Влез

View Full Version : спомени

darkPaladin
07-14-2010, 16:36
Интересно ми е какъв е най-добрия ви спомен с вашата половинка,също така и най-лошия.Ако искате разкажете.

ejitta
07-20-2010, 10:59
Най-лошият е когато ме заряза и след два дни тръгна с момичето,с което най-много се мразех.... ама после си се събрахме ;д и пак скъсахме.. ;д а най-хубав....ами всички са били хубави по свой си начин...когато е с любимия човек винаги е хубаво ;д :(

Elenichkaa
07-20-2010, 11:16
най-добрия - опита се да ме защити.
най-лошият - не заради негово действие,ами действие на трети човек(момиче),свързано с него.

mincheto
07-20-2010, 11:23
Най -лошият беше, когато се напих заради него...
8-)

wasch0
07-20-2010, 12:51
Най -лошият беше, когато се напих заради него...
8-)

Същото ^^
Правех се на глупачка и се унижавах :?

ама и по-лошо има :-D

anonymous708973
07-20-2010, 13:09
Лоши нямаме - може би само когато преди 2 дни не ми вдигаше телефона и се бях панирала, че му се е случило нещо страшно...
За сметка на това добри имаме много. Особено вечерта, когато бях у тях (без нощувка) и колко сладко ме покани под душа... :oops: Или нощувката с палатка. Или като се грижеше за мен, когато бях с тоолкова тежък махмурлук... и после се гушнахме на дивана у тях да гледаме мач. :smt007

FiRe_LaDy
07-20-2010, 13:50
Най-лошото, което се случи преди година и 1 месец някъде .... заряза ме и малко след това тръгна с друга,но седмица след ова се осъзна какво прави и се върна при мен.
А хубавите ни моменти са много - на екскурзията, когато бях зле и всички излизаха и обикаляха, а той стоеше до мен и си ме гушкаше,докато не се оправя; на бала му; когато спах в тях ииии ... още много други, но не ми се изреждат сега ;]