Влез

View Full Version : Ако може дайте съвет...

bonbonchetooo
07-16-2010, 03:05
Значи какъв е проблем...Имам приятел с които се чуствам адски добре но само когато не сме заедно :-Д И когато се видим аз трябва да съм на 7-мото небе а всъщност става отбратното настроението ми се сдухва ii не пробелвам ii бумичка постояноо му се сърдя за някаквии незначителни неща....не му говоря дории се е случвало да го погледна само веднъж а когато говорим по телефона по скъпе..т.н.т Усещам че той е човека за мен но...когато се видим...... :booooomb: Плс Дайте някъкув съвет

Редактирано
ShtrudeL

filmimilmi
07-16-2010, 03:10
На 12 ли си?
Просто свиквай с това да му говориш и на живо, а не само в скайп. Може би си малка все още, за да си имаш истинско гадженце...

bonbonchetooo
07-16-2010, 03:20
е на 15 ii това не ми е първо гадже просто с него е различно :)

Предупреждавам! Следващия път да е на кирилица!
ShtrudeL

Кирилизатор --> http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

Powii92
07-16-2010, 08:19
Опитайте се да общувате по-често и то на живо,а не по скайп.Споделайте...така ще се сближите повече :wink:

Blondityy
07-16-2010, 09:19
Разговорите като "Кво прай6" или "Как е" по скайп не вървят на живо. Сигурна ли си, че има за какво да си говорите? По-добре разбери неговите любими неща и така, както Powii92 каза, ще се сближите.

balon4eeeee
07-16-2010, 09:22
и как така ти стане гадженце като не си лафите и гледате ? :D :D

betibarclay
07-16-2010, 09:28
на 15 хахаа ми че ти незнаеш какво е любов още 8-)

GossipGirl89
07-16-2010, 09:53
Може би просто си мислиш, че е човека за теб, но същност може да не е, знам ли... Толкова ли нямате поне една обща тема, която да обсъждате като се видите?

Tempest
07-16-2010, 09:58

и на колко години се разбира кво е любов, Айнщайн?! :D

по темата: виж сеа, по скупетУ нищо няма да стане, щото прекалявате с ползването му.. и всичко се ебава - общуването главно. Не можеш да го погледнеш в очите - срам те е.. всичко е на психологична основа - следващия път като излезете, не излизай от вас с мисълта "сега пак ше се сдухам", гледай позитивно на нещата.. повярвай - има ефект ако го искаш истински... щом мислиш, че е точния човек за тебе, не му се сърди за глупости, най-малкото...

mincheto
07-16-2010, 10:23
Притесняваш се...като си пред него...поотвори се малко.. :)

justonegirlwithonehope
07-16-2010, 10:33
Тъпа си, това е моето мнение.Усеща, че това е човека за нея, ама се държи като най-голямата глупачка. :)

Milen0v
07-16-2010, 12:39
незнаеш какво искаш и ти като повечето момичета

BlindedAngel
07-16-2010, 12:40
ЪъЪъ :? Я пак.Ти да не си на 11 ? Те такова животно нема 8-)

Elenichkaa
07-16-2010, 12:46
..повечето хора бих казала!
интересно ми е момчето на колко е,след като ти си на 15?(чисто любопитство)
иначе пак е напредък - поне излизате,а не само да чатите!(добре де черен хумор,ама хумор)

Иначе и аз ще повторя това,което вече ти писаха - просто разбери какво общо имате.

Elenichkaa
07-16-2010, 12:46
..повечето хора бих казала!
интересно ми е момчето на колко е,след като ти си на 15?(чисто любопитство)
иначе пак е напредък - поне излизате,а не само да чатите!(добре де черен хумор,ама хумор)

Иначе и аз ще повторя това,което вече ти писаха - просто разбери какво общо имате.

SummerDream
07-16-2010, 12:55

Хах, и на колко години трябва да е, за да "знае" ?! ;д
Колкото по темата..скайпът може да прецака всичко, убедила съм се в тва..напишеш нещо на някого, той го приема в различен смисъл от това, което си имала впредвид ии.. >< Излизай по-често с него, говорете си на всякакви теми..и да, не си втълпявай, че когато се видите, ще се "сдухаш"..настрой се, че ще ти бъде приятно и ще бъде такова, щом той наистина е "човекът за теб" : )

eXxXciTeD
07-16-2010, 16:55
Усещаш, че е човекът за тебе, а при появата му ти става супер тъпо? Чуваш ли се? Как го реши това, в предположение че не си изкарвате готино двамата? По външен вид ли? :)