PDA

View Full Version : Заключете я :)

estellle
07-14-2010, 23:38
По принцип съм отворена, но как да се изразя.. не като хората :D ии днес направих опит с настоящото момче,но толкова ме заболя, че си вкара пръста но само половината и то единия.. не издържах и не стана работата болката беше нетърпима или ще си оставам до края на живота си така или незнам кво ще правя :D :lol:

elc
07-14-2010, 23:40
Ъъъ ?!
Няколко въпроса да ми се разясни ситуацията ! :lol:
1.Колко пътии до ся си правила секс :lol: ? Да не да не са те отворили добре :?
2.Да не да имаш някаква инфекция или нещо подобно ?!!

:lol:

estellle
07-14-2010, 23:44
Ъъъ ?!

Извинявай, ама инфекцията няма НИЩО общо с болката.И да 1 път съм правила секс, но си беше само отваряне със самия пенис, който не е влизал в мен изобщо, просто се чу едно ПУК и тва беше ..от 1 година не съм пипната освен днес :D

miminka__94
07-14-2010, 23:48
от инфекцията,образова момиче,може да се получи парене или прекалена чувствителност на интимните ти части така,че прастчето на приятеля ти като го раздразни да боли адски ... така,че инфекцията има нещо общо с болката ...

elc
07-14-2010, 23:50
Ъъъ ?!

И да 1 път съм правила секс, но си беше само отваряне със самия пенис, който не е влизал в мен изобщо, просто се чу едно ПУК и тва беше ..от 1 година не съм пипната освен днес :D

ПУК :D :D хахах .. ами да ти кажа не знам .. по друг начин освен да не си хубаво отворена не мога да си го обесня ?!?! :lol: :lol:
Пробваййте пак с момчето , но виж да си по отпусната ( ако днес си била напрегната) Надяявам сее да няматее проблемии вече ! :-D

estellle
07-14-2010, 23:52
Дам, не съм хубаво отворена и напрежението беше огромно но не заради друго ми заради тва че болеше ..ох майко :D :D 8-)

GossipGirl89
07-14-2010, 23:53
Може би не си била достатъчно възбудена или си по-тясна.
Пробвайте и с лубрикант

estellle
07-14-2010, 23:56
Мерси, ще пробваме :-D мисля че и идеята за лек алкохол също е добра :D 8)

FeelMyPain
07-15-2010, 02:22
Идеята с алкохола е най-тъпото нещо, което може да направите.
Явно е, че си по-тясна и ти трябва по-голяма подготовка преди самия секс, а алкохола само ще пречи за постигането на подобна цел..
За да постигнете някакъв успех, момчето трябва да те възбуди и то МНООООГО.
Вместо да правите глупости с алкохол, за които още не сте готови, по-добре отделете няколко часа и го направете както трябва.

betibarclay
07-15-2010, 07:24
абе я ударете по едно твърдо :D

LDto
07-15-2010, 07:53
Може би не си била достатъчно възбудена или си по-тясна.
Пробвайте и с лубрикант

+1 :smt023 :smt023 :smt023

BigFakeSmile
07-15-2010, 07:59
"самият пенис, който не е взлизал в мен изобщо"

Еми...какво очакваш? То с пръсти всеки знае...а болката е сигурно от това, че в крайна сметка не си била "отворена" (мразя тази дума) и от година нищо не си правила..Позволи му да действа бавно с пениса...един-два пъти болка и готово...всеки рано или късно трябва да мине през това. Но идеята с алкохола опрделено не е подходяща, няма и да те съветвам да немислиш за болката, защото знам, че не е мн възможно..успех :)

xHARDCANDYx
07-15-2010, 09:50
[/quote]Извинявай, ама инфекцията няма НИЩО общо с болката.И да 1 път съм правила секс, но си беше само отваряне със самия пенис, който не е влизал в мен изобщо, просто се чу едно ПУК и тва беше ..от 1 година не съм пипната освен днес :D[/quote]

Само отваряне... Със самия... А пък не бил влизал... Ама пък се чуло ПУК... Ама пък само тфа било... Ама май нищо не станало... Абе тииииииии чуваш ли се ???

Carmenn
07-15-2010, 10:47
Ох..ако не е влизал пениса, значи не си правила секс.. Имаше ли кръв?

