PDA

View Full Version : Отчаян.! :(

withdrawsmoke
07-11-2010, 17:11
Здравейте съфорумци.Предварително се извинявам,че пълня форума с моя абсурден проблем,но просто трябва да споделя.

Срешнах иделното момиче (поне в началото).Всичко помежду ни беше страхотно.Един ден събрах смелост споделих й че ме привлича/че ми харесва и така тръгнахме заедно.....В началото всичко беше прекрасно наистина бяхме влюбени,но в последствие тя се промени.Промени и се отношението,промениха и се обещанията промени се всичко в нея.И така се започна първите 2 седмици любов романтика а след това-едно голямо нищо :( Все по рядко се целувахме (може би заради училището и заради така наречената ни тайна връзка).Направих компромис съгласих се да изчакам до приключването на училище.Ето училището свърши но попитам ли я иска ли да излезам тя има оправдание. Вярно съгласи се да излезем, но този път времето е проблем било лошо и не и се излизало...Мисля че е нужно да кажа че мрази любовта и всичко свързано с нея (поне така твърди).... Все по рядко пишем дори в скайп.Винаги аз съм виновен за всичко но търпя търпя НО НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ ОТЧАЯН СЪМ. Не разбирам как може вече да не й пука за мен.Нима думите които ми е казвала че ме обича и тем подобни сега са без значение ?! Както и да е с лигавщините до тук... По същество въпросът ми е : Защо ме мъчи така ако просто не ме харесва да сложи края боли но все пак е нещо... Казва ми "Да не се влюбвам в нея" (Видях подобна тема но не ми помогна кой знае колко ) Не я разбирам Просто искам да си е предишното момиче мечта(за мен)

П.П. едва ли ще се получи със сериозни раговори опитвал съм но винаги караници (2 месеца сме заедно пфф :( )
Дано да ми помогне този форум.... 10x на всички които успеят да прочетат темата (дългичка излезе)

Valento
07-11-2010, 17:47
Здравейте съфорумци.Предварително се извинявам,че пълня форума с моя абсурден проблем,но просто трябва да споделя.

Срешнах иделното момиче (поне в началото).Всичко помежду ни беше страхотно.Един ден събрах смелост споделих й че ме привлича/че ми харесва и така тръгнахме заедно.....В началото всичко беше прекрасно наистина бяхме влюбени,но в последствие тя се промени.Промени и се отношението,промениха и се обещанията промени се всичко в нея.И така се започна първите 2 седмици любов романтика а след това-едно голямо нищо :( Все по рядко се целувахме (може би заради училището и заради така наречената ни тайна връзка).Направих компромис съгласих се да изчакам до приключването на училище.Ето училището свърши но попитам ли я иска ли да излезам тя има оправдание. Вярно съгласи се да излезем, но този път времето е проблем било лошо и не и се излизало...Мисля че е нужно да кажа че мрази любовта и всичко свързано с нея (поне така твърди).... Все по рядко пишем дори в скайп.Винаги аз съм виновен за всичко но търпя търпя НО НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ ОТЧАЯН СЪМ. Не разбирам как може вече да не й пука за мен.Нима думите които ми е казвала че ме обича и тем подобни сега са без значение ?! Както и да е с лигавщините до тук... По същество въпросът ми е : Защо ме мъчи така ако просто не ме харесва да сложи края боли но все пак е нещо... Казва ми "Да не се влюбвам в нея" (Видях подобна тема но не ми помогна кой знае колко ) Не я разбирам Просто искам да си е предишното момиче мечта(за мен)

П.П. едва ли ще се получи със сериозни раговори опитвал съм но винаги караници (2 месеца сме заедно пфф :( )
Дано да ми помогне този форум.... 10x на всички които успеят да прочетат темата (дългичка излезе)

Щом с добро /разговор/ не става,токава не се надявай на нищо а просто я остави за малко,може да се колебае,може да харесва друг и чака да се нагасат нещата с другото момче и да бави "сериозния" разговор !

Krokozubel4o
07-11-2010, 18:25
Кажи че ти е писнало вече да не те ебава за човек и ако иска да те задържи да се промени, ако не, усмихни се и се обърни и си излез. Недей допускай така да те размотават, много е гадно !

