Влез

View Full Version : Аз съм идиот...

memmo
07-14-2010, 17:32
Здравейте,рядко пиша във форума,но в момента ми трябва спешно съвет.Преди 2 седмици аз бях обикновен тинейджър на 17 лудо влюбен в приятелката си(на 17)...но всичко приключи защото аз съм един голям идиот.
Тази неделя беше финала на световното,знаете го сигурен съм,та бях сам и една моя приятелка дойде в нас да спи и да гледаме финала на световното.Е хубаво няма лошо ще кажете,но от тук нататък става лошо.И двамата бяхме за холандия пиехме си биричка докато холандия не загуби.Тогава минахме на твърдо...уиски,водка,че и ракийка извадих...напихме се яката и тук вече стана много лошо.Наскоро тя се скара с гаджето си и след доста алкохол нещо ни прищрака...Проснахме се на дивана и започнахме да се натискаме,знаех че не е добра идея,ноо алкохола ме пребори...направихме го.На сутринта се събудих с адска болка в главата,на земята,завит с едно одеало,гол,а до мен беше тя...прииска ми се да се гръмна,тя се събуди и осъзнахме какво сме направили.Тя си тръгна,а аз незнах какво да направя.Гаджето ми дойде на гости в понеделник,не и казах нищо,но като по някой гаден филм,момичето което беше в нас вечерта ми писа по скайп,че много съжелява и че трябва да се видим за да решим какво ще правим.Е да ама гаджето ми седнало на компа ми в този момент и прочело какво е станало.Влязох в стаята изядох един шамар каза ми че не иска да ме вижда повече,опитах се да й обясня но колко момичета биха ти простили за това че си й изневерил.
Тя не иска да ме вижда,да ме чува,звъня й но не ми вдига,ходих до тях но дори не ми отваря вратата.Блокирала ме е от всякъде няма как да говоря с нея.Опитах се да говоря с нейна приятелка,но тя ми се разбуча и не ме изслуша.
Та това е историята,сега ми трябва помощ,искам да я накарам да ми прости,много я обичам,немога без нея,знам че направих нещо ужасно но я обичам много бих направил всичко за да си я върна :( моля ви кажете как мога да я накарам да ми прости за тази глупост :( :(

Paramour
07-14-2010, 17:46
Знам, че не искаш да го чуваш, но наистина си постъпил глупаво като не си й казал. Ако сте го направили с другото момиче-ок, тя е можела да ти го прости, защото си бил пиян. Според мен тя повече се е обидила на това, че не си й казал какво е станало, а тя го е научила по друг начин.
Така до тука мисля, че разбрахме защо може да ти е сърдита... извинението е малко по трудно.
Като за начало й остави малко пространство. Имам предвид да не й звъниш непрекъснато. Не казвам тотално да я забравиш, но й дай малко време да осмисли нещата. В момента ти е много ядосана и ти каквото и да напрвиш тя няма да го приеме добре. И това е... след наколко дни, седмица тя вече ще се е поуспокоила и може да ти даде някакъв шанс или по-скоро да те изслуша.
Айде успех! Дано да има продължение :) :)

LovelyGirl
07-14-2010, 17:50
Извинявай, ама наистина си идиот. Алкохола не е оправдание. Не се опитвай да и излезеш с това извинение, не минава. Нормално е да те игнорира и да не иска да те вижда, всеки на нейно място би постъпил по същия начин. Не знам защо си мислиш, че като и обясниш нещата (то всъщност няма какво да обясняваш, то всичко е ясно) тя ще ти прости. Не става така. Дори и най-вероятно изобщо няма да го направи. Вмомента не очаквай нищо от нея (говоря да се върне при теб). Според мен е изключено на този етап. Знам ли, някои го прощават това, но със сигурност ще и трябва време.
Ти и не можеш да направиш нищо съществено, за да оправиш нещата. То станалото, станало. Колкото и да и говориш, вече си спал с другата, времето няма да се върне.