По проблема с болката..първо- ти е първи път(вероятно) и е нормално да те боли и второ -смятам,че си се стегнала от притеснението. Влагалищните мускули са здрави и ако ги стегнеш влизането става още по-болезнено, иначе пръст(тампон) дори и на девствените момичета - влиза.
Бъди спокойна и се отпусни..второто пробване ще бъде по-успешно

П.С. Възможно е да е инфекция, но ти щеше да я усещаш и без да правиш секс и все пак ако сметнеш за необходимо знаеш кво да правиш

TheSunshine01
07-15-2010, 10:51
ПУК? :razz:
Немога да разбера .. правила си секс но пениса на момчето не е влизал?? Как си правила секс? :-D

estellle
07-15-2010, 13:26

По проблема с болката..първо- ти е първи път(вероятно) и е нормално да те боли и второ -смятам,че си се стегнала от притеснението. Влагалищните мускули са здрави и ако ги стегнеш влизането става още по-болезнено, иначе пръст(тампон) дори и на девствените момичета - влиза.

П.С. Възможно е да е инфекция, но ти щеше да я усещаш и без да правиш секс и все пак ако сметнеш за необходимо знаеш кво да правиш

да, имаше кръв и си се бях стегнала наистина.. а колкото до тва че не съм правила защото малкия му приятел не е влизал в мен.. той ме отвори с него това исках да кажа :-D :)

ReachlessGirl
07-15-2010, 13:44
Чуло се е ПУК?!?! :shock: :lol: :lol: :lol: :razz:

Виж са .. няма такова нещо като наполовина девствена?! :lol:
Явно не си била достатъчно възбудена щом те е заболяло толкова .. :?

gia_sena_mono
07-15-2010, 13:59
След като не си правила секс от една година какво очакваш? Отпусни се.

Carmenn
07-15-2010, 16:42

да, имаше кръв и си се бях стегнала наистина.. а колкото до тва че не съм правила защото малкия му приятел не е влизал в мен.. той ме отвори с него това исках да кажа :-D :)

да може би не съм се изразила правилно, имах предвид, че щом не е влизал, значи най-вероятно си девствена, което пък не обяснява кръвта..както и да е, минала е една година, така че е нормално просто бъди по-спокойна другия път ;)

estellle
07-15-2010, 17:58
ще си набия инсулин в оная си работа и тва е :lol: :lol: :lol: Мерси на всички :)

Harum_Scarum
07-15-2010, 19:22
Пук?!..Хахах може някой да е отворил сокче Капи наблизо и да си се объркала. :lol:

FeelMyPain
07-15-2010, 21:08
Кандидатствайте в комиците, страхотни шеги :lol: :lol: :lol: ... not

estellle
07-15-2010, 21:28
Пук?!..Хахах може някой да е отворил сокче Капи наблизо и да си се объркала. :lol:

Хах, незнам кое му е толкова смешното кво като се е чуло пук ?! Търся мнение не подигравка, а тебе като са разпечатвали и си отваряла BBB и не си го чула е твой проблем :) :D

FeelMyPain
07-15-2010, 21:34

Хах, незнам кое му е толкова смешното кво като се е чуло пук ?! Търся мнение не подигравка, а тебе като са разпечатвали и си отваряла BBB и не си го чула е твой проблем :) :D
Едностранно,двустранно?

Harum_Scarum
07-15-2010, 21:43
Чупил ти се е таза,от полвинчатото ебане. :lol:

monincetyyy
07-15-2010, 21:47
Е мили мои съфорумници.. Вече има нова жаргонна дума на мястото на "отворена" и тя е - "ПУКНАТА" :lol:

estellle
07-15-2010, 21:54
КАк искате го наричайте се тая ми е :lol:

NoMoney
07-15-2010, 21:58
По принцип съм отворена, но как да се изразя.. не като хората :D ии днес направих опит с настоящото момче,но толкова ме заболя, че си вкара пръста но само половината и то единия.. не издържах и не стана работата болката беше нетърпима или ще си оставам до края на живота си така или незнам кво ще правя :D :lol:

Хммм, изглежда не си достатъчно отворена, бих ти препоръчал да пробваш с крак на кукла Барби, после поне ще има причина да й пееш "...мила кукла Барбиии колкооо те обичааам...."

estellle
07-15-2010, 22:09

Хммм, изглежда не си достатъчно отворена, бих ти препоръчал да пробваш с крак на кукла Барби, после поне ще има причина да й пееш "...мила кукла Барбиии колкооо те обичааам...."

