View Full Version : Харесват ли момчетата срамежливи момичета?
SuperBadSuperFresh
07-16-2010, 14:05
В една тема бях написала,че момчетата не обичат срамежливите момичета и нямат нищо против момичето да направи първата крачка.Написах го,защото съм си говорила с приятели (и момчета,и момичета) и стигнахме до този извод.Обаче под мнението ми хората не бяха съгласни.Та да опитам с истинска анкета.Въпроса е и към двата пола.Момчетата-от опит,момичетата от наблюдения. 8-)
Лелеееееееее :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :lol:
mincheto
07-16-2010, 14:19
Гласувах за ''да момиче съм'', тъй като ням''не момиче съм''..
Така....
Според мен вече по се харесват,на днешно време несрамежливите хора..тоест..по-отворените...
Срамежливи не...но мъжете обичат да преследват, те са ловци....трябва до някаква степен да си леко загадъчна, и малко недостъпна.
;)
SuperBadSuperFresh
07-16-2010, 14:25
Ох,забравила съм тоя отговор...Няма значение,ще си караме така :D
ExplosionsInTheSky
07-16-2010, 16:03
Не знам за момчетата дали харесват срамежливи момичета, но аз харесвам срамежливи момчета. Смея да кажа, че те са едни от най-сладките същества. :D Не че аз съм една от най-отворените (особено ако съм покрай някой готин симпатяга)
Elenichkaa
07-16-2010, 16:31
За всеки е различно.Не мога да сложа етикет 'момчета' и друг 'момичета',и да определя дали едните харесват другите да са срамежливи. . . . (каша) ;)
eXxXciTeD
07-16-2010, 16:33
определено не ;)
Пха.. Че тъпа тема :lol: .. Не знаех, че срамежливостта е толкова зависещо качество.. Не ме интересува особено дали момичето до мен е срамежливо или не, или пък дали тя ще направи първата крачка, или аз.. :-o
ibojilow
07-16-2010, 17:21
Пха.. Че тъпа тема :lol: .. Не знаех, че срамежливостта е толкова зависещо качество.. Не ме интересува особено дали момичето до мен е срамежливо или не, или пък дали тя ще направи първата крачка, или аз.. :-o
Да, ако ще да е най-срамежливата, но да е най-хубавата! Е иска се да е малко отпусната за да може да се правят разни неща, иначе пред компанията въобще не ме интересува каква ще е .. Важното е да ме обича и аз да я обичам. :)
sladur4etyYy
07-16-2010, 17:26
струва ми се, че всеки разбира определението ''срамежлива'' по различни начини.
това, например, момичето да не поема първата крачка, за мен не го прави срамежливо. срамежливо е, ако то харесва момчето, момчето е предприело нещо, а тя все пак продължава да се дистанцира от него. то не е важно дали момчетата харесват такива момичета, проблемът си е за самите момичета (и срамежливите хора като цяло, независимо от пола)- те не могат да покажат какво искат и от това си страдат само те.
brutaLxxbunny
07-16-2010, 17:27
Зависи.Някои момчета ги плашат отворените момичета :P
По-добре срамежлива, отколкото да ми се прави на оборотна. Макар че тия срамежливите в по-късен етап моат ти ебaт майката....
anonymous708973
07-16-2010, 17:48
А защо трябва да има по-добре еди-какво-си отколкото другото?
Златната среда му е майката. :wink:
По мои наблюдения, момчетата се дразнят много от срамежливи момичета, които се спичат от по-пикантен базик и не могат да си кажат лафа, без да се изчервят. Но от друга страна, някак си странят от прекалено нахаканите... плашат ли се, не знам - те ще кажат... според мен по някакъв начин са губи чарът на (уж) нежния пол. :)
Зависи.Някои момчета ги плашат отворените момичета :P Аве ти у ред ли си, само някоя мека китка може да се "плаши" от отворено момиче.
Мен пък отворените момичета ме кефат най-много.
eXxXciTeD
07-16-2010, 18:16
Мен ме е срам, да призная на sladurchetYyy, че желая силно да усещам близостта и и това ще ме измъчва цял живот, моля помогнете :S
SolemnityOfDeath
07-16-2010, 18:19
(Изключително) нахакани мацки всъщност ми лазят ужасяващо много по нервите...
срамежливостта е сладко качество, стига да не се приравнява на постоянна нерешителност и прекалено свитост.
dAimIk0z
07-16-2010, 18:27
срамежливостта е сладко качество, стига да не се приравнява на постоянна нерешителност и прекалено свитост.