Valento
07-14-2010, 17:57
Пич,споко..не е първата,не е и последната .... разнообразието краси живота.По жена и по автобус не се тича,защото след 5 минутки идва следващата линия ! :D

Не съжалявай защото на пяна глава не се мисли трезво :D , мацката ти може да те разбере но не веднага..дай и малко време да помисли какво да прави но не се отказвай да и се извиниш защото имаш много малка вина !

betibarclay
07-14-2010, 18:00
пълен кретен си мой човек :(

umri
07-14-2010, 18:01
Ей за това винаги си изключвам скайпа преди някой да дойде в нас. Спри да я търсиш, защото още повече се излагаш. Не се събирай с нея. Бивша завинаги.

Housemusikk
07-14-2010, 18:05
Никъв шанс да се съберете . :(

TheBobqk
07-14-2010, 18:12
Дам, освен, ако не е някоя по-наивна. Но нямаш шанс.

filmimilmi
07-14-2010, 18:17
Да, такъв си. :-o

justonegirlwithonehope
07-14-2010, 18:17
Зависи от характера на момичето и от това колко те обича.Лично аз не бих простила изневяра, но все пак в случая не става въпрос за мен.

Като започнах да чета темата, в главата ми се появи фразата "нормално, като на всеки следващ една не му стига, та решил да кръшне", но видях, че искрено съжеляваш за това и не бих могла да те съдя по какъвто и да било начин.Да, алкохола наистина не е оправдание, но има различно пиене и съответно - различно носене.Има ситуации, в които наистина не знаеш какво правиш, че и не помнип след това.И аз съм имала такива случаи и ми е ясно.Не знам в твоя слчай как е било, но това, че съжеляваш до някъде те унивинява.Казвам ДО НЯКЪДЕ. Явно наистина обичаш момичето, за това не се отказвай.Опитай всевъзможни начини, да докажеш любовта си и да и покажеш, че си разбрал какъв идиот си и че си допуснал огромна грешка.Направи някой мил жест, който да я умилостиви малко или много.Купи и подарък, знам ли.Това е малко като подкуп, но пък може да има ефект, знам ли. 8-)

Късмет все пак, дано нещата се оправят. :)

jghgh
07-14-2010, 18:34
От една страна изневярата си е човещинка. От друга - необмислените постъпки не говорят много добре за теб.

Ако бях на нейно място, и аз щях да съм ядосана, вероятно нямаше да ти простя, защото една изневяра разбива всичките мечти на прах. Разбери я - тя си е в правото. Отделно си е нейно ПРАВО да не ти прощава за изневери, независимо каква е причината за тяхното извършване.

Сега ще сърбаш, каквото си надробил. Просто приеми. Всяко действие си има последствие и ние трябва да сме отговорни за постъпките си. Това е просто урок - станалото-станало, а сега ще береш ядовете в сегашната, реално случваща се ситуация. (която никак не е приятна за теб.)

Всички грешим, няма да те коря. Просто не очаквай да ти прости лесно или изобщо да ти прости. От твоя страна случилото се е нормално - на пияна глава не се мисли трезво, а и ти не си чак толкова голям, за да разсъждаваш повечко - бил си абсолютно безразсъден като си се поддал на нагона. Нетрезвен. Човещинка ли е, какво ли е, не знам. Но помисли от нейната гледна точка, че тя повече ще жали накърненото си достойнство и предателството, отколкото теб, че си бил глупав и на пияна глава си се забивал с момиче. В правото си е да не ти прости.

ПП. Само една добавка извън темата - изневяра НЕ СЕ признава! Живееш с вината и толкова. Никой не би се почувствал добре като чуе "Миличка, онзи ден ти изневерих еди-кво-си, сега се чувствам гадно". По-скоро човек ще се почувства подигран, и ще смята отсрещната страна за пълен малоумник, че му заявява за деянието си. Споменавам това за всички онези, които мислят, че изневярата трябва да се сподели. В никакъв случай. Много нараняващо е! Хората, които си признават, не го правят за да са честни с партньора си,а да успокоят собствената си съвест за сторената от тях простотия.=> егоизъм.

