PDA

View Full Version : Изнервя ли ви...

male91
07-09-2010, 17:40
Чатите си в скайп с човек, когото познавате ...
Имате ли случаи, когато някой/я ви се прави на много умен по скайп и да философства ??? Лично мен тва направо ме вбесява ...
Ей сега едно момиче не знае какво е интимност, и и копирах от тълковния речник, но за пример бяха дали (Интимен разговор)
Иии тя вика: Еми, първо говорят си, после галят се, после се целуват, после се събличат иии "ХОП" (демек чукат се) :shock: "ето ти интимност"
Перифразирам, не моа да го кажа точно, а не ми се копира :X

ibojilow
07-09-2010, 17:47
Еми тая дето си пишете има ли 3ти клас та не знае какво е интимност? :lol:

Просто спираш да пишеш и продължаваш, по-гаден е факта когато всички ти викат " Оо здр, кво става, а - у " и като се видите все едно не те познават, гледат надолу и ебати насраното ..

male91
07-09-2010, 17:53
На 18 е 0.о и твърди, че интимността е секс 0.о
>> ест кат взема да философства спрях да и пиша ..

ibojilow
07-09-2010, 18:02
Точно така, като и знае устата и се прави на интересна да си пише сама. 8)

male91
07-09-2010, 18:23

има си мнение
и жалко че тва момиче се занимава и пише с идиот като теб :?
Мнооо съм прост батко (Признавам си ..) Ама вие двете сте ебахти малоумните {}

Annabelle
07-09-2010, 18:34
Да имала съм доста такива случаи,но всъщност не ме вбесяват.Ако знам,че човека отсреща греши няма нужда да споря с него.Достатъчно е да зная че аз съм правата.Мисля,че и ти няма смисъл да се ядосваш. :)

ibojilow
07-09-2010, 18:35

има си мнение
и жалко че тва момиче се занимава и пише с идиот като теб :?

А ти каква си та си даваш правото да го обиждаш?? :x
Като не ти изнася, недей коментира, ходи там във " ФЪН ФЪН ФЪН " коментирай и си качвай постовете, не тука!
И като ти видя само NickName-a ми се досира чесно . :oops:

mArMaLaDkA
07-09-2010, 18:44
тая е проста като гъба, да му се невиди! 8-)

male91
07-09-2010, 18:51
За пръв път в този форум някой да ме подкрепи, като "нахраня" някого/я 0.0
>> От 2-3 години това е сефтето !!!
Мерси за подкрепата
@Вероника, е от теб не го очаквах да ме подкрепиш :X ти по принцип винаги намираш косури..

mArMaLaDkA
07-09-2010, 19:39
Очаквай неочакваното, Жоро. 8-)

ibojilow
07-09-2010, 20:52
^ Поне имам смелост да си сложа моя снимка, а ти не си слагаш нали? Сигурно толкова си и кифла .. хаха не те пускат до центъра, пък ако те видят приятелките ще ти се смеят, че ника ти е кифла.. Или ще ти се карат вашите, че четеш в СЕКС раздела? Охх миличката тя . :)

SmileyFace
07-09-2010, 20:58
тцтцц тва момиче на колко години е!? :lol:
иначе аз лично си давам скайпа само на хора с които се познавам лично и се разбираме [не се надувам,ами просто предпочитам да имам 100-150абоната с които се разбирам и има за какво да си говорим,отколкото 500 и с повечето от тях да съм си писала 1-2пъти] . .а такива като тази дама например просто ги игнорирам :D . .
и въпреки тва подобни хора са ми по-скоро смешни,отколкто да ме дразнят 8-)

bloodfrozen
07-09-2010, 21:33
Недей излишно да се дразниш, не си заслужава.
Не смятам, че е толкова сериозен повод за ядове. :)

iiordanova
07-10-2010, 08:16
Недей излишно да се дразниш, не си заслужава.
Не смятам, че е толкова сериозен повод за ядове. :)

абсолютно ..
Оставяй я , не се ядосвай. (:

ameli
07-10-2010, 08:53
Има едно бутонче 'Блокирай'. Натискаш го и приключваш с ядовете :grin:

male91
07-10-2010, 09:11
Има едно бутонче 'Блокирай'. Натискаш го и приключваш с ядовете :grin:
Отдавна щях да го натисна, ако не се познавахме лично ...

Tempest
07-10-2010, 11:07
ами.. подходи с ирония.. ако е толкова проста, колкото я описваш, няма да хване нишката ирония... или пък й предложи на майтап да станете по-интимни ахахахахахах.. идиотите много, куршуми няма..

TheNewReligion
07-10-2010, 11:52
По скайп отдавна не общувам, супер ме изнервя и дразни. На живо мога да говоря с часове, ама по скайпа чувствам, че не мога да кажа почти нищо. Пиша там, ако трябва да се уговоря с някого, иначе всичко очи в очи.

Slave4You
07-10-2010, 18:19
Ох не знам ама аз мнн се нервя, когато някой с който в скайп си пиша като за последно вече :D примерно цял час си пишете и т.н. и като се видите гледа в земята и промълва "здрасти.." все едно не те познава :shock: Затова вече ако нямам нещо смислено да питам някой гледам да говоря повече наживо с хората:)

ibojilow
07-10-2010, 19:45
Ох не знам ама аз мнн се нервя, когато някой с който в скайп си пиша като за последно вече :D примерно цял час си пишете и т.н. и като се видите гледа в земята и промълва "здрасти.." все едно не те познава :shock: Затова вече ако нямам нещо смислено да питам някой гледам да говоря повече наживо с хората:)

и аз съм така наживо не бих могла да кажа тва което в скайп мога :D
:?
Тогава смятай колко си ограничена! :-D
Самочувствието ти е изградено на една програма, а на вън.. :?

CoNviCt
07-10-2010, 21:30

В скайп ми призна,че си гей,я да видим на живо дали ще имаш самочувствие :lol:

ibojilow
07-10-2010, 23:07

В скайп ми призна,че си гей,я да видим на живо дали ще имаш самочувствие :lol:
Еми да приятел и да го сложат на главната страница на TeenProblem и да си го напиша на скайпа, че съм гей, пак ще те бия с самочувствие от тук до луната. Така по-леко казано.. Не съм от тия който се правят на интересни, аз си се подигравам когато направя нещо което е за подигравка, даже споделям с приятели да се посмеем заедно! Ето ти една поговорка: Този който се смее, а не беснее е по-силния! А и съм точно обратното на нея, по скайпа си трая, не се опитвам да изпъкна с нещо пред другите в някаква програма. :smt023