View Full Version : Избор....?
beBeTOoOoooo
07-13-2010, 15:51
Здравейте :) ! Трябват ми съвети ето за какво: харесвам 2 момчета....и не мога да избера един от двамата..и двамата са хубави..единият е с по-добър характер..,но е от друг град (сега сме заедно на лагер,но лагера свършва след няколко дни..)а другото момче е от близък град и малко повече ми харесва външно...,но не го познавам добре... :o и не мога да реша...та вие на мое място какво бихте направили..? Моля без обиди и излишни коментари :)
VinDiesel
07-13-2010, 16:00
Ако бях момиче,бих ги опознала и 2мата и тогава сама да преценя :)
SmilezZz
07-13-2010, 16:00
Няма такова нещо - да харесваш и двамата..Все пак единия те влече повечко - тогава бъди с него..
Но с тази тема показваш,че не знаеш какво искаш..И,че щом се допитваш до форума с такава безсмислена тема - най-вероятно не си готова за връзка..
betibarclay
07-13-2010, 16:02
Няма такова нещо - да харесваш и двамата..Все пак единия те влече повечко - тогава бъди с него..
Но с тази тема показваш,че не знаеш какво искаш..И,че щом се допитваш до форума с такава безсмислена тема - най-вероятно не си готова за връзка..
beBeTOoOoooo
07-13-2010, 16:04
Ами...аз знам кой ме влече повечко...обаче този който ме влече повече не го познавам толкова колкото познавам другото момче! И да права си наистина не знам какво искам...за това се допитвам до вас защото сама не мога да реша!
rebeccaa
07-13-2010, 16:20
Ами...аз знам кой ме влече повечко...обаче този който ме влече повече не го познавам толкова колкото познавам другото момче! И да права си наистина не знам какво искам...за това се допитвам до вас защото сама не мога да реша!
Ми дай да решаваме ние вместо теб..хаха.Ми опознах ги и реши със кой ще ти е по-добре.
rusoto_baby_f
07-13-2010, 16:34
Накрая от двата стола на земята... :D
И двамата ли са ти предложили ?
beBeTOoOoooo
07-13-2010, 17:04
Не! Просто аз ги харесвам нз. дали те ме харесват или някой от тях, просто искам да избера ЕДИН от двамата и да се сближа повечко с него!Но не мога да избера...както казах и по-нагоре!
Не! Просто аз ги харесвам нз. дали те ме харесват или някой от тях, просто искам да избера ЕДИН от двамата и да се сближа повечко с него!Но не мога да избера...както казах и по-нагоре!
Непремено ли трябва да "харесваш" един от тях !?
Щом не можеш да избереш занчи не харесваш достатъчно нито единия, нито другия :)
Ами защо не опиташ да поговориш и с двамата по различни теми . . . Опознаи характерите им . . . :) . . и тогава избери с кой повече да се занимаваш :grin:
Ти пък :D аз ако не съм обвързан се занимавам с колкото дойдат 2-3-5-6 8-)
beBeTOoOoooo
07-13-2010, 18:37
Ти пък :D аз ако не съм обвързан се занимавам с колкото дойдат 2-3-5-6 8-)
:shock: :D :D :D
След като и 2мата не са в твоя град - откажи се. Намери си някой по-близко. Ако толкова настояваш за тях - опознай ги по-добре и ще разбереш сама :P
Paramour
07-13-2010, 19:22
Опознай ги и двамата, виж ги що за хора са... ии тогава реши кой ти допада повече.
п.п.Друг е въпроса дали този, който ти ще избереш те харесва. ;)
Не бързай!Опознай ги добре и двамата и след това избирай.
beBeTOoOoooo
07-14-2010, 16:24
Благодаря ви за отговорите..! :)
Опознай първо и другия, ако е по-готин с него, но съм сигурен, че единия има нещо, което не ти харесва, така че...
beBeTOoOoooo
07-14-2010, 17:53
:)
justonegirlwithonehope
07-14-2010, 18:20
Не можеш да харесваш двама едновременно.По-добре се опитай да разбереш към кого всъщност имаш чувства и да атакуваш именно там. :)
SisinkaS
07-14-2010, 18:39
Офф какви са тия глупости и безмислени теми бе .. Дай ако искаш ние да ти кажем и какво да папкаш за закуска,обяд и вечеря, какво да правиш с живота си и т.н. Същата история - неможела сама да реши затова питала с кой да се забучи.. Опазил ме Господ от това да немога и толкова да разчитам на собствената си преценка :?
didi0804
07-14-2010, 19:18
Преди да решиш,ги опознай и двамата
bratignat
07-15-2010, 08:55
"Харесвам две момчета и двамата ги харесвам много" wtf? Да ти кажа, няма абсолютно никакво значение кой ще избереше, не харесваш никой достатъчно, щом харесваш двама едновременно....
Непремено ли трябва да "харесваш" един от тях !?
Щом не можеш да избереш занчи не харесваш достатъчно нито единия, нито другия :)
+1
аз като момче бих опознал добре и двете момичета и което ми харесва повече с него
твоя случай:който е по близо е по добрия вариант
beBeTOoOoooo
07-15-2010, 16:22
Благодаря ви за отговорите..! :)