DqVoLsKoJeLaNiE
07-14-2010, 18:43
Не искам да те оставя без надежда, но няма шанс да се съберете отново...щом не иска да те вижда, я остави за известно време (1-2 седмици) и после пробвай да й обясниш всичко. :) Но не се самонавивай, че ще се върне 100%,просто пробвай, ако не се съберете, поне да изясните какво е станало. :)

didi0804
07-14-2010, 19:15
Не,ти не си идиот...ти си много голям идиот !!!

tanch3t093
07-14-2010, 19:17
И аз да бях, щях така да постъпя ... Не я търси по-добре, след време я потърси да и обясниш, но не мисля, че ще има някакъв ефект

Stellsy
07-14-2010, 19:35
Да си мислил.. не мога да кажа, че нямаш никакъв шанс, защото аз не съм тя.. не губи надежда, може и да се съберете. Всичко зависи от нея.

memmo
07-14-2010, 19:40
Знам, че не искаш да го чуваш, но наистина си постъпил глупаво като не си й казал. Ако сте го направили с другото момиче-ок, тя е можела да ти го прости, защото си бил пиян. Според мен тя повече се е обидила на това, че не си й казал какво е станало, а тя го е научила по друг начин.
Така до тука мисля, че разбрахме защо може да ти е сърдита... извинението е малко по трудно.
Като за начало й остави малко пространство. Имам предвид да не й звъниш непрекъснато. Не казвам тотално да я забравиш, но й дай малко време да осмисли нещата. В момента ти е много ядосана и ти каквото и да напрвиш тя няма да го приеме добре. И това е... след наколко дни, седмица тя вече ще се е поуспокоила и може да ти даде някакъв шанс или по-скоро да те изслуша.
Айде успех! Дано да има продължение :) :)

Аз щях да й кажа,тя дойде в нас около 2 часа след като приятелката ми си тръгна.Още не бях преусмислил нещата и не знаех как да й кажа.
Много искам да си я върна,ходим от 11 месеца,тя е уникална,тя я...немога без нея,обичам я много ама много...Ще я оставя за 1 седмица,но така няма ли да я накарам да си мисли че вече не ме интересува?Не искам това,искам да й докажа че я обичам и съм готов да направя каквото и да е за да ми прости,въпреки че не го заслужавам :( :( :(

justonegirlwithonehope
07-14-2010, 19:55
Според мен не трябва да я оставяш дори за миг.Бъди нахален, покажи, че си готов на всичко, за да я върнеш.Ако на мен ми се случи, приятеля ми държи на мнението си, че не може без мен, а ме остави за седмица, дори да е с добра замисъл аз не бих го приела добре и може би ще настъпи окончателния край.Все пак ти си решаваш. :)

VinDiesel
07-14-2010, 20:05
Според мен твойта не е могла да дойде увас и да си го гледате двамата.Дошла е една твоя приятелка,понапили сте се,секс сте правили...
Немога да разбера,защо всички подяволите го съдите,все едно е женен от 20 години, с 3 деца и е направил,най-големия си грях в живота?Не е женен с нея,на 17 е сега е времето да се забавлява,после като се ожени,ще е до няква степен "Каишко".
Аз съм изневерявал до сега,само 1 път на гадже.Донякъде и тя ме ядоса,казах й че където отивам съм сексуален обект на 2 момичета.Тя ми каза земи си презервативи...Обясних и че няма да правя нищо,но тя настоя да си взема.Е взех си и ги използвах,после си признах,не сам я молил да ми прощава и т.н.Казах й ,прецени сама,дали искаш да останеш още с мен.Тя избра да остане...Ходехме тамън от 1 седмица или 10 дни.Бяхме правили секс,на 2-ра среща,може би това я накара да ми настоява,да си вземам чували..

memmo
07-14-2010, 20:43
Успях да говоря с нея :) Разбрахме се утре в 1 часа да се видим и че знае че не съм го направил нарочно.Каза че дори и да ми прости то животеца ми ще ми вземе :)

Ако имате някакви съвети давай те моля ви !