мдааа
mincheto
07-16-2010, 18:46
По-добре срамежлива, отколкото да ми се прави на оборотна. Макар че тия срамежливите в по-късен етап моат ти ебaт майката....
А,кво?Само вие мъжките ли да сте оборотни братле?
VinDiesel
07-16-2010, 20:38
По добре да са срамежливи и мълчаливи,отколкото да ми се правят на Мадона и да не спира ,да говори.Винаги са ми по-интересни,защото на тях гледам с по голям :? .
Да харесват ми срамежливите момичета,защото и аз съм срамежлив.Трудно човек който не е срамежлив би оценил такова момиче,защото са свикнали на момичета които не се притесняват от нищо.
indigo0lady
07-18-2010, 14:28
По-добре срамежлива, отколкото да ми се прави на оборотна. Макар че тия срамежливите в по-късен етап моат ти ебaт майката.... Тихата вода е най-дълбока. 8-) Едва когато се отпусне, човек показва какъв е наистина. Понякога се оказва, че по-затвореното момиче всъщност е мацка на място, която знае какво иска. И обратното - случва се и привидно нахаканата госпожица всъщност да крие в себе си несигурното малко момиченце, на което в трети клас са му се подигравали, че му бил крив носа... :smt011 Иначе според мен зависи от момчето и неговите предпочитания. :P
Зависи от хората.... Това е много обобщаващ въпрос. Предполагам че момчетата харесват страмежливи момичета, защото така се чувстват с 1 крачка пред нея. Това е причината и аз да харесвам такива момичета. Другата причина, е че ако момичето е срамежливо то навярно е неопитно и момчето се явява един вид учител което е доста надъхващо ;) (Закон е момче да не излиза с по-опитно момиче, защото ще се чувства потиснат а това няма да е дорбе за връзката).
doomkillerr
07-18-2010, 18:16
Мога да кажа единствено за себе си, че харесвам срамежливи момичета! Както казаха и преди мен "тихите води са най-дълбоки" - много истина има в това. :)
П.С. - Жалко, че в последно време много трудно можеш да срещнеш такова момиче... :(
s0b1esk1ty
07-18-2010, 19:44
Мен пък ме кефат срамежливите момичета,някакси по готинко е,защото те гледат с оня срамежливия и мъничък плаж поглед :oops: мен ме кефат :grin:
Аз самият съм срамежлив и ще ми е гот момичето до мен да е отпусната, но ако е срамежлива и тя аз ще се чувствам по уверен, така че е много интересно явление :DDDDDD
Housemusikk
07-18-2010, 20:46
Секи с вкуса си . Аз преди харесвах някви по срамежливи ,ха вмомента ми трябва някво диво и необуздано животно :grin: :grin: :grin:
remix1912
07-18-2010, 20:56
Не харесвам срамежливи момичета,защото не искам да ходя със себе си.
То добре момичето да не е много нахакано и да си мисли,че властва над мен,но не искам и аз да и говоря,да и казвам нещо,да чакам реакция ама такава да няма.Напомня ми на мене преди време.Сега вече по-друго стоят нещата.
За мен стоят така нещата.В една връзка поне единия трябва да е решителен.За това срамежливите момчета ще искат нахакани момичета и обратно.Ако и двамата са решителни може да се поспори малко дали е най-добре,защото се ще се налагат един на друг.Но на мен тая комбинация примерно ми харесва.
SorrowEyes
07-18-2010, 23:29
По-добре срамежлива, отколкото да ми се прави на оборотна. Макар че тия срамежливите в по-късен етап моат ти ебaт майката.... Тихата вода е най-дълбока. 8-) Едва когато се отпусне, човек показва какъв е наистина. Понякога се оказва, че по-затвореното момиче всъщност е мацка на място, която знае какво иска. И обратното - случва се и привидно нахаканата госпожица всъщност да крие в себе си несигурното малко момиченце, на което в трети клас са му се подигравали, че му бил крив носа... :smt011 Иначе според мен зависи от момчето и неговите предпочитания. :P
+1 :)
BlueKnife
07-19-2010, 00:37
предполагам не..
maximus1993
07-19-2010, 00:47
Предпочитам срамежливо момиче , пред която и да е к***а ;]
Мен пък ме кефат срамежливите момичета,някакси по готинко е,защото те гледат с оня срамежливия и мъничък плаж поглед :oops: мен ме кефат :grin:
Всичко това :))
maximus1993
07-19-2010, 00:48
Предпочитам срамежливо момиче , пред която и да е к***а ;]
Всичко това :))