Влез

View Full Version : Защо свърши

RoCkSpOt
07-13-2010, 12:24
Защо свърши наи-дългата ви връзка ? Каква беше причината ? И колко време беше тя ?

П.С. Докато четох темата "наи-дългата ви връзка" ми стана интересно как нещо толкова дълго може да свърши и каква би била причината ... :-o

didi0804
07-13-2010, 12:35
Бяхме 2 години и половина заедно.Той спря да ми обръща внимание,много ревнуваше...всъщност той само това правеше,все го нямаше - или беше някъде по дискотеките или играеше белот и т.н.Само ме дърпаше надолу.Много се чудих дали да го оставя,накрая намерих човек,с който се чувствах страхотно(сегашния ми приятел,който страшно много обичам) и тогава вече го оставих.Нямаше смисъл да съм с бившия,с него само тъпчех на едно място,просто се бях привързала към него.Но сега даже не искам и да се виждаме(не съм го виждала откакто скъсахме).Та сега съм ужасно щастлива с приятеля ми и не бих го заменила за нищо на света :smt007

pussucetka
07-13-2010, 12:55
Днес скъсах с моят приятел, с който ходехме година и 9 месеца .. Ние много се карамехме - всеки ден .. и то за глупостии .. и от тези всички проблеми вече не исках да излизам с него .. защото само се тормозя и само се ядосвам .. и от там още повече почнахме да се карамее ии започна да ми казва, че не съм му обръщала внимание .. обиждаше ме .. Даже по някой път ми биеше шамари .. :-x .. Още го обичам .. но не мога да търпя това .. ! Сега цял ден мисляя за него .. и не знам какво да правя .. да се върна ли при него или не .. Вие как мислитее ? :(

RoCkSpOt
07-13-2010, 13:02
Днес скъсах с моят приятел, с който ходехме година и 9 месеца .. Ние много се карамехме - всеки ден .. и то за глупостии .. и от тези всички проблеми вече не исках да излизам с него .. защото само се тормозя и само се ядосвам .. и от там още повече почнахме да се карамее ии започна да ми казва, че не съм му обръщала внимание .. обиждаше ме .. Даже по някой път ми биеше шамари .. :-x .. Още го обичам .. но не мога да търпя това .. ! Сега цял ден мисляя за него .. и не знам какво да правя .. да се върна ли при него или не .. Вие как мислитее ? :(

Недеи ще страдаш повече ! Един път бивш,завинаги бивш !

RoCkSpOt
07-13-2010, 13:07

RoCkSpOt
07-13-2010, 13:08

didi0804
07-13-2010, 13:11
Даже по някой път ми биеше шамари .. :-x .. :(
Само заради това трябва да го зарежеш, защото не знаеш в какво може да се превърне

ginny
07-13-2010, 13:17
Даже по някой път ми биеше шамари .. :-x .. :(
Само заради това трябва да го зарежеш, защото не знаеш в какво може да се превърне

Напълно съм съгласна не се връщай при него :-x Ще те удря ....

Малиии как оспамихме темата 8-)

umri
07-13-2010, 13:38
Щот кондукторката си помисли, че може да кара рейса.

soul1199
07-13-2010, 14:43
5 месеца,aз го зарязах,щот не бяхме от 1 и същ град

justonegirlwithonehope
07-13-2010, 15:00
Защото той ревнуваше страшно много от всички.Дори от неговите приятели, от брат му, имало е случаи, в които да изревнува и от собствения си баща.Започна да ме удря, да ми вика и т.н за най-малкото и дори не знам какво целеше с това.Поставяше ми ултиматоми, можех да излизам само когато той ми позволи, излизах с определен кръг от хора, с други ми беше забранявано и всякакви такива глупости.

Е вие бихте ли издържали в такава връзка ? :)

VinDiesel
07-13-2010, 16:13
Най-дългата ми е 1 година и 1 месец.Те ме заряза с някакъв филм, накратко казано "Много се караме".По-късно разбрах реално,не от нея разбира се,защото съм завършвал даскало и са й напълнили "Тумора" с глупости,че ще се промени всичко,че ще я зарежа и някви такива филми.Аз й казах,че някой ден ще съжалява :D

Paramour
07-13-2010, 19:31
Скъсахме, щото осъзнах, че не го харесвам достатъчно. Той беше готин, но явно не е било писано да сме заедно. 8-)

fUcKsMiLe
07-13-2010, 20:20

GossipGirl89
07-13-2010, 21:16
2 години близо бяхме заедно. Той ми беше първата истинска любов, както и аз на него. В началото всичко беше супер, обичахме се много, но след известно време дойде период, в който нещата просто се бяха изчерпали и края се виждаше... Една вечер, след поредния скандал, реших, че няма смисъл да се отлага повече и сама сложих края :) Беше ми много кофти над година след това, но все пак го преживях

s3nsual
07-14-2010, 08:41
6 месеца...
Скъсахме , защото не бях готова за сериозна връзка ( бях на 14) и най-вече защото тогава имах чувства към един боклук ...
Сега разбирам , че той е бил едно от най-свестните момчета с което съм излизала и освен това той много ме харесваше . Много го нараних и съжалявам ... :(
и до сега не мога да намеря , момче на което толкова да му пука за мен ...
Обмислях възможността да се съберем , но знам , че няма смисъл , защото аз пак ще прецакам всичко и ще го нараня ...

blo0dangel
07-14-2010, 08:54
хмм.. 4 години + няколко месеца.. уж ми беше голямата любов/ама и аз си бях малко патенце/ та след време го разбрах що за стока е.. карахме се биехме се и кво ли не... на много пъти съм слагала /уж/ края но винаги ме е обеждавал да се върна... после се преместих в друг град и постепенно спрях да му отговарям на обажданията и т.н. общо взето той е най-голямата ми грешка :-x :-x :D :D

sladka__droga
07-14-2010, 10:13
11 месеца .... голямата ми любов . Ние много се карахме - всеки ден .. и то за глупости . Лъга ме, обижда ме, изневерява ми! Много мe нарани .... a aз не мога да търпя това .

guinessgirl
07-14-2010, 11:05
амииии 7 месеца и малко, голямата ми любоф.
реално аз съм виновна за това че скъсахме,той много ме обичаше тогава,на мен ми беше все едно. чак след година разбрах,че не мога и не искам да съм с друг, събрахме се пак за кратко тая година и не се получи. просто тооолкова много сме се променили. а аз все още не искам никой друг и общо взето единственото нещо,което правя е да излизам с некви мъже,за да ме разсейват и все се надявам,че ще се намери някой по-добър.. и най тъпото е,че аз просто търся някой,който да ми напомня за него.
а той е такъв боклук..

Sofff
07-14-2010, 11:35
Година и девет месеца беше и скъсахме заради разминаване на интереси ... писване ... и беше останала само някаква привързаност ...