Paramour
07-14-2010, 20:46
Според мен не трябва да я оставяш дори за миг.Бъди нахален, покажи, че си готов на всичко, за да я върнеш.Ако на мен ми се случи, приятеля ми държи на мнението си, че не може без мен, а ме остави за седмица, дори да е с добра замисъл аз не бих го приела добре и може би ще настъпи окончателния край.Все пак ти си решаваш. :)

Ами ок ама представи си че тя му е адски ядосана и почнат едни псувни и едни караници... тя може да не е готова да го види отново...

Но наистина ти си решаваш. Ти я познаваш и предполагам знаеш как би реагирала и в двата случая.

justonegirlwithonehope
07-14-2010, 20:49
Аз му казах, той си знае, той си я познава, аз просто изказвам мнение. ;)

Bianc0
07-14-2010, 20:50
Постъпил си като пич. :smt023

lleranza
07-14-2010, 20:52
Здравейте,рядко пиша във форума,но в момента ми трябва спешно съвет.Преди 2 седмици аз бях обикновен тинейджър на 17 лудо влюбен в приятелката си(на 17)...но всичко приключи защото аз съм един голям идиот.
Тази неделя беше финала на световното,знаете го сигурен съм,та бях сам и една моя приятелка дойде в нас да спи и да гледаме финала на световното.Е хубаво няма лошо ще кажете,но от тук нататък става лошо.И двамата бяхме за холандия пиехме си биричка докато холандия не загуби.Тогава минахме на твърдо...уиски,водка,че и ракийка извадих...напихме се яката и тук вече стана много лошо.Наскоро тя се скара с гаджето си и след доста алкохол нещо ни прищрака...Проснахме се на дивана и започнахме да се натискаме,знаех че не е добра идея,ноо алкохола ме пребори...направихме го.На сутринта се събудих с адска болка в главата,на земята,завит с едно одеало,гол,а до мен беше тя...прииска ми се да се гръмна,тя се събуди и осъзнахме какво сме направили.Тя си тръгна,а аз незнах какво да направя.Гаджето ми дойде на гости в понеделник,не и казах нищо,но като по някой гаден филм,момичето което беше в нас вечерта ми писа по скайп,че много съжелява и че трябва да се видим за да решим какво ще правим.Е да ама гаджето ми седнало на компа ми в този момент и прочело какво е станало.Влязох в стаята изядох един шамар каза ми че не иска да ме вижда повече,опитах се да й обясня но колко момичета биха ти простили за това че си й изневерил.
Тя не иска да ме вижда,да ме чува,звъня й но не ми вдига,ходих до тях но дори не ми отваря вратата.Блокирала ме е от всякъде няма как да говоря с нея.Опитах се да говоря с нейна приятелка,но тя ми се разбуча и не ме изслуша.
Та това е историята,сега ми трябва помощ,искам да я накарам да ми прости,много я обичам,немога без нея,знам че направих нещо ужасно но я обичам много бих направил всичко за да си я върна :( моля ви кажете как мога да я накарам да ми прости за тази глупост :( :(

evalata batence samo taka ,treskai gi typite kifli edna sled druga ,ne se zanimavai s seriozni vryzki 6oto 6e syjelqvash kazvam ti ,tva da se vliubi 4ovek e nai loshoto

justonegirlwithonehope
07-14-2010, 20:58
lleranzа, ама много си умен. :x

memmo
07-14-2010, 21:01
evalata batence samo taka ,treskai gi typite kifli edna sled druga ,ne se zanimavai s seriozni vryzki 6oto 6e syjelqvash kazvam ti ,tva da se vliubi 4ovek e nai loshoto

Съвет от човек който никога не е разбирал какво е любов...Ако това е начина ти на живот...аз те съжалявам.Докато не разбереш какво е любов неможеш да казваш че това е нещо гадно или каквото и да е...

