.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

не мога да повярвам,че полицията е толкова несправедлива

Здравейте!Направо ми се реве..не знам от къде да започна.
    Баща ми е в Германия,пътува.Всички до сега са били доволни от работата му,добър шофьор е,върши си работата,има и грамоти за най-добър шофьор.Днес сякаш всичко се срина.Задържали са го в Германия,защото са открили ИНДИЙЦИ в камиона му.Татко е бил потресен,как са се промъкнали???Това не е първия случай ,в който са намирали хора да пътуват зад граница.Татко е бил потресен,не би прибрал никого в камиона,но е направил и голяма грешка,че не е проверил.Той дори не ги е усетил,как са се промъкнали в камиона.Сега е задържан,и нямаме представа какво ще става,глобата за това е 60хиляди бг пари.Индийците са ги пуснали на свобода,можете ли да си представите???ТОЛКОВА Е НЕСПРАВЕДЛИВА ПОЛИЦИЯТА,АКО БЕШЕ НАШАТА ПОЛИЦИЯ,КОЛКОТО И СКАПАНА ДА Е ТЯ,ЩЕШЕ ДА АРЕСТУВА ИНДИЙЦИТЕ,И ВСЕКИ ДРУГ ЧОВЕК ЗАД ГРАНИЦА.А те са ги пуснали на свобода,защо???????За да се качат и на друг камион,и шофьора после да го яде нали имаме толкова проблеми на главата ,и апартамент изплащаме,а сега и този..не знам просто не знам..а сега на къде..
    Исках просто да споделя..ако някой желае да сподели случка,или да ми каже нещо,да ме подкрепи,може да пише в темата

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    адвокат нещо да наеме? Знам ли и аз... :/
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен
    Град
    Varna
    Ами съжалявам, но полицаите няма откъде да знает, че баща ти не е виновен, но пък е трябвало да задържат и индийците. Сега ако не платите глобата в затвора ли отива?

Нямам представа ако влезе в затвора ще ни вземат и апартамент и всичко,защото са а изплащане,а майка не работи(работила е в чужбина преди) сега само татко.Представям си сега колко е уплашен
    и пари за адвокат няма,в момента е толкова зле положението при нас,че няма повече накъде

Цитирай Първоначално написано от stelSs21
    Ами съжалявам, но полицаите няма откъде да знает, че баща ти не е виновен, но пък е трябвало да задържат и индийците. Сега ако не платите глобата в затвора ли отива?
    Абсолютно си права,но защо не задържаха индийците бе майка му стара?Навсякъде арестуват хора пътуващи зад граница..а сега кво?Нашата полиция колкото и скапана да е,никога нямаше да ги остави,щеше да ги арестува!Сега те са отишли в друг камион,и кво,ще арестуват шофьора?Толкова са станали добри тея хора,и така добре се крият,че никой не може да усети какво има в камиона му.Офф не знам вече

Голям фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от anonimche2
    Цитирай Първоначално написано от stelSs21
    Абсолютно си права,но защо не задържаха индийците бе майка му стара?Навсякъде арестуват хора пътуващи зад граница..а сега кво?Нашата полиция колкото и скапана да е,никога нямаше да ги остави,щеше да ги арестува!Сега те са отишли в друг камион,и кво,ще арестуват шофьора?Толкова са станали добри тея хора,и така добре се крият,че никой не може да усети какво има в камиона му.Офф не знам вече
    Ами и аз това се чудя, те не са по-малко виновни.

И за къв *** за ги пуснали ония ?? Пфф не са наред с главата тия хора,нямам думи Не знам как да помогна. Би трябвало с адвокат нещо да става... Потрес .Дано всичко да се оправи

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    К'во стана, оправихте ли се, 'щот гледам, че темата е леко "остаряла"?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Много ясно че ще ги пуснат, не те правят контрабнада и трафик на хора.

Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    Полицията на всякъде е един дол дренки.Да не мислиш, че наште са нещо повече.

Град
    ...
    'Секи много разбира бе, дееба. 'Секи знае полицията к'во е, а мога ли да ви питам: Колко пъти сте били на дежурство? Просто да знам, 'щото сте много осведомени всичките.
    Колкото до темата - на ТИР-овете на фирмите се слагат лепенки на вратите, които не трябва да бъдат късани. Когато пристигне във фирмата, там се късат. Ако са били скъсани преди това, отговорността е изцяло на баща ти. Ако пък няма, негов е проблема, че не ги е поискал.
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си