Влез

View Full Version : Скарахме се...

cherry18
07-16-2010, 18:09
Здравейте, хора!
Искам да ви споделя…в началото на миналата учебна година в класа ми дойде едно момче. Запознахме се и много си допаднахме, но само като приятели. Октомври месец миналата година той тръгна с момиче, една година по-малка. Всичко вървеше добре в началото докато той постепенно не започна да губи своите приятели… ;[[ С мен нямаше никакви проблеми, докато постепенно малко по малко аз започнах да се влюбвам. Ние прекарвахме почти по цял ден заедно, и станахме най-добри приятели – аз знам неща за него който никой не знае… разхождахме се само двамата ии всичко започна с базиците на наши съученици. Разбира се той все пак си имаше приятелка..която никой не харесва…но за съжаление той я обича – а тя него мисля не много… Та всичко до преди една седмица беше много добре…но се скарахме за нещо много малко. Междувременно неговата приятелка беше на море с родителите й. Когато обаче тя си дойде нещо се обърка..от както се скарахме той се отдръпна а преди никога не го беше правил…преди си говорехме по телефона с часове а сега дори не отговаря.. ;[[ Вчера получих смс-и пълни с глупави обиди и с предупреждение да не му пиша повече…;[[ от неговия номер..скарал се е с всички свой приятели… блокирал ме е дори в скайпа..Възможно ли е неговата приятелка просто да ревнува от мен и да го е накарала да напише тези смс-и…защото точно заради нея той изгуби дори и най-добрия си приятел… и ако е така какво да правя? Приятелите ми ме съветват просто да чакамм докато той се осъзнае…но ако това не стане скоро?!? Кажете ми моля ви защото се измъчвам…
:shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ](*,)

ecstazy
07-16-2010, 18:15
Говорила ли си него очи в очи, мани телефона и скайпа, тези работи не стават за важни разговори. Ако не си говорила, просто го направи. Не губиш нищо. :-o След като сте толкова добри приятели и сте се скрали за толкова малко нещо и той се сърди толкова много, смятам че приятелката му има пръст в това, де да знам :?

cherry18
07-16-2010, 18:32
определено и аз мисля така и не само аз...а как да говоря с него като той не иска дори да ме вижда а и плюс това постоянно е с нея... а аз се отчайвам :cry:

ecstazy
07-16-2010, 18:41
отиди до тях, или просто като го видиш с нея му кажи ела за малко .. хъммм : ? и междодругото бих те посъветвала изобщо да не го чакаш да се осъзнае. Ако толкова държиш на него, осъзнай го ти :D така де, той е загубил всички приятели, включително теб и най-добрия си приятел заради едно момиче. Според мен изобщо не си заслужава, отвори му очите о.О

cherry18
07-16-2010, 18:56
ами ако ме намрази още повече....той е като сляп няма да ме послуша - казвал ми е че никой и нищо не можело да го скара с приятелката му....а тя дори не го познава както трябва а ходят около 8 месеца вечее...

GossipGirl89
07-16-2010, 19:02
Кое е това "малко нещо", за което сте се скарали, ако не е тайна де?
Аз те съветвам да не им се месиш във връзката. Първо, че е гадно и нередно и второ, че накрая за всичко ще обвинят теб. По-добре си стой настрана и изчакай да скъсат и тогава предприемай нещо. А за скарването първо кажи за какво сте се скарали, за да преценим колко е сериозно. Възможно е гадните смси да са от пирятелката му и е възможно той самия да не знае, че ги е пращала... Но пък щом и в скайп те е блокнал все щеше да се усети :? Абе може би приятелката му го е настроила срещу теб. Може да се е направила на хитра и да му е вдигнала скандал уж заради теб и той заради това да е реагирал така...

cherry18
07-16-2010, 19:10
Да всъщност права си и аз имам такива съмнения относно неговото държание а смс-ите ми ги прати прекалено късно освен ако телефона му не е бил в нея...а иначе се скарахме защото няколко човека ми казаха че когато са с него и аз му звънна той не иска да говори с мен...нещо бил говорил че не ме търпи..и когато му го казах той се ядоса и ми каза `офф ми хубаво щом ми нямаш доверие` а аз не го обвиних просто му казах и го попитах съвсем спокойно дали е така...и той ми се разсърди... и от тогава...може би и тя му е повлияла доста но не знам адски много искам всичко да е както преди...защото той е единственото момче което знае мн неща за мен винаги ме е пазил и ме е подкрепял... 8-[ 8-[ 8-[

mincheto
07-16-2010, 19:35
Маце, на зле е тръгнало момчето...от чакане файда няма.Щом искаш, действай,и не губи време.

