View Full Version : Какво да правя?
xdanitox
07-09-2010, 19:26
Аз съм едно нормално 14 годишно момиче.. Гаджето ми с който сме заедно от месец.. не ми говори защото му отказах като ме попита дали ще му пусна .. Въпросът ми е правилно ли постъпих.. ;s :?
Съжелявам ако има друга такава тема :)
Постъпила си разумно! Не се притеснявай, че не ти говори и че си му отказала! Та ти си едва на 14 и все пак сте от 1 месец заедно, така че...! Това си си ти и той не може да решава, дали ти ще му пуснеш или не! :)
glamouros
07-09-2010, 19:30
Ако не си го излъгала, значи си постъпила правилно.
И ДА има друга такава тема - погледни малко по-нагоре във форума душице
SpOrTs_GiRl
07-09-2010, 19:33
Prez jivota si shte imash i drugi momcheta, koito nqma da te pitat sled pyrviq mesec.. i s koito sama shte usetish koga e momenta. Ne riskuvai, ima vreme. :)
P.P. Mnogo syjalqvam za latinicata! Samo tazi vecher shte e .....
gia_sena_mono
07-09-2010, 20:29
Щом се чувстваш добре и той ти се е нацупил, след като си му отказала, значи не си сгрешила!
monincetyyy
07-09-2010, 20:34
Прави каквото решиш, че е добре за теб. Ако не му е само за едното е**не, ще уважи решението ти :)
Да, правилно си постъпила. Момчето явно е с теб само заради това, иначе нямаше да се цупи и щеше да уважи решението ти. Пък то и още на първия месец.. :?
Neopitom3na
07-09-2010, 20:41
явно той е глупак и не те взема на сериозно
stelSs21
07-09-2010, 21:17
Да, правилно си постъпила. Момчето явно е с теб само заради това, иначе нямаше да се цупи и щеше да уважи решението ти. Пък то и още на първия месец.. :?
+1 :)
BiGBaDWolF
07-09-2010, 21:18
Ако иска ... Не му говори и ти !
Много ясно че си постъпила правилно.Щом не искаш още да правиш секс не го прави,това трябва да се случи когато наистина го почувстваш.Това че той не ти говори значи че не те уважава досаттъчно,за да приеме това твое решение.Ако не те разбере по - добре го остави,защото не си заслужава заради това гадже да почнеш със секса,когато още не си готова,просто ще съжаляваш :) Успех
BlackRose7
07-09-2010, 21:44
Много ясно че си постъпила правилно.Щом не искаш още да правиш секс не го прави,това трябва да се случи когато наистина го почувстваш.Това че той не ти говори значи че не те уважава досаттъчно,за да приеме това твое решение.Ако не те разбере по - добре го остави,защото не си заслужава заради това гадже да почнеш със секса,когато още не си готова,просто ще съжаляваш :) Успех
Разбира се че си постъпила правилно. Това си е твоето решение, преценила си че не си готова и си му откозала ако наистина държеше на теб щете да те разбере. :(
VinDiesel
07-09-2010, 23:08
На момчето му е интересно,иска да клеца,това че си му отказала,не е повод да се сърди...
А гаджето ти е на колко ..... 15 ? Защо се занимаваш с такива момчета изобщо. Докато не се почувстваш готова никой не може да те принуди да правиш секс, освен ако ти не му позволиш. А идиотчета като гаджето ти само дето се чудят сърби ли ги, боли ли ги... ги разкарвай!
ReachlessGirl
07-10-2010, 05:50
Майната му на тоя путьо .. :x Много правилно си постъпила!!! ..
Extremescream
07-10-2010, 06:57
Мацка,щом ти се е разсърдил,защото си му казала,че няма да правиш секс с него,смятай колко държи на теб.
xdanitox
07-12-2010, 06:44
Благодаря на всички който писаха :) !
И да разкарах го.. :)
Trollneral
07-12-2010, 10:25
Аз съм едно нормално 14 годишно момиче.. Гаджето ми с който сме заедно от месец.. не ми говори защото му отказах като ме попита дали ще му пусна .. Въпросът ми е правилно ли постъпих.. ;s :?
Съжелявам ако има друга такава тема :)
Как ще му отказваш уааааааааааааааааааааааа
и тои е човек
gabinceto19
07-12-2010, 11:00
това означава , че не те обича достатъчно и ,че не държи на теб
Благодаря на всички който писаха :) !
И да разкарах го.. :)
Според мен, решението ти отговаря на реалната ситуация. Нито той държи на теб, нито ти - на него. Самият израз "разкарах" показва отношението ти.
Lexynnka
07-12-2010, 14:44
тъпа ли си? :? ся ако ми кажеш и че го обичаш оттука се мятам да знаеш..
FunkyBoy
07-12-2010, 22:46
правилно си постъпила... :)
Princessani
07-12-2010, 22:54
Съжелявам ако има друга такава тема :) оф лапешка работа ,като неси готова за секс това си е твое решение и според мен правилно си постапила.Какво гадже ти е да не ти говори само заради това = никакво.