View Full Version : Как да разбираме момичето/момчето ?
Според мен тази тема (ако бъде развита) може да помогне на много тийнове които се питат,как да разберат намеците и желанията на момичетата.Колкото и банална да е темата,може би ще помогне на някой.
:oops:
Ето например въпроси от рода на :
Как да разберем дали момичето/момчето ни ревнува ?
Как да разберем дали момичето/момчето с което сме ни е вярно ?
Как да разберем чувствата на момичето/момчето до нас ?
И още каквото се сетите.......
(поне аз често съм си задавъл тези въпроси)
За по голямо улеснение може би признаците по който да разберем отговора на въпросите по горе.
Не вярвам темата да пожъне успех, но все пак какво пречи да опитаме може и да се получи нещо..
П.П. Моля без излишно спамене :?
Vasoto129
07-09-2010, 16:46
Ами според мен най-доброто решение е с разговор :D :D ,за др не се сещам.
Lexynnka
07-09-2010, 16:55
Как да разберем дали момичето/момчето ни ревнува ? Повярвай ми, проличава си. Моя приятел първо се опитваше да го скрива, и само ми обясняваше "не ме занимавай с тия работи, не ми говори за тоя, че само се дразня...." .. накрая се оказа че ревнува и то повече отколкото очаквах.. Повярвай ми, тези неща си проличават (ако се загледаш :) )
Как да разберем дали момичето/момчето с което сме ни е вярно ? Ако имаш съмнения, значи нещо не е наред. Най-добрия вариант е разговор. Аз бих се усъмнила в гаджето, ако той без видима причина почне да ми се подмазва и да ми изпълнява всички капризи- признак, че се чувства гузен, а щом няма видима причина и не ми е казал, значи има нещо. Но пък същите признаци могат и да са за това, че гаджето ти най-накрая е разбрало всъщност колко много те обича :D
Как да разберем чувствата на момичето/момчето до нас ? Това също си проличава. И тези неща е по-добре да се показват повече, отколкото казват. Когато си с един човек достатъчно дълго време, ще можеш да определиш не само какво чувства спрямо теб, а и какво изпитва във всеки един момент, ще се научиш да четеш душата му през погледа. А и по самото отношение на даден човек към теб също можеш да съдиш какво изпитва (поне според мен)
достатъчно? 8-)
Е... Продължаваите с отговорите :oops:
anonymous708973
07-09-2010, 18:58
И на трите въпроса отговорът е: Усеща се.
Ще отговоря обаче за момичетата.
Дали ни ревнува? Елементарно, Уотсън! Дразни ли се, когато говориш за други момичета? Разпитва ли за тях? Иска ли да я каниш със себе си, когато излизаш с момиче, което не си виждал досега (а си се запознал във форум или нещо подобно). Критикува ли всяко момиче, което харесаш по улицата?
Дали е вярна? Погледът, погледъъът! Когато се обадиш, казва ли често с приглушен тон: "Сега не мога да говоря, хайде после" и ти затваря, без да доизчака отговор? Засичали ли са я твои познати прекалено често с едно и също момче?
Чувствата? Отново погледът. Жестовете. Докосванията. Ако се стреми да е близо до теб физически - сяда до теб в заведението или когато сте с други хора, целува те...
Това е най-основното, в специфични ситуации не ми се навлиза. :)