фантазията колко съм ги изчукал!". Така, че не вярвам някога да бъда с такова момче, въпреки че не се знае де. Не е въпроса до бройката колкото до това .. че ме догнусява само при мисълта в колко още дупки е влизал. :D Не държа да съм единственото момиче в живота му, но все пак ... кфо е тфа 20,30,40 .. все едно единственото нещо в което те бива в тоя живот е да чукаш. Не говоря само за момчета де, попринцип за мен едно момиче,което е спало с много момчета не е КУРВА .. какъвто етикет биха и лепнали повечето , просто някак става въпрос за самоуважение. Да си отваряш краката за всеки не е велико... но в крайно сметка всеки го разбира по негов си начин :)

VinDiesel
07-09-2010, 22:32
Не съм попадъл на момиче ,което да е спало с много мъже,но като се замисля,отначало ще ми бъде някак конфузно,но всеки има право да се промени ..

shokoladchety
07-10-2010, 06:52
Ей сега погледнах мнението на Slynchiicee....И се зачудих.Защо всяка една жена,която е била с много мъже е к*рва и т.н.А един мъж,който е бил с много жени е някъф невероятен пич...Оооо,тоя е чукал целият град ;xx и къф е той?Не е ли той същият както жената???Един вид мъжка к*рва???Еми сорри...
П.Т.Бройката няма значение.Сама изграждам мнението за хората.Никой не бих оставила...

Extremescream
07-10-2010, 06:54
Eми в началото ми правеше впечатление,при все,че дори познавам доста от жените,с които е спал.Ама сега изобщо не ми пука.Какво,обичам го,но да не съм с него,защото е спал с доста жени?Страхотна логика!

straus
07-10-2010, 07:09
Moйте бройки са малко, но като ми се даде шанс, давам всичко от себе си и разочаровани няма :D А иначе мацката срещу мен може да е имала много бройки, но от това съм научил само, че е много добра в леглото (в почти всички случаи)

krem4et0
07-10-2010, 07:33
Колкото по-малко бройки, толкова по-високо мнение имам за дадения човек (мъж, жена-няма значение). Многото бройки не са добра атестация за никого - говорят за липса на постоянство, отдаденост, а да не говорим, че с всяка бройка рискът за здравето ти и това на партньора ти се увеличава. Първа и единствена съм на моя първи и единствен мъж. Честно казано това беше една от основните причини да изляза с него, да се влюбя в него и най-вече да преспя с него. Целенасочено търсех мъж без опит. Исках за него да съм първа, както и той за мен, за да е по-специално...Исках да прекарам живота си с този единствен. Не се знае какво ще се случи, но намеренията ни за сега са такива и на двамата.

scarface1
07-10-2010, 07:34
Колкото по-малко бройки, толкова по-високо мнение имам за дадения човек (мъж, жена-няма значение). Многото бройки не са добра атестация за никого - говорят за липса на постоянство, отдаденост, а да не говорим, че с всяка бройка рискът за здравето ти и това на партньора ти се увеличава. Първа и единствена съм на моя първи и единствен мъж. Честно казано това беше една от основните причини да изляза с него, да се влюбя в него и най-вече да преспя с него. Целенасочено търсех мъж без опит. Исках за него да съм първа, както и той за мен, за да е по-специално...Исках да прекарам живота си с този единствен. Не се знае какво ще се случи, но намеренията ни за сега са такива и на двамата.

А на колко си? :shock:

zority7
07-10-2010, 08:52
Има значение,друго е ако е имал 20/30 момичета и друго е да е имал 7/8 например ....За мен има значение... :)

0u7l1n3
07-10-2010, 09:46

Брей, най-сетне едно разумно мнение! :)

DarkKisss
07-10-2010, 10:10
Не ми пука какво говорят за него ;)

naQkataRaota
07-10-2010, 22:52
Една цифра не може да определи даден човек. Ако някой/я е неверен/а или е с вас само за секс, си е така по defaut, без значение дали сте номер 1 или 101.

krem4et0
07-11-2010, 07:29
scarface1, и аз и мъжът ми сме на по 25. Други партньори не сме имали и дай Боже да сме заедно цял живот и да нямаме други...

nefchi_bs
07-11-2010, 08:17
Не за мен няма значение,това че е спал с много момичета не означава,че не е свестен..

nikcho1337
07-11-2010, 08:35
Ей сега погледнах мнението на Slynchiicee....И се зачудих.Защо всяка една жена,която е била с много мъже е к*рва и т.н.А един мъж,който е бил с много жени е някъф невероятен пич...Оооо,тоя е чукал целият град ;xx и къф е той?Не е ли той същият както жената???Един вид мъжка к*рва???Еми сорри...
П.Т.Бройката няма значение.Сама изграждам мнението за хората.Никой не бих оставила...

А защо, когато 2 момичета се целуват, тва не онзачава, че са лезбийки, а представяш ли си кво ще стане ако 2 момчета почнат да се целуват..... ? Просто така е остроен света.. За момичетата тва си си е нормално да се целуват и за момчетата да са бройкаджии също, така че...