БРУТАЛНО Е :D :D :D

Tedchy
07-15-2010, 22:10

Но е весело :D

estellle
07-15-2010, 22:20

Но е весело :D

Така е :D

FunkyBoy
07-15-2010, 23:23
ПУК? :razz:
Немога да разбера .. правила си секс но пениса на момчето не е влизал?? Как си правила секс? :-D

нее, според нея е отворена не какво трябва "със самия пенис, който не е влизал в нея изобщо..." :shock: и тя не може да се разбере...

към авторката: иди на гинеколог..

petya8911
07-16-2010, 02:02
Миличка моя съвет е да се отпуснеш.Не мисли за болката която може да има - нормално е при първите дори и 10 пъти да има болка. Тя е толкова по-голяма колкото е по-голям страхът ти от самия акт.Повярвай ми желанието не е достатъчно,може страшно много да искаш да правиш секс и пак да те е страх :) Аз съм ЗА това да пийнеш едно малко, но малко - иначе може и да не разбереш че си правила секс, което не е за предпочитане :D При всички е така първите пъти,не се притеснявай, ще дойде ден в който даже няма да го усещаш :) Успех !

evalongoria33
07-16-2010, 09:00
Пук, отвори ме, затвори ме, егати все едно говорим за бутилка шампанско а не за момиче :razz: :razz: :razz: :razz:

StreetGirL
07-16-2010, 09:11
[/b] Ем.. следващя път се отпусни.. да може да те заболи много, но ако го искаш просто пренебрегни болката.. Мене ако ме питаш по-добре, като почнете един път не спираите само бъди сигурна, че го искаш и бъди отпусната :), а иначе не си заслужава, като сте почнали и като си усещала болката от разтягането на ципата да се откажеш спрете за секунди и после го накараи да проникне бързо в теб така болката може да е малко пронизваща, но ще е за кратко :) . .

TheFireStarter
07-16-2010, 09:11
Честита Нова Година! 8-)

mono
07-16-2010, 13:50
олей и аз бях тка..първо ме отвори с пръст и болеше страшно мноо..после като опита да проникне беше няквa неописуема болка и дори около час не успя да го вкара..и НАКРАЯ като успя ме болеше толкова,че издържах точно 3 минути..оттогава нищо и се чудя да не би да не съм отворена още..обаче аз бях мноо нервна,не бях възбудена и си беше кошмар,та сигурно и при теб тва е била причината.и да алкохолец малко за кураж може:D

7227
07-16-2010, 13:55
Може би трябва да се отпуснеш и да не се притесняваш :)

cool_man
07-16-2010, 16:41
към авторката ( и всички останали де ) как така си отворена с пениса му,а в същото време не е влизал в тебе :-o 8)

xXxinsatiablexXx
07-16-2010, 21:50
Комици :grin:
чу се "пук" 8) но да тя е отворена без дори той да е влязал в нея :oops: психолог ии малко намали филмите :-D

stephanieee
07-16-2010, 22:22

:lol: :lol: :lol:

estellle
07-17-2010, 01:04
олей и аз бях тка..първо ме отвори с пръст и болеше страшно мноо..после като опита да проникне беше няквa неописуема болка и дори около час не успя да го вкара..и НАКРАЯ като успя ме болеше толкова,че издържах точно 3 минути..оттогава нищо и се чудя да не би да не съм отворена още..обаче аз бях мноо нервна,не бях възбудена и си беше кошмар,та сигурно и при теб тва е била причината.и да алкохолец малко за кураж може:D

хаха даа едно към едно са нещата :D

sunshine22
07-17-2010, 18:35
И моето беше подобно.Първият път когато решихме да правим секс и двамата бяхме девствени и неопитни и когато се стигна до така да се нарече

mincheto
07-17-2010, 18:49
Спокойно нормално и щом веднъж си го правила.
Първите няколко пъти боли,но се свиква..
Както се казва,трай бабо за хубост :D ;)

anneliese96
07-17-2010, 19:15
OMG

estellle
07-18-2010, 10:50
Мерси на всички, дето ме разбраха ;]

kalpazanka
07-18-2010, 10:53
Заключихме я.