LetItRock
07-16-2010, 19:36
Ами след като толкова време си разчитала на него, въобще не е трябвало да вярваш на това, което казват приятелите му. Щом те са се отдръпнали от него, явно са искали и теб да отдръпнат. :? Опитай се да поговориш очи в очи с него, когато е сам. Иначе ако го извикаш уж за малко най-вероятно ще се оправдае с това, че трябва да тръгва и да не ти отговори.

cherry18
07-16-2010, 19:48
не знам...някой хора казват изчакай...други говори с него а аз не знам дали изобщо ще мога...смс-ите бяха ужасно гадни...пълни с обиди и ужасни пожелания - от както се познаваме не съм го чула да говори така....

Unendlich
07-16-2010, 21:06
Ако тя не го обича така, както той нея (и дали го обича изобщо) - както твърдиш от поста ти, тя просто ще го зареже. Тогава е много вероятно той да се почувства супер отчаян и да те потърси. За сега е добре да го потърсиш на живо, за да си поговорите добре за ситуацията и да му обясниш добре как виждаш положението му отстрани. Кажи му, че не е нужно заради гаджето си да зарязва приятелите си и не е необходимо грубо държание. Много вероятно е тя да е написала тези смс-и и да ти ги е пратила, а той дори да не подозира (поне не за тях). Блокирането в скайп - сигурно той го е направил,но може би тя постоянно го насъсква срещу теб. Другото, което е - ако го е накарала да избира между теб и нея, ясно е положението. :?

cherry18
07-17-2010, 10:55
И аз искам да говоря с него но...не знам как ще реигира като ме види...може да се направи че не ме познава... как да започна този разговор без той да си е тръгнал още преди да съм се доизказала... :( :( :( :( :( :( не съм го виждала от 2 седмици...

mincheto
07-17-2010, 12:56
^^ Направо иди при него и говорете.Хвани го на тясно лице в лице.

fama
07-17-2010, 18:24
Здравей.Моят съвет е да отидеш и да говориш с него.Не се измъчвай.Ти не знаеш той как ще реагира.Затова давай смело,а пък каквото стане.Надявам се нещата да се оправят. :)

miskaprizZ
07-18-2010, 11:24
От къде знаеш 4е смс ,който си полу4ила е от него....може и неговата fr да го е написала....помисли а между другото поговори с него Успех :) :)

cherry18
07-18-2010, 14:15
Благодаря ви! Ще се опитам да говоря с него а между другото вие давайте още съвети ако искате...а ако има някакъв напредък непременно ще пиша.. :-) :-) :-)

justme01
07-18-2010, 16:12
Ако тя не го обича така, както той нея (и дали го обича изобщо) - както твърдиш от поста ти, тя просто ще го зареже. Тогава е много вероятно той да се почувства супер отчаян и да те потърси. За сега е добре да го потърсиш на живо, за да си поговорите добре за ситуацията и да му обясниш добре как виждаш положението му отстрани. Кажи му, че не е нужно заради гаджето си да зарязва приятелите си и не е необходимо грубо държание. Много вероятно е тя да е написала тези смс-и и да ти ги е пратила, а той дори да не подозира (поне не за тях). Блокирането в скайп - сигурно той го е направил,но може би тя постоянно го насъсква срещу теб. Другото, което е - ако го е накарала да избира между теб и нея, ясно е положението. :?
+1

BlackRose7
07-18-2010, 18:45
Както казаха поговори с него. Само така ще разбереш какво е станало - няма какво да го мислиш - след като незнаеш истината.

И да - може и тя да е пратила SMS а също и да те е блокнала в скайпа. Лице в лице-само тагава ще разбереш истината.