PoRcHeTaTa1
07-14-2010, 22:40
Да наистина си голям идиот.... :o :o :o С този алкохол нямам думи но това не може да ти е оправдание... наистина много си я наранил....и нищо неможе да направиш ако тя реши ще ти прости .... ако не може да духаш супата и да съжеляваш за глупавата ти постапка :( :( :(

mnmnmn
07-14-2010, 22:42
Пич,споко..не е първата,не е и последната .... разнообразието краси живота.По жена и по автобус не се тича,защото след 5 минутки идва следващата линия ! :D

Не съжалявай защото на пяна глава не се мисли трезво :D , мацката ти може да те разбере но не веднага..дай и малко време да помисли какво да прави но не се отказвай да и се извиниш защото имаш много малка вина !

много добър коментар и на мене ми помогна :)

FancyGirl
07-14-2010, 22:46
Голяма си будала.. НЕ я заслужаваш !

mrfahrenheit
07-14-2010, 23:46
И на каква основа претендираш ,че я обичаш ,след като толкова лекомислено си и изневерил?Много се заблуждаваш и постъпката ти потвърждава противното.

VerryBerry
07-15-2010, 05:40
да,определено си постъпил не добре и алкохолът не бива да ти е оправдание.Изчакай известно време без да я търсиш и след това опитай пак-ако нищо не стане,по-добре се откажи-вината си е твоя и последствията от постъпката ти са си за теб

P.С-sorry за латиницата,но ми се прецака бг-то :Д

Редактирано. Има си кирилизатори...за следващия път да знаеш.
ShtrudeL

Nakadah
07-15-2010, 07:18
Алкохола не си е казла думата! Твойте чувства са се появили на повърхноста благодарение НА алкохола...

NaGaStYlE
07-15-2010, 07:56
ем братле.... квото си надробил,такова ще сарбаш

Bixel
07-15-2010, 08:33
важното е че си топнал чушлето 8-)

bratignat
07-15-2010, 08:35
Счупено е човек. Продължавай напред. Пиян не пиян на момичето и се е стоварило, като гръм от ясно небе. Ако държиш на нея, пробвай да я намериш след 3-4 месеца отново, но не се пробвай да се събирате.

GerradPique
07-15-2010, 09:26
Като си бил сам във вас,защо не си поканил приятелката си (гаджето имам предвид),ами другото момиче ? Ето това ако ми обясниш ..

BlindedAngel
07-15-2010, 09:36
Така е като не слушаш откопода и си бил за Холандия 8-)

Milen0v
07-15-2010, 12:44
пич на нея и е още по тъпо отколкото на теб..но кво ти пука?
има толкова мн жени ..оставяй я
ти си обеснил ситуацията а тя се лигави и буквално прави така че да и тичаш след г*за
не и пиши,звъни ако я интерисуваш сама ще те потърси
успех!

memmo
07-15-2010, 12:46
Днес се видяхме,както се бяхме разбрали,но имаше лека изненада...момичето с което й изневерих беше също там.Всъщност тя е успяла да я накара да се видим.Та видяхме се и отидохме в тях.Обясних и ситуацията,тя каза че съм огромен идиот и ми каза че би предпочела да не ме вижда повече.Каза че алкохола не ми е извинение,приятелката ми се опита да ме защити че тя е виновна,но казах че не е вярно и ако някой има вина това съм аз.Говорихме доста и накрая стигнахме до заключението че се обичаме (с гаджето ми),но това не може да ми го прости за ден или два и ще й трябва време.Казах и че има всичкото време на света да реши какво ще правим.Казах й че нямам никакво право да й кажа нещо за решението й,няма да й се меся и й казах че ако реши че неможе да ми прости ще й уважа решението...

