View Full Version : Любов от разстояние
viqnkababyy
07-15-2010, 10:49
Какво мислите за любовта от километри ? За или против нея сте ..
Знаете ли някои песни или стихове за любовта от разстояние .. Споделете ги ..
http://vbox7.com/play:5565cb55 - 3 Doors Down - Here Without You :smt089 :smt007
Със сегашния ми приятел сме на 7 км един от друг и пак е гадно...
Lincheto
07-15-2010, 11:19
Трябва да има много силни чувства, за да оцелее такава любов.
Гласувах за. Просто понякога се налага.
GossipGirl89
07-15-2010, 11:20
Пък с моят приятел сме на 300 км един от друг ама не се оплакваме :) Гадничко е, но пък хубавото е, че като се видим сякаш сме на първа среща и изживяваме нещата 3 пъти по-яко отколкото бихме ги изживяли ако се виждахме всеки ден :) Абе най-важното при такива връзки е доверието, чувствата да са истински и зонякъде стабилна психика
Никога незнаеш "Любимия/та ти" какво прави след като си тръгнеш обратно...тогава се губи доверието и колкото и да си "доказвате" че се обичате,винаги има някво макар и минимално съмнение !
TheSunshine01
07-15-2010, 11:34
Прекарах доста време така ..
Гласувах ЗА защото мисля че понякога просто се налага, трябва просто да вярваш в този човек и да имаш доста силни чуства така че растоянието да не пречи на връзката ..
viqnkababyy
07-15-2010, 11:36
http://www.vbox7.com/play:1eef3f5f
mincheto
07-15-2010, 11:48
Против и пак против.
Това не е никаква връзка.
didi0804
07-15-2010, 11:48
Против...губи се и доверие, и всичко.Няма смисъл
За, ако са малко километрите. Ако ти живееш в града, а той/тя на село съм За, но ако е от друг град съм против. :)
ShtrudeL
07-15-2010, 11:56
http://www.vbox7.com/play:0a8cad07
viqnkababyy
07-15-2010, 12:03
Ооо, благодаря много .. Страхотна е !!! :-)
Whoopdedoo
07-15-2010, 12:37
Против
FuckedUp
07-15-2010, 12:42
Против.Според мен е супер тъпо по МНОГО причини...
Съгласна съм с казано,но аз гласувах "ПРОТИВ",просто защото колкото и силни да са чувствата след време започват да ти липсват много неща..гушкането всяка вечер,излизането всеки ден,прегръдките,целувките.. .дори секса! Така че аз лично съм на мнението,че "очи,които не се виждат ВСЕ НЯКОГА се забравят"! :)
Не съм на мнение, както много тук, че доверието се изпарявало, когато има разстояние. Не е така. Зависи какъв човек си. Аз не съм се съмнявала в бившия ми, когато бяхме на не знам си колко км един от друг, нито той се е съмнявал в мен.
Мисля, че проблемите при връзки от разстояние са съвсем други - редките срещи, липсата на интензивно опознаване всеки ден и др.
Против.
Пълно губене на време, вкарване във филми. Не се опознавате достатъчно добре, рядко виждате лицата и мимиките си, когато има проблем се чувате максимум по телефона да си говорите и успокоявате... лапешко е. Твърдо против, никаква перспектива.
И НАЙ-ВЕЧЕ че го няма опознаването, пълноценното опознаване всеки ден и всеки час.
Lincheto
07-15-2010, 14:57
Никога незнаеш "Любимия/та ти" какво прави след като си тръгнеш обратно...тогава се губи доверието и колкото и да си "доказвате" че се обичате,винаги има някво макар и минимално съмнение !
Вярно е. И ще си позволя да копирам нещо ;д
[14.2.2010 г. 01:15:37] face каза: познавам те, но любовта е едно вечно съмнение..
justonegirlwithonehope
07-15-2010, 15:01
Аз съм против.Ако разстоянието е малко, от порядъка на 20-30 км. не го считам, понеже може да се виждате всеки ден, ако имате финансова възможност и желание.Но ако са повече киометрите, според мен не е никаква връзка.Рано или късно се губи доверието и чувствата утихват.Песни или стохове не знам, но аз съм писала стих за любов от рязстояние, понеже бях изпаднала в именно тази кофти ситуация.
SuperBadSuperFresh
07-15-2010, 15:12
Вечната дилема.Обаче ако мислиш в преспектива,нещата са малко по-различни.Ако си убеден/а в чувствата,нищо не пречи да отложиш евентуална връзка с няколко години.Не че през това време не трябва да си имаш човек до себе си,да го обичаш и така нататък.
Например в моя случай.Знам че той е с други,изключения не правя и аз.Обаче знам и че никога няма да си простя,ако не опитам все някога да съм с него.Мисълта ми беше че сега,когато сме на по 15-20 години,просто е почти безмислено,но в бъдеще (бъдеще от порядъка на 3,5,15 години) всичко е възможно.Особенно в пределите на България.Извън страната определено е доста по-сложно,но не и невъзможно.
krem4et0
07-15-2010, 15:19
Ако е за определен период от време,няма проблем. Понякога се налага - месец,2-3-5 да сте далеч един от друг, но така да живеете...не става.
soul1199
07-15-2010, 16:43
Против,много е гадно тва разтояние
viqnkababyy
07-15-2010, 16:55
Аз съм против.Ако разстоянието е малко, от порядъка на 20-30 км. не го считам, понеже може да се виждате всеки ден, ако имате финансова възможност и желание.Но ако са повече киометрите, според мен не е никаква връзка.Рано или късно се губи доверието и чувствата утихват.Песни или стохове не знам, но аз съм писала стих за любов от рязстояние, понеже бях изпаднала в именно тази кофти ситуация.