Успех :-)

SunnyBunny
07-18-2010, 22:38
Попитай го дали той ти е пратил смс-ите и ако каже да, тогава няма смисъл да се тормозиш повече, не ти трябва такъв приятел, който да те обижда и да се държи с теб по такъв начин.

elitz0r
07-19-2010, 11:48
Благодаря ви! Ще се опитам да говоря с него а между другото вие давайте още съвети ако искате...а ако има някакъв напредък непременно ще пиша.. :-) :-) :-)
Еби го тоя :D
Ще се разбере сам със себе си...

unknown7
07-20-2010, 13:10
Първо се извинявам не съм чела коментарите след темата. След като сте бии най-добри приятели и той ти е споделял всичко едва ли за нещо малко както ти казваш ще загуби интерес към теб. Скоро бях във същата ситуация .. Приятелката му е напълно възможно да те ревнува както сама си се сетила . Много малко хора ако не са го изпитали не вярват в приятелството между момиче и момиче.. Момчетата особено когато са влюбени не виждат приятели нито семейство .. имам предвид, че ако тя му каже "заеби я тая" той ще я послуша защото нали знаеш когато си влюбен не виждаш дефектите на човека а го имаш за всичко един вид :) .. Изчакай да скъсат той ще те потърси не може да те забрави след всичко което сте преживяли толкова бързо :) Късмет

cherry18
07-20-2010, 18:07
Благодаря ви, надявам се да сте прави защото наистина много се измъчвам :cry:

tarikat4o
07-20-2010, 18:54
Хмммм...

Отиваш при него, казваш му какво чувстваш... абе трябва да го разчувстваш, ако трябва се разплачи. Кажи му, че на всяка цена трябва да си оправите отношенията, кажи му, че без него се чувстваш наполовина жива... нещо такова, не знам :D :D
Айде, успех!!

cherry18
07-20-2010, 19:34
За разплакването - лесна работа...аз наистина съм много сдухана от както стана това опитах се да му пиша от един мой стар скайп вчера...ноо само няколко секунди след като му писах нещо от сорта на `не ме блоквай трябва да поговорим сериозно моля те` бях блокирана...охх :o :o :o :(

cherry18
07-20-2010, 19:36
иначе когато и да излизна не мога да се засека с него..мой приятели ми казват че когато и да го видят е с приятелката му.....

tarikat4o
07-20-2010, 19:48
Трябва да го издебнеш! Познаваш го, трябва да знаеш къде обича да ходи и какво обича да прави. (:

cherry18
07-24-2010, 19:00
Вчера го видях беше с приятелката му...и разбира се или не ме видя или се направи че не ме вижда. Ужас нещата с приятелката му май са сериозни...ходи с родителите й на вечеря. :-o Обаче майка му е казала на една една нейна колежка, която е майка на най-добрата ми приятелка, че от както той е с това момиче много се е променил и то към лошо...не слуша родителите си не им помага и по цял ден е с нея... :o и вече почти я била намразила... тва момиче вече всички я мразят... :x :-x

Smrazqvashta
07-24-2010, 23:55
Кажи му всичко , което чувстваш и мислиш в очите. Тогава ще си проличи дали го е грижа за теб. Така по - скайп , смс-и няма да стане. Разберете се , като големи хора.

cherry18
07-28-2010, 18:35
Ще го направя при първа възможност... а вие какво мислите за мнението на майка му... :shock: онзи ден е писал на най-добрия му приятел... ии се е държал странно... смисъл сякаш иска да го види обаче го е страх... в какъв филм попаднах... :?

cherry18
12-16-2010, 22:25
Ето че мина близо половин година..и нищо всеки ден се виждаме, обаче той отказва да контактува с мен по друг начин освен с обиди. Постоянно се пускат глупави коментари по мой адрес от него и приятелката му, което си е жалко за тях... Отказах се да се опитвам и реших да чакам..да чакам докато се усети какво става е, не че вярвам да е скоро но все пак. Надеждата умира последна ;s..

gofeto917
12-17-2010, 09:23
И после пак казвайте, че жените не били интригантки и злобни :Д, това трябваше да го очакваш още откакто си е намерил приятелка и ще продължи докато са заедно, само че, рано или късно ще скъсат и тогава като остане сам и ще дойде да иска прошка, казвам го защото съм го изпитвал, бил съм точно на твоето място, само че продължи по-малко, защото гаджето на най-добрия ми приятел беше прекалено голяма к*чка :Д, ама като скъсаха си се върна при нас, всеки прави глупости понякога :Д

bfnigel
12-18-2010, 08:44
Здравей! Ситуацията е 100% позната, само че аз бях в ролята на твоя приятел. Запознах се с едно чаровно момиче и се влюбих. Не след дълго тя се досети и "ходихме" за близо година. Няколко седмици след като "ходихме" я запознах и с моите приятели. В моите очи те се разбираха отлично, но се оказа, че съм сляп и не виждах реалността. Какво се случва 3 седмици по-късно ... - тя ми каза, че някои от приятелите ми са й казали, че била под "моето ниво" и били й казали да ме остави докато още не е късно. Естествено тази хиена ме