View Full Version : Не изявява желание
Здравейте,аз съм момче на 21 години и имам приятелка от половин година,тя е на 27.Правим секс редовно но досега винаги аз искам първи,тя никога не е изявила желание първа да правим секс.Не е кой знае какво но понякога ми се иска тя да започне.Знам че и харесва но как да я накарам да ме иска,да каже че ме желае веднага или да започне да ме съблича и да ме гали.Моля помогнете,не искам се аз да съм активния и винаги аз да я възбуждам и когато на мен ми кефне тогава да правим нещо,искам да правим секс по нейно желание.
Здравейте,аз съм момче на 21 години и имам приятелка от половин година,тя е на 27.Правим секс редовно но досега винаги аз искам първи,тя никога не е изявила желание първа да правим секс.Не е кой знае какво но понякога ми се иска тя да започне.Знам че и харесва но как да я накарам да ме иска,да каже че ме желае веднага или да започне да ме съблича и да ме гали.Моля помогнете,не искам се аз да съм активния и винаги аз да я възбуждам и когато на мен ми кефне тогава да правим нещо,искам да правим секс по нейно желание.
Говори с нея е каун
[/quote]
Говори с нея е каун[/quote]
Говорих каза че не съм я оставял,демек се аз се натискам.Но когато я оставя не прави нищо.
BiGBaDWolF
07-12-2010, 18:15
Значи толко и има желание ...
трябва да можеш да привличаш така :D обикновено секи мъж си го има вродено :D на мен са ми казвали че мн мога но нз колко е истина :D
Направи нещо, с което тя да те забележи и така може да се възбуди!
Princessani
07-12-2010, 19:11
Здравейте,аз съм момче на 21 години и имам приятелка от половин година,тя е на 27.Правим секс редовно но досега винаги аз искам първи,тя никога не е изявила желание първа да правим секс.Не е кой знае какво но понякога ми се иска тя да започне.Знам че и харесва но как да я накарам да ме иска,да каже че ме желае веднага или да започне да ме съблича и да ме гали.Моля помогнете,не искам се аз да съм активния и винаги аз да я възбуждам и когато на мен ми кефне тогава да правим нещо,искам да правим секс по нейно желание. например можеш да спреш да си искаш и да я оставиш да видиш какво ще стане .. aко нестава ,можех да пробваш да се разхождаш примерно по хавлия когато сте увас или само по боксерки предполагам ,че ще подейства :D
ВЕРОЯТНОО !! :-D
justonegirlwithonehope
07-12-2010, 21:27
Съгласна съм.