PDA

View Full Version : Кампания ела и посади дръвче

Princessani
07-16-2010, 16:08
Кампания ела и посади дръвче Град Габрово.Спри развитието на някаква виртyална ферма .Kампания проти facebook .Да излезем навън и да посадим едно истинско дръвче .Ела и намери нови приятели .Моля подкрепете кампанията и моля за разрешение от кмета на Град Габрово за съдействие за организиране на кампанията :oops: :oops: :oops:
Град Габрово ОБласт Градище .
Кампания на 1 Август 2010 година Град Габрово :oops: :oops: :oops:
Не ми давай приятелство в facebook ела и се запознай с мен.

xWandereRx
07-16-2010, 16:27
в моя град правиха нещо такова преди време и си мислех да ходя, но се успах :lol:

someonerandom
07-16-2010, 20:52
Мен не ми е ясно само защо трябва да си против фейсбук,за да засадиш дръвче?защо все отивате в крайности?С какво фермичките са по-различни от BiteFight,BattleKnight,Travian,BgMafia и всички подобни.Не ме разбирайте погрешно,не съм фен на Фейсбук и никога дори не съм влизал във фермичка,обаче какво им е лошото?Като вземете да се вманиачавате и да се чудите против какво да отганизирате кампания...
П.С:Идеята е добра,обаче без частта за Фейсбук.

Unendlich
07-16-2010, 20:59
Мен не ми е ясно само защо трябва да си против фейсбук,за да засадиш дръвче?защо все отивате в крайности?С какво фермичките са по-различни от BiteFight,BattleKnight,Travian,BgMafia и всички подобни.Не ме разбирайте погрешно,не съм фен на Фейсбук и никога дори не съм влизал във фермичка,обаче какво им е лошото?Като вземете да се вманиачавате и да се чудите против какво да отганизирате кампания...
П.С:Идеята е добра,обаче без частта за Фейсбук.

може би, защото много хора са вманиячени във фермите и наистина се грижат за нещо виртуално, отколкото да се погрижат за истинската природата. :) Подкрепям каузата, ако има в нашия град - ще отида :)

Princessani
07-16-2010, 22:03
П.С:Идеята е добра,обаче без частта за Фейсбук.Ми не го разбирам как може толкова хора да отделят по толкова много време за нещо виртуално като ферма в Фейсбук ,супер много е дразнещо и като започнат да се добавят в приятели пак иначе на пътя не се и поздравяват :? :? :? :? :?

someonerandom
07-17-2010, 11:07
Те на пътя не се и познават,как да се поздравят :D И па казвам,Фейсбук и фермите не са по-различни от всички други онлайн игри и сайтове.А и при условие,че не може постоянно да си навън с приятели,каква е разликата като си вкъщи дали ще пуснеш филм,игра,teenproblem или facebook?Същата работа...
А за кампанията сигурно бих отишъл,ако има в моя град.Обаче най-вероятно ще я проспя,особено ако е преди 15 часа(съдбата,която сполетя водните войни :D )