Влез

View Full Version : Липсва ми

yYniiKaLnAa
07-15-2010, 15:05
Значи .. ходих с 1 момче 1 месец (знам, че не е много, но бях много влюбена в него) и скъсахме .. Много ми липсва, а няма вероятност да го видя, защото не минава през моя квартал и тн (има много причини) .. Вече не ходим от 2 седмици и имам чувството, че всеки ден става все по-трудно и по-трудно .. Не си влиза в скайпа (не, че ако си влезне ще му пиша ... ) Много искам да го видя .. въобще, искам да е както преди .. искам пак да е с мен, но незнам какво да права.. как да постъпя .. Супер много ми липсва :cry:

yYniiKaLnAa
07-15-2010, 15:06
правЯ *

cinderella_gugutka
07-15-2010, 15:07
любов с любов се забравя...

SuperBadSuperFresh
07-15-2010, 15:16

Нещо с което абсолютно никога не съм била съгласна.Не че не съм пробвала,просто не става.
Щом сте били само 1 месец заедно,бързо е осъзнал (предполагам,че заради него сте скъсали) че просто между вас няма да се получи.Времето лекува почти всичко,спокойно.

karitoo
07-15-2010, 15:29

+1

Powii92
07-15-2010, 15:46
Времето лекува ;]
Просто се опитай да си намериш нещо,което да правиш,за да не мислиш толкова често за него и ще видиш как с времето всичко ще отмине ( : Да,в началото е болезнено,но ще имаш много други момчета в живота си. :wink:

yYniiKaLnAa
07-15-2010, 16:10
Еми на 14 съм :D И не мисляя така .. ами незнам .. аз бих направила каквото е нужно, но ме е страх, че ще ме отблъсне и за това чакам него .. ако има още някакви чувства изобщо :(

SolidSnake
07-15-2010, 16:24
Ако така стоиш и чакаш подаяние за всяка своя връзка. Много зле ще ти бъдат нещата занапред. Нито е първия, нито последния, че да вехнеш по него. Огледай се, има и други риби в морето ;)

0u7l1n3
07-15-2010, 16:28
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=350425

ExplosionsInTheSky
07-15-2010, 16:34
Освен, че по-горните са прави, че любов с любов се забравя, ако няма някоя друга 'любов' се разсейвай. Тоест - излизай с приятели, опитвай да се забавляваш, пък впоследствие ще се чувстваш много по-добре и ще можеш да си щастлива. :)

viqnkababyy
07-15-2010, 17:11
Съгласна съм, че любов с любов се забравя , но МНОГО МНОГО МНОГО трудно .. Забрави гордостта си, обади му се и му кажи как се чувстваш, макар и да те отрефе ще знаеш, че си опитала..

soul1199
07-15-2010, 17:15
за кво скъсахте?и що да не му пишеш по скайпа?

viqnkababyy
07-15-2010, 17:24
за кво скъсахте?и що да не му пишеш по скайпа?

Защото явно има самочувствие, въпреки, че реве зад гърба му .. :o

yYniiKaLnAa
07-15-2010, 18:01
Еми и аз незнам за какво... Той каза, че нямаме общи теми за разговор, но според мен не е така .. По-скоро, защото му казах, че мисля, че съм малка за секс (без той да ме е питал .. изобщо не си бяхме говорили по тази тема до тогава) .. Аз съм на 14 .. той е на 20 8-)

valdesbg
07-15-2010, 18:02
Аз съм на 14 .. той е на 20 8-)

Да го беше казала в началото бе. Ей това е причината :)

yYniiKaLnAa
07-15-2010, 18:03
Не бих му писала, защото ме е страх ...

cinderella_gugutka
07-15-2010, 18:55
колко процента си сигурна че не те е искал главно за секс?

yYniiKaLnAa
07-15-2010, 19:39
Ами не съм сигурна..

Blondityy
07-15-2010, 19:49
Правило №1: Никога не излизай с човек, по-голям от теб с повече от 3 години, ако си в тази възраст. Жалко, че и аз го научих късно. Не се опитай, а направо го забрави - 100% съм сигурна, че те е зарязал, защото е видял, че няма да му пуснеш. Мила, това е просто класически случай - обикновено те чакат около месец и после или в леглото, или си аут...

VinDiesel
07-15-2010, 19:54
Правило №1: Никога не излизай с човек, по-голям от теб с повече от 3 години, ако си в тази възраст. Жалко, че и аз го научих късно. Не се опитай, а направо го забрави - 100% съм сигурна, че те е зарязал, защото е видял, че няма да му пуснеш. Мила, това е просто класически случай - обикновено те чакат около месец и после или в леглото, или си аут...Какъв месец,лъжеш се и аз съм на 20 8-)

Blondityy
07-16-2010, 09:05
Правило №1: Никога не излизай с човек, по-голям от теб с повече от 3 години, ако си в тази възраст. Жалко, че и аз го научих късно. Не се опитай, а направо го забрави - 100% съм сигурна, че те е зарязал, защото е видял, че няма да му пуснеш. Мила, това е просто класически случай - обикновено те чакат около месец и после или в леглото, или си аут...Какъв месец,лъжеш се и аз съм на 20 8-)
Нещо не мога да те разбера. И какво като си на двайсет???

tanch3t093
07-16-2010, 09:41
Момчетата на тая възраст биха чакали месец-два гаджетата им да им пуснат, просто не можеш да искаш от него да е с теб, само защото "много го обичаш" ... Наистина си още малка, изчакай още 2-3 години за по сериозна връзка.