ще го постнеш ли ?
Blondityy
07-16-2010, 20:57
100 000 пъти против, просто няма как да стане, в началото си мислим, че може, но близостта, споделянето и липсата им ни разяждат отвътре... :?
zvezdichkaaa
07-17-2010, 07:13
ЗА!Ако разстоянието не е голямо и може да се виждате 3-4 пъти в седмицата.По-трудно е с такава връзка-да,защото ако имате ангаживенти или работа маже да се случи да не се виждате дни наред,а това донякъде убива връзката.НО от друга страна това,че имате време да осъзнаете колко си липсвате един на друг докато ви няма е един огромен +.
Така че аз съм за от личен опит казвам,че стига да си имате доверие няма проблеми :-) .
Първо - обожавам тази песен... ;/
И второ..
Аз гласувах За , защото наистина понякога се налага.Но е вярно,че за такава връзка ти трябва много силна психика , много голямо доверие и много силна любов.
chemist9009
07-17-2010, 07:27
Против :? :? :?
scanadal
07-17-2010, 16:49
По принцип съм против.
Но от около месец насам се срещам с един младеж,който живее в градче на 50км от моят град.Уникално изживяване е :grin: Искам да кажа,че тръпката е огромна.И двамата се харесваме много.Дано нещата се задълбочат :D
Има го и този момент,когато се разделяме и всеки трябва да се прибира,и като знам,че следващият уйкенд чак ще го видя,ми се къса сърцето направо.Това е гадното...
Whoopdedoo
07-17-2010, 16:56
То хубаво се налага, ама се налага ако единия има работа някъде си и трябва да се разделите... но да се започне така връзка от разстояние-nowai.
http://www.vbox7.com/play:642a1967 първо ето ви песничката :) а по темата: аз натиснах ЗА ,защото ако двама се обичат няма значение растоянието,а колкото до това за изневярата,то и като е в твоя град и до теб ,пак може да ти изневери,независимо дали е на 200,300 км или лежи до теб,всичко си е до връзката между хората и отношенията им :)
UrbanLegend
07-17-2010, 20:16
пробвала съм-трудно е,винаги има доза съмнение и в крайна сметка май повечко са минусите
Против,но почти на всеки се случва :(
nespasqema
07-18-2010, 12:29
За, ако са малко километрите. Ако ти живееш в града, а той/тя на село съм За, но ако е от друг град съм против. :) Мапълно те подкрепям за мнението ти!!! (у)
nespasqema
07-18-2010, 12:33
ще го постнеш ли ? Да! много си права...само да споделя че известно време живеех на село то е на 10км от града и не съм имала проблоеми досега... :-) Но защото се виждаме всеки ден почти.. обаче ако е на по-голямо растояние мисля че рано или късно проблеми ще се появат...
Wednesday666
07-18-2010, 19:49
Ако са сигурни в чувствата и един в друг, защо не :)
D3viLish
07-18-2010, 20:22
Против!Е, ако се налага за месец или два-Да, може, но не и за дълъг период от време.Липсата на дадения човек започва да се усеща и ако не се виждате често всичко се срутва толквоа бързо, колкото се е изградило!
Такива връзки не оцеляват, от личен опит го знам!
BaffaLsc
07-19-2010, 07:27
Категорично ПРОТИВ ! Имала съм и такива моменти ,които траеха година и половина .. и през цялото време рев .. няма смисъл невъзможно е просто !! :(
Housemusikk
07-19-2010, 09:43
Що за загуба на време .............. :?
Neopitom3na
07-19-2010, 10:04
Това е най- гадното, което може да си причини човек. Аз съм ПРОТИВ такова нещо. Не може да има любов, а просто някакво привличане за мен.
viqnkababyy
07-19-2010, 10:07
Давайте и песнички бе хора ..
Против съм. Минавала съм през това и не беше никак приятно. Когато имах нужда от него го нямаше и обратното. Не ми стигаше да се виждаме един път в месеца за три дни. Не смятам да повтарям тази грешка отново. :?
Иначе от порядъка на тридесетина километра по-става. :)
bebchoOoOoOo
07-19-2010, 10:28
Твърдо ЗА! С моя живеем на 300 км един от друг, виждахме се през 2 седмици, изкарахме така 6 месеца и сега вече живеем заедно :) Важно е доверието, а ние никога не сме го губили, въпреки разстоянието, всичко е до човека ...
viqnkababyy
07-19-2010, 10:52
http://vbox7.com/play:a7a29d3e :smt089
Около 2-3 години бях "ЗА" понеже 2-3 пъти ми се е случвало да имам връзка от разстояние.Осъзнах колко е кофти и не искам повече да ми се случва.Вече съм "Против".