Lexynnka
07-11-2010, 18:48
промениха и се обещанията ъ? :-o

Мисля че е нужно да кажа че мрази любовта и всичко свързано с нея (поне така твърди).... тая не е нормална :?

Не разбирам как може вече да не й пука за мен.Нима думите които ми е казвала че ме обича и тем подобни сега са без значение ?! били са от значение някога.. хората се променят, чувствата също.. може преди да те е харесвала/обичала, но това вече да не е така. но това НЕ значи, че никога не е изпитвала нищо към теб :)

Защо ме мъчи така ако просто не ме харесва да сложи края боли но все пак е нещо... Казва ми "Да не се влюбвам в нея" Не я разбирам Просто искам да си е предишното момиче мечта(за мен) а може би тя просто не знае какво иска или е с теб просто за да не е сама... хората се променят, но рядко стават такива, каквито са били преди, може би трябва да свикнеш, че ''твоето момиче'' вече го няма

моят съвет е да я оставиш, просто не виждам смисъла във връзката ви, ти само се мъчиш, а тя явно изобщо няма нужда от теб. Да, ще ти е кофти в началото, но със всичко се свиква ;) успех :-)

brutaLxxbunny
07-11-2010, 18:58
Съжалявам,че трябва да го кажа за другарка от моя пол,ама бий и шута и ще видиш как ще тича към тебе :D Повечето момичета,които бягат от любовта,си имат сериозна причина.Това обаче не е причина и да правиш живота черен на другите :wink: Според мен трябва,едва ли не,да се правиш,че не ти пука .. рисковано,но може да стане.

Lexynnka
07-11-2010, 19:04
^ а ако тя точно това цели и изобщо не я ебе за него?

anonymous708973
07-11-2010, 19:04
Напоследък е модерно да се мрази любовта. А клишето "Не се влюбвай в мен, аз съм гадна, какво ми харесваш" набира все повече почитатели. Позьори - лично мнение :?

Не слага край, защото е момиче. Момичетата сме сложни създания - може да не иска да те нарани или нещо такова. Приключи връзката, не ти носи нищо положително :)

Paramour
07-11-2010, 19:11
^ съгласна съм!
Само се мъчиш с нея... заеди я и толкова. Какво гаджета сте като не излизате, не си говорите и т.н. :?

mincheto
07-11-2010, 19:21
Това момиче явно незнае какво иска...
На твое място ще я оставя,защото няма да позволя така да ме въртят..
Или вариянт 2: има си нов приятел.

stealthyGirl
07-11-2010, 19:27
^ а ако тя точно това цели и изобщо не я е** за него?още по-добре като скъсат тогава :-o

vanesa0pld
07-11-2010, 19:34
според мен ходи с теб само ей така-за разнообразие.. :?

Lexynnka
07-11-2010, 19:42
според мен ходи с теб само ей така-за разнообразие.. :? за да не е сама му се вика :lol:

bratignat
07-11-2010, 20:24
Не се притеснявай, за всичко си има решение. Бий й шута. Няма връзка, в която само единият да движи нещата. Тръгне лид а си намира оправдание, вместо да се видите даже за 5 мин, работата е ясна. Колкото повече я търпиш или тичаш по нея, толкова повече тя ще те върти. И ще бъдеш виновен не само за всичко между вас, но и за проблемите при чифтосванео с китовете и глобалното затопляне.

justonegirlwithonehope
07-11-2010, 20:27
Мацката не си заслужава, разбери го преди да е прекалено късно.

tnp123
07-11-2010, 21:13
Мда, огънят вече е угаснал, време за нова факла. Все пак може да си поговорите, туко виж помогнало...

PoRcHeTaTa1
07-11-2010, 23:36
Не се отчаиваи просто някои момичета се страхуват да обичат за да не бьдат наранени както става по принцип.....може би заради това реигира така даи и малко време... да помисли и не я притискаи ако я зарежеш за кратко може да разбере дали има чувства кьм теб и всичко ще е наред :)

gabby1995
07-11-2010, 23:42
мм .. по добре я зарежи .. може би обича друг .. :? :)

Housemusikk
07-11-2010, 23:46
Писнало и е очевидно .Не се впрягай на едно момиче след като и писне шанса да си я върнеш е почти нулев . Съвети как да си я върнеш няма да давам ,щот чесно казано не виждам никва перспектива .