JustMe92
07-11-2010, 08:53
Отново вица за ключа и ключалката 8-)
Защо една жена,която е спала с много мъже,се нарича курва,а мъж спал с много жени-мачо(или там както си го наричате 8-) ) Защото когато един ключ отваря много ключалки-той е шперц, а когато една ключалка я отварят много ключове,то тя е шибана ключалка :D

BabyBluee
07-11-2010, 09:12
Много се дразня на този двоен стандарт:
Ако едно момиче е спало с много момчета е курва, но ако едно момче е спало с много момичета, то той е герой.. Кой го е измислил тва? :x

Nadelina
07-11-2010, 10:12
Имам съмнения дали бих била с мъж, който е бил с много жени, но може би никога няма да разбера, защото съм намерила моя човек и дай Боже да не се налага да разбирам. Не съм му била първа, не ми е бил и той първия. Но като се срещаме с жени, с които знам, че се е чукал, не е особено приятно усещането и чувството не е ревност. Осъзнавам, че не сме се намерили много малки и е нормално да сме имали и други сексуални партньори, но може би, ако бяха толкова много и от двете страни - и двамата нямаше да искаме да сме един с друг. И това не е предразсъдък, все пак всяка курва и всеки мачо един ден ще намерят своята половинка, просто искам да бъда с човек, който знае разликата между любов и секс.

VinDiesel
07-11-2010, 13:55
Много се дразня на този двоен стандарт:
Ако едно момиче е спало с много момчета е к***а, но ако едно момче е спало с много момичета, то той е герой.. Кой го е измислил тва? :x Вие самите и ще ти докажа..
Много повече съм чувал от момичета израза "Kypва",за някоя си там.За нас не е проблем примерно,че някоя е спала с 20 и аз примерно,ще съм 21-вия.Но момиче,което уш не е от тия дашните,се изказва за такова момиче с думата - курва.
Иначе на горния пост-мъжките целувки ние не бихме ги приели за нормални,защото само хомобандитите го правят :D.Жените и да се целуват,те са нежния пол, по-мекия и т.н.Ако мъже се целуват ще приличат на нежни ,меки и т.н.Оф аз самия се обърках,дано ме разбрахте...

TheX
07-11-2010, 19:33

Опита във връзките е по-важен от опита в секса,поне аз така мисля :)

FunkyBoy
07-12-2010, 23:07
дори не бих се навил на момиче с "лошо име" ... иначе за мен бройката няма значение

Princessani
07-13-2010, 11:43

Опита във връзките е по-важен от опита в секса,поне аз така мисля :) и за мен няма значение толкова миналото на някои .Важно е от тук нататак как се държи с мен и как се чувствам.... Някой предпочитат просто да са с някой за даден момент .... може би от страх да не са наранени или по друга причина ,но рано или късно се променят .
Oт такива хора много се дразня били имала ''лошо име'' тая спала с някой си ... тоя чукал оная на вас кво ви влиза в работа кой с кого е спал гледайте себе си и толкова !! Аз сама си изграждам мнение за всеки .

FancyGirl
07-13-2010, 12:35
Колкото по-малко по-добре специално за мен, честно казано момчетата които са били с малко момичета или изобщо не са били става въпрос тези на 16-17 ми се издигат много по-лесно в очите. Защото това е важно в една връзка ако решиш да имаш връзка с дадения човек, неможе той да е имал 15 и след това да ти се кълне, че ти си най-добрата и единствената и така нататък. Но все пак зависи от много неща, но за мен принципа е колкото по-малко толкова по-добре (извинявай Пух)

baatko
07-13-2010, 14:04

И на мен ми се е случвало само с 1 обаче.

kremen4eto
07-13-2010, 15:19
Моят има малка бройка и ми дава разни обяснения защо така е решил. Което ме успокоява, че няма да легне с първата срещната. Но не бих зарязала момче заради голяма бройка, всеки има право на шанс.

За момичешката бройка май има по-голямо значение.

krem4et0
07-13-2010, 16:06
^Защо да има по-голямо? Пак става дума за липса на отговорност, силни и дълготрайни отношения, липса на желание за обвързване. Да си на 30 и да имаш 10 е едно, но да си на 15 и бройката ти да е същата, значи съвсем друго нещо. Независимо от пола.

kremen4eto
07-13-2010, 16:08
^ Аз не мисля, че трябва да има значение. Но в обществото има.

krem4et0
07-13-2010, 16:29
Аз не съм обществото, но за мен има. Въпреки, че не мисля да правя секс с който и да е друг, разбера ли, че е имал/имала много партньори, ами...променя ми се мнението много.

kremen4eto
07-13-2010, 16:31
^ И защо? Човекът не може ли да е променен? Не коренно, но поне толкова, че да няма в бъдеще милиони партньори.

krem4et0
07-14-2010, 06:12
Пак ти казвам-нямам намерение да спя с момичета и с други момчета, но разбера ли, че на 20 е имал 30 партньора или на 30-50...ами е ми е добро мнението за човека като човек. Не,че би променило нещо, но аз си правя някакви изводи, които споменах по-горе. Най-вече за това колко дадения човек цени себе си и къде любовта и сексът се поставят в ценностната му система.

kremen4eto
07-14-2010, 06:20
^ А може да е имал период на разточителност, но после да е разбрал, че има нужда именно от любов. Аз самата съм такава, но нямам 10 бройки зад гърба си. Просто разсъждавам адски различно от онова време, в което правех всякакви глупости, без да му мисля. Затова и защитавам мнението си, че човек може да промени и действията си и мисленето си и ценностната си система.

krem4et0
07-14-2010, 06:47
Не мисля, че хората се променят чак толкова много.

kremen4eto
07-14-2010, 08:16
^ Може и да си права. Аз съдя по себе си.