View Full Version : въпросче към момичетата
Извинявам се малко грубо ще го кажа но останаха ли 15 годишни девственици. :D
Извинявам се малко грубо ще ти го кажа пълен т**ак си. И да останали са рядкост, но ги има даже има и 16 годишни :)
мерси за милите думи знам че съм тъпак и питам инфрмационно не в стил аз съм гаден чикиджия :D :D (зн колко съм тъп така че колкото и да ми повтаряте зн си го пестя излишни коментари )
WTF ?! кво значение има дали има 15 годишни девственици ?! кво ако няква ти кажи ,че има ш хойш да я е**ш ли ?!
Аз съм на 15 и кво ?! ш са въздържа от коментара дали съм девствена или не ! :lol: :lol:
интересно ми е просто до колко вече са ни размътени съзнанията и дали се смята за нормално или за рядкост това ме интересува нищо сруго моля споделяйте мнения нямам интерес да обидя никого
Аз смятам че човек трябва да прави секс когато е готов и когато е достатъчно информиран за удоволствието и риска :) Да не е нормално да четеш теми "боли ме като правим секс аз съм на 13 а приятеля ми е на 15" ,но да живеем в извратен свят които се води по МОДАТА.
Аз смятам че човек трябва да прави секс когато е готов и когато е достатъчно информиран за удоволствието и риска :) Да не е нормално да четеш теми "боли ме като правим секс аз съм на 13 а приятеля ми е на 15" ,но да живеем в извратен свят които се води по МОДАТА.
+1 ! 8-)
Извинявам се малко грубо ще го кажа но останаха ли 15 годишни девственици. :D
Не бате, всичките измряха или се изпонапраскаха 8)
ReachlessGirl
07-16-2010, 06:32
Аз знам за 17 годишни .. :lol: :lol:
BabyBluee
07-16-2010, 07:27
Има , ако искаш брат ме, ела тука във селото има една Станка, на 16 е ама още не са я пуцали. Ас един път я видех като се къпе на язовира до село и останах на место барт ме, закова ме направо.
:razz: :razz: :razz: Абе Хиларито направи ли си вече севтето?? 8-)
Да не речете спам: май само на село ги има още :lol:
]Абе Хиларито направи ли си вече севтето?? 8-)
ее пазя обет!! .. Не съм още .. 8-)
да не кажете, че спамя:
Хубаво е, че автора е решил да си търси девствено момиче ама ако попадне на девственица, която е над 15 години определено ще му е трудничко да я боцне .. е зависи от момичето де, но ако е от моята партия трудно ще е! .. :lol:
А сетих се, че пзонавам и една 18 годишна .. :-D
ама честно казано аз с 15 годишни не общувам .. :lol:
BabyBluee
07-16-2010, 07:35
да не кажете, че спамя:
Хубаво е, че автора е решил да си търси девствено момиче ама ако попадне на девственица, която е над 15 години определено ще му е трудничко да я боцне .. е зависи от момичето де, но ако е от моята партия трудно ще е! .. :lol:
3а след сватбата ли се пазиш?? :lol:
Да не кажете че спамя: Взимай Хиларито (която май ми е адашка :D ), женете се и тя ще ти даде 8-)
да не кажете, че спамя:
Да не кажете че спамя: Взимай Хиларито (която май ми е адашка :D ), женете се и тя ще ти даде 8-)
Аз на мигът взимам или нея, или теб, вие се разбирайте... а може и двете, винаги съм си мечтал да живея с 2 жени семейно :oops:
BabyBluee
07-16-2010, 07:45
да не кажете, че спамя:
Аз на мигът взимам или нея, или теб, вие се разбирайте... а може и двете, винаги съм си мечтал да живея с 2 жени семейно :oops:
Пари имаш ли? :oops: :razz:
BabyBluee - 1
NoMoney - 0
:smt008
BabyBluee
07-16-2010, 07:48
BabyBluee - 1
NoMoney - 0
Ко било? 8-) Леко съм простичка :oops:
BabyBluee - 1
NoMoney - 0
Абе взимам те и такава, тъкмо няма да водим интелектуални и изтощителни спорове, от сорта на "Нужни ли са пенсионни реформи ?" :grin:
BabyBluee
07-16-2010, 07:53
BabyBluee - 1
NoMoney - 0
Абе взимам те и такава, тъкмо няма да водим интелектуални и изтощителни спорове, от сорта на "Нужни ли са пенсионни реформи ?" :grin:
:lol:
fortvilelse
07-16-2010, 07:55
Има мн ясно.. ;Д
BabyBluee - 1
NoMoney - 0
Много якичка папиончица имаш, мога ли да я сваля ?
BabyBluee
07-16-2010, 07:56
BabyBluee - 1
NoMoney - 0
Много якичка папиончица имаш, мога ли да я сваля ?