Знам че за повечето във форума аз съм един кретен изневерил на гаджето си и опитващ се да го прикрие с алкохол...Не е напълно така(надявам се) сгреших...направих грешка,всещност не просто грешка а ОГРОМНА грешка за която 90% от момичетата не биха ми простили...
Аз найстина я обичам и съм готов да се докажа каквото й да ми струва!Знам че повечето от тук немогат да ми повярват че я обичам,но е така,обичам я много,много,много,много.Не заслужавам да ми прости ако аз бях на нейно място сам никога нямаше да си проговоря...но тя е различна и се надявам че ще разбере че никога не бих постъпил така в нормални условия,всъщност в каквито и да е ситуаций (без зверско напиване,явно не държа н алкохол...)

Голяма си будала.. НЕ я заслужаваш !

знам :(

Като си бил сам във вас,защо не си поканил приятелката си (гаджето имам предвид),ами другото момиче ? Ето това ако ми обясниш ..

Има вечерен час защото е наказана.Приятелката ми ми писа и я поканих,тя е фенка на футбола и щеше да ни е забавно...ако сичко си беше нормално...

Milen0v
07-15-2010, 12:50
браво на приятелката ти
сега трябва да и благодариш с още една нощ
но този път може да гледате българскатаа лига

сериозно:Аве ти ако я обичаш сещаш ли се колко гадно и е било да говори с тая дето си и изневерил?

ShtrudeL
07-15-2010, 13:07
Гаджето ти е идиот. Ти също,но тя повече.

memmo
07-15-2010, 13:39
сериозно:Аве ти ако я обичаш сещаш ли се колко гадно и е било да говори с тая дето си и изневерил?

Незнаех че са говорили,сигурно й е било гадно,няма положителна черта от случката...освен за мен,ако по някаква причина тя реши да се върне при мен,то никога няма да си позволя да я загубя по такъв глупав начин...

Не съм човек който с лекота може да загърби чуствата си и да скача от легло на легло,никога не съм изневерявал,дори не можех да си го помисля,който ме познава знае че това не е същноста ми...тя го знае най-добре и знам че ще вземе най-правилното решение.

Daisy11
07-15-2010, 13:43
Еми това ще ти е за урок да не се напиваш около други момичета като приятелката ти не е там. И не мисля, че тя някога отново ще тръгне с теб.

cinderella_gugutka
07-15-2010, 15:00
еми дай й малко време (1 седмица).ако след това още не иска да те чуе откажи се от нея

justonegirlwithonehope
07-15-2010, 15:04
Време му е майката и ако ти прости, трябва да дадеш всичко от себе си, за да я правиш щастлива, защото осъзнаваш ли каква сила и борбеност се иска да простиш изневяра на човека, когото обичаш ? :)

SuperBadSuperFresh
07-15-2010, 15:24
Абе аз ти се ядосах като го прочетох,пък за нея не знам... :o Като знаеш,че алкохола не ти действа добре,що не я покани и нея на финала? Сега ще търпиш,ама да знаеш че ако ти прости си най-големия късметлия.

memmo
07-15-2010, 18:02
Абе аз ти се ядосах като го прочетох,пък за нея не знам... :o Като знаеш,че алкохола не ти действа добре,що не я покани и нея на финала? Сега ще търпиш,ама да знаеш че ако ти прости си най-големия късметлия.

Тя е с вечерен час защото е наказана заради бележника й,нямаше как да стане да дойде...А с това момиче се разбрахме абсолутно в последния момент.За първи път алкохол ми действа така,напивал съм се но винаги съм знаел че каквото искам ще направя или ще спра.Този пън не бях абсолютно на себе си,ако и за момент бях осъзнал какво правя щях да спра още в началото и нищо нямаше да се случи.

Ще търпя,ще търпя защото я обичам и искам да си върна доверието й.

