PDA

View Full Version : не мога да повярвам,че полицията е толкова несправедлива

anonimche2
07-14-2010, 15:42
Здравейте!Направо ми се реве..не знам от къде да започна.
Баща ми е в Германия,пътува.Всички до сега са били доволни от работата му,добър шофьор е,върши си работата,има и грамоти за най-добър шофьор.Днес сякаш всичко се срина.Задържали са го в Германия,защото са открили ИНДИЙЦИ в камиона му.Татко е бил потресен,как са се промъкнали???Това не е първия случай ,в който са намирали хора да пътуват зад граница.Татко е бил потресен,не би прибрал никого в камиона,но е направил и голяма грешка,че не е проверил.Той дори не ги е усетил,как са се промъкнали в камиона.Сега е задържан,и нямаме представа какво ще става,глобата за това е 60хиляди бг пари.Индийците са ги пуснали на свобода,можете ли да си представите???ТОЛКОВА Е НЕСПРАВЕДЛИВА ПОЛИЦИЯТА,АКО БЕШЕ НАШАТА ПОЛИЦИЯ,КОЛКОТО И СКАПАНА ДА Е ТЯ,ЩЕШЕ ДА АРЕСТУВА ИНДИЙЦИТЕ,И ВСЕКИ ДРУГ ЧОВЕК ЗАД ГРАНИЦА.А те са ги пуснали на свобода,защо???????За да се качат и на друг камион,и шофьора после да го яде нали :cry: :cry: :cry: имаме толкова проблеми на главата ,и апартамент изплащаме,а сега и този..не знам просто не знам..а сега на къде.. :(
Исках просто да споделя..ако някой желае да сподели случка,или да ми каже нещо,да ме подкрепи,може да пише в темата :cry:

bloodyF
07-14-2010, 16:00
адвокат нещо да наеме? Знам ли и аз... :/

stelSs21
07-14-2010, 16:01
Ами съжалявам, но полицаите няма откъде да знает, че баща ти не е виновен, но пък е трябвало да задържат и индийците. Сега ако не платите глобата в затвора ли отива?

anonimche2
07-14-2010, 16:04
Нямам представа :cry: ако влезе в затвора ще ни вземат и апартамент и всичко,защото са а изплащане,а майка не работи(работила е в чужбина преди) сега само татко.Представям си сега колко е уплашен :cry:
и пари за адвокат няма,в момента е толкова зле положението при нас,че няма повече накъде

anonimche2
07-14-2010, 16:08
Ами съжалявам, но полицаите няма откъде да знает, че баща ти не е виновен, но пък е трябвало да задържат и индийците. Сега ако не платите глобата в затвора ли отива?
Абсолютно си права,но защо не задържаха индийците бе майка му стара?Навсякъде арестуват хора пътуващи зад граница..а сега кво?Нашата полиция колкото и скапана да е,никога нямаше да ги остави,щеше да ги арестува!Сега те са отишли в друг камион,и кво,ще арестуват шофьора?Толкова са станали добри тея хора,и така добре се крият,че никой не може да усети какво има в камиона му.Офф не знам вече

stelSs21
07-14-2010, 16:11
Абсолютно си права,но защо не задържаха индийците бе майка му стара?Навсякъде арестуват хора пътуващи зад граница..а сега кво?Нашата полиция колкото и скапана да е,никога нямаше да ги остави,щеше да ги арестува!Сега те са отишли в друг камион,и кво,ще арестуват шофьора?Толкова са станали добри тея хора,и така добре се крият,че никой не може да усети какво има в камиона му.Офф не знам вече

Ами и аз това се чудя, те не са по-малко виновни.

Neutral
07-30-2010, 10:35
И за къв *** за ги пуснали ония ?? Пфф не са наред с главата тия хора,нямам думи :-o Не знам как да помогна. Би трябвало с адвокат нещо да става... Потрес .Дано всичко да се оправи

BlackEyedPeas
07-30-2010, 21:07
К'во стана, оправихте ли се, 'щот гледам, че темата е леко "остаряла"?

thegmin
07-31-2010, 08:12
Много ясно че ще ги пуснат, не те правят контрабнада и трафик на хора.

xxYOxx
07-31-2010, 09:41
Полицията на всякъде е един дол дренки.Да не мислиш, че наште са нещо повече.

Ryapoff
07-31-2010, 09:57
'Секи много разбира бе, дееба. 'Секи знае полицията к'во е, а мога ли да ви питам: Колко пъти сте били на дежурство? Просто да знам, 'щото сте много осведомени всичките.
Колкото до темата - на ТИР-овете на фирмите се слагат лепенки на вратите, които не трябва да бъдат късани. Когато пристигне във фирмата, там се късат. Ако са били скъсани преди това, отговорността е изцяло на баща ти. Ако пък няма, негов е проблема, че не ги е поискал.