нЙе :oops:
fortvilelse
07-16-2010, 07:57
Йо.. тва са разговори за кофата ;д
Надявам се и в първата брачна нощ да я носиш, направо ме влудява :grin:
BabyBluee
07-16-2010, 08:03
Надявам се и в първата брачна нощ да я носиш, направо ме влудява :grin:
само по нея ще съм :oops:
само по нея ще съм :oops:
Ооо не, имам малък проблем с преждевременната еякулация, и не знам ако ми се явиш така какво ще стане :-o
е вие я осрахте със спам тая тема :)
BabyBluee
07-16-2010, 08:11
Уговаряме се за брака :oops:
Не завиждай за тва че намерих жената на живота си :o
ок айде разбирайте се за брака ама ако не се ожените кво пр :D
BabyBluee
07-16-2010, 08:23
Е как ша не може? :shock: Той ще ми подари теле!! :smt007
Тва е невъзможно, работата е сигурна, аз поканите пиша вече. :grin:
ок ама като осрахте темата със спам поне една покана пратете
BabyBluee
07-16-2010, 08:27
ок ама като осрахте темата със спам поне една покана пратете
Каня те! Носи ракия! :)
Що пък ракия едно уйски не те ли устроива
BabyBluee
07-16-2010, 08:31
не! ракия домашна!
Да, да, Jack Daniels или черно Джони ще е добре, Chivas още по-добре :D
пфффффффффф ти няма да си жива за първата брачна нощ :-D
BabyBluee
07-16-2010, 08:32
оти тъй?
оти тъй?
Щото ще те задуша от целувки много преди това. :smt007
BabyBluee
07-16-2010, 08:34
оти тъй?
Щото ще те задуша от целувки много преди това. :smt007
:oops: :oops:
исках да кажа че тя сигурно ше се напие до смърт и ти ше трябва да некрофилстваш :D
BabyBluee
07-16-2010, 08:37
исках да кажа че тя сигурно ше се напие до смърт и ти ше трябва да некрофилстваш :D
нее .. аз държа на алкохол .. спокойно :)
Нищо де, няма да е за сефте :?
Супер, трябва ми жена с която като седна спокойно да си изпиваме по 1 шише ракия двамцата. Просто само плюсове, ударих шестица от тотото с теб. :grin:
BabyBluee
07-16-2010, 08:41
Супер, трябва ми жена с която като седна спокойно да си изпиваме по 1 шише ракия двамцата. Просто само плюсове, ударих шестица от тотото с теб. :grin:
:smt007
TheFireStarter
07-16-2010, 08:51
Пускам оферта за 10 - ка от джибри и около 30 от кайсии ... сливовата ми е запазена за хората от Сливи Крю!
Тая оферта ше я приема. Са както ми е мъчно ше ми трябва малко ракийка да си оправя настроението :-o
TheFireStarter
07-16-2010, 09:17
Боунър,жени се и ти за форумка бе да го ева
Аз съм женен у нашио форум за една форумка,Дремския тука,Ти сигурно в БГ-МАМА ще се ожениш
Боунър,жени се и ти за форумка бе да го ева
Аз съм женен у нашио форум за една форумка,Дремския тука,Ти сигурно в БГ-МАМА ще се ожениш
:razz:
За някоя БГ мама да се ожени а :-D
TheFireStarter
07-16-2010, 09:28
Ми ко му е?Ем ще знае че има и по-големи неща от неговото минавали през оня отвор
Ми ко му е?Ем ще знае че има и по-големи неща от неговото минавали през оня отвор
:razz:
Тъкмо ще е разработена викаш :razz:
Ем бате аз искам ама сеш сеее ... малко съм грозничък ю ноу :-o
HabibStevenson
07-16-2010, 10:16
Ем бате аз искам ама сеш сеее ... малко съм грозничък ю ноу :-o
Ми, бате, ще я пенетрираш отзаде и няма да ти гледа гнусната мутра. ;)
Polinaaaaaa
07-16-2010, 12:48
Как да ги няма бе ..на цели 16 съм : ))) но това си зависи от човека до теб...и дали си готов : )
Callisto
07-16-2010, 14:35
Има много. Тук като чета из форума излиза, че всички момичета са се изебали, но съм сменила 3 училища и 5 класа и да ти кажа почти всички все още са девствени от съучениците ми. От всички тези 5 класа само 7 момичета включително и мен сме правили секс, а това са към 15 момичета във всеки клас, което ще рече, че на всеки 75 момичета на възраст (в случея 16/17) само 7 са правили секс, а тези във форума често просто лъжат от срам, понеже мислят, че е модерно и не искат да са аутсайдери. Естествено аз съм учила само в елитни училища...в останалите може и да е различно, но да знаеш, че все още е пълно с момичета, които не са правили секс. Не губи надежда. :P