GossipGirl89
07-16-2010, 09:48
Най-вероятно се е надявал да му пуснеш и след като ясно си му заявила, че не мислиш да го правиш се е отказал да те убеждава. Болно е да чуеш, че някой гледа на теб само по този начин, но това е положението. Ще го забравиш, спокойно. Още си малка и ако ти е първото гадже сега ще ти се струва, че ще е последното, но бъди сигурна, че няма да е така. Лято е - излизай, забавлявай се и си намери някой на твоята възраст

Gllory
07-16-2010, 10:13
Най-вероятно се е надявал да му пуснеш и след като ясно си му заявила, че не мислиш да го правиш се е отказал да те убеждава. Болно е да чуеш, че някой гледа на теб само по този начин, но това е положението. Ще го забравиш, спокойно. Още си малка и ако ти е първото гадже сега ще ти се струва, че ще е последното, но бъди сигурна, че няма да е така. Лято е - излизай, забавлявай се и си намери някой на твоята възраст

+++
Само с последното не съм съгласна ;)

justonegirlwithonehope
07-16-2010, 10:19
Скъсали сте.Спри да се самосъжеляваш, да ревеш и да се тръшкаш, приеми го и продължи напред.За кой път ще го кажа . . НЯМА НЕЗАБРАВИМИИИ !

babygirl00
07-16-2010, 10:42
ще го забравиш :) времето лекува :)

Milen0v
07-16-2010, 12:48
нормало е след като е на 20 да иска секс на първия месец
и аз на негово място бих те зарязал ако не ми пуснеш

purpledawn
07-16-2010, 13:38
ще го преживееш, споко
просто продължи напред :))

Blondityy
07-16-2010, 19:34
нормало е след като е на 20 да иска секс на първия месец
и аз на негово място бих те зарязал ако не ми пуснеш
+1 Абсолютно. Колко мислиш, че ще те чака? Иначе наистина съжалявам за това, че си се влюбила толкова силно и толкова те боли сега... :(

VinDiesel
07-16-2010, 19:43
Че не чакам по 1 месец,това си е божие наказание.Особено ако съм с някоя наборка мислиш ли ,че бихме се чакали 1 месец :)

sexxxgirl
07-17-2010, 00:55
tctctc .. божичко съжалявам ,че точно на тбе ще ти го напиша това. . но почти във всяка втора тема .. "аз съм на 13-14 ,а гаджето ми е на 20-21 .. -34 ;ьь " бе момичета я се осъзнайте .. когато бях по малка имах една съученичка ,която беше на 12 и имаве гадже на 21 много се възмущавам вече. но щом сте се обичали .. не съм против :) .. виж не си струва.. малко врмее сте били заедно не си пропиляваи миговете в страдания за него :))) изживей си живота ,че 2012 е на път ;дд

sexxxgirl
07-17-2010, 01:04
tctctc .. божичко съжалявам ,че точно на тбе ще ти го напиша това. . но почти във всяка втора тема .. "аз съм на 13-14 ,а гаджето ми е на 20-21 .. -34 ;ьь " бе момичета я се осъзнайте .. когато бях по малка имах една съученичка ,която беше на 12 и имаве гадже на 21 много се възмущавам вече. но щом сте се обичали .. не съм против :) .. виж не си струва.. малко врмее сте били заедно не си пропиляваи миговете в страдания за него :))) изживей си живота ,че 2012 е на път ;дд

fenkaaa
07-17-2010, 01:48
Престанете с това 13,14,15 години.. на тази възраст в наше време момичетата се осъзнаваме до такава степен,че знаем кого искаеме .. ;) И на тази възраст може да има сериозни връзки и сериозни хора !! Аз съм на 15,а приятелят ми на 22 .. може и ние да не сме от толкова време заедно,но поне знам,че не съм с някой на 17,който още дори не знае как да ебе с извинение за изразяването.. и знам че с този човек нещата могат да се окажат сериозни . . така че съвета ми е да избягвате пикльовците,които още не знаят какво искат .. е,има и такива,които знаят но момчетата до 18-19 търсят в едно момиче само секса според мен :) Рядкост са другите ..

Blondityy
07-17-2010, 10:04
Че не чакам по 1 месец,това си е божие наказание.Особено ако съм с някоя наборка мислиш ли ,че бихме се чакали 1 месец :)
Говоря ти за по-големите момчета и по-малките момичета. Знаеш ли колко такива приятелки имам, дето точно месец ходят с някого, не щат да му пуснат и са дотам? 8)

Stellsy
07-17-2010, 10:20
Просто се откажи.. щом не те търси, значи си му безразлична. Ако имаше нещо към теб да те е потърсил. мое мнение