NeverTheSame
07-15-2010, 18:05
Хаха..идиотщината не идва с алкохола а с тфа,че си гледал мача сам вкъщи с някфа твоя приятелка..алкохолътсамо е допринесъл `идиотщината` да стане.Сега се спасявай...

valdesbg
07-15-2010, 18:08
Авторе ти си идиот. Заслужаваш един дебел кол да ти наврат някъде...няколко пъти, и нищо друго.

Остави момичето да е щастлива и не се бъркай в живота и повече.

GossipGirl89
07-15-2010, 18:23
Кофти си направил. Единственото, което бих казала е, че като не мзожете на държите най-добре не пийте. И се научете вече, че "Бях пиян" не е оправдание, което ще приемем. Не че за изневерите има някакво приемливо обяснения, но все пак това с алкохола е най-тъпото... За друг път да си знаеш да не пиеш толкова като си в женска компания. И недей да каниш вече пирятелки у вас :D

Щом сте говорили и е казала, че иска време й го дай. Недей да я притискаш и да настояваш за нещо. Тя самата ще си прецени какво да прави. Но дори и да не ти прости трябва да си наясно, че е в правото си да не го прави... Аз лично никога не бих простила изневяра, колкото и да обичам даден човек...

Дано нещата се оправят, но да знаеш отсега, че дори и да ти прости всичко след това ще бъде коренно различни и едва ли ще ти има доверие

SorrowEyes
07-15-2010, 18:55

Общо взето е така. Но дори и да има шанс нещата никога няма да са същите като преди и никога няма да ти има доверие :( ... много гадно и за двама ви :(

memmo
07-15-2010, 19:19
Значи според вас дори и да ми даде шанс аз да не тръгвам с нея?Защото ако това найстина е най-доброто за нея аз ще го преглътна и ще я оставя,въпреки че не искам :-k :-k ще направя най-доброто за нея каквото й да е,вмомента мойте чуства вообще не ме интересуват ако те ще й навредят. :-k ](*,)

jghgh
07-15-2010, 19:27
Глупости ве.
Бори се, нали си мъж.

А и всички грешим..

tuzaro
07-15-2010, 19:28
Глупости ве.
Бори се, нали си мъж.

А и всички грешим..някои и по често 8-)
зимай тая дето си я чукал майна, обича мачове, да пие кво повече ти трябва?!? Ся кажи че е красива и има големи цици?

teenems
07-15-2010, 19:45
Не знам ,но тук всички те обвиняват ,но на мен ми е жал за теб.
Момичето - да .. почти всяка би постъпила като нея.
Жал ми е за теб ,защото съм убедена ,че едва ли си го искал .. и сега осъзнаваш за идиотската си постъпка ,иска ти се да върнеш времето назад.Не ми идва на ума никакъв съвет как да постъпиш.Ако наистина много я обичаш и направи серенада - хах ,шегувам се.Подари и нещо ,остави и бележка с послание.Чакай я пред вратата докато не излезе.

.. Е дано всичко се оправи :)

memmo
07-15-2010, 19:47
Глупости ве.
Бори се, нали си мъж.

А и всички грешим..някои и по често 8-)
зимай тая дето си я чукал майна, обича мачове, да пие кво повече ти трябва?!? Ся кажи че е красива и има големи цици?

Това няма значение,красива е,но ми е най-добрата приятелка,а и си има приятел(е вече бивш,скъсаха след случката заради спор преди това,той така и не разбра какво стана),та това няма да стане,а й не искам защото обичам гаджето си !

Не знам ,но тук всички те обвиняват ,но на мен ми е жал за теб.
Момичето - да .. почти всяка би постъпила като нея.
Жал ми е за теб ,защото съм убедена ,че едва ли си го искал .. и сега осъзнаваш за идиотската си постъпка ,иска ти се да върнеш времето назад.Не ми идва на ума никакъв съвет как да постъпиш.Ако наистина много я обичаш и направи серенада - хах ,шегувам се.Подари и нещо ,остави и бележка с послание.Чакай я пред вратата докато не излезе.

.. Е дано всичко се оправи :)

Явно все пак някой ме разбра :)

teenems
07-15-2010, 19:52
Напълно влязох в случката и си представих какво е да съм на твое място

tuzaro
07-15-2010, 19:54
Напълно влязох в случката и си представих какво е да съм на твое мястоили ти се е случвало а? иначе всички момичета ако мислеха като тебе, света щеше да е много по-добро място за мъжете.

teenems
07-15-2010, 19:58
мне ,тузаро .
не ми се е случвало ,рано ми е да ми се случва ;Д..
ама просто ми стана кофти за човека .. помислих си какво ли ще е ако на мен ми се случи нещо такова .. без да го искам .
разбирам ви ,мъжете 8-) :)

GossipGirl89
07-15-2010, 19:59
Значи според вас дори и да ми даде шанс аз да не тръгвам с нея?Защото ако това найстина е най-доброто за нея аз ще го преглътна и ще я оставя,въпреки че не искам :-k :-k ще направя най-доброто за нея каквото й да е,вмомента мойте чуства вообще не ме интересуват ако те ще й навредят. :-k ](*,)

Абе бори си се за нея, но просто най-логичното, което може да стане след една такава изцепка е тя да си загуби доверието в теб и нещата да се променят. Казваме ти го, за да си го знаеш и да не е нещо неочаквано и после да се чудиш що тво, що онова.

tuzaro
07-15-2010, 20:00
мне ,тузаро .
не ми се е случвало ,рано ми е да ми се случва ;Д..
ама просто ми стана кофти за човека .. помислих си какво ли ще е ако на мен ми се случи нещо такова .. без да го искам .
разбирам ви ,мъжете 8-) :)е ти на колко си майна, аз си мисля че поне на 16+ си :shock:

teenems
07-15-2010, 20:03
Лек на 15 съм 8-) .

*Само да довабя ,аз ти го и написах на ЛС де ,ама.
Просто ако не ти отваря ,вдига и т.н. няма смисъл-кифленски истории.
Блокиране в скайп ,да правехме го на 10 :o .
Пробвай няколко варианта и ако се прави на г-ца недостъпност не се занимавай

tuzaro
07-15-2010, 20:07
eби и майката и да си ходи, да не е единствена, знам че е гадно като я обичаш ама живота е тежък.
teenems, верно ти е рано, изчакай още малко и ми се обади :lol:

memmo
07-15-2010, 20:10
Лек на 15 съм 8-) .

*Само да довабя ,аз ти го и написах на ЛС де ,ама.
Просто ако не ти отваря ,вдига и т.н. няма смисъл-кифленски истории.
Блокиране в скайп ,да правехме го на 10 :o .
Пробвай няколко варианта и ако се прави на г-ца недостъпност не се занимавай

Ние днес се видяхме даже,каза че иска малко време да помисли.Сега незнам дори и да и звънна какво да й кажа...ще изчакам още 1-2 дни и ще видим какво ще каже.

teenems
07-15-2010, 20:20
може би е лек напредък . :)
драсни после да кажеш как се развиват нещата :smt024

danchobg
07-19-2010, 14:27
Lucker :smt040

memmo
07-19-2010, 17:14
Обещах че ще ви кажа какво е станало.

Отново сме заедно :grin: :grin: :grin: :grin: Направо неможах да повярвам когато ми го каза :---) Дано този път всичко да е идеално и да няма повече такива изцепки.

Благодаря на всички тук.Приятелката ми имала регистрация тук и ме е следяла :-D Това и помогнало да реши :) .

Мило,обичам те много,обещавам ти че вече ще те слушкам и няма да правя повече така :-D :oops:

ОБИЧАМ ТЕ :smt007 :smt007 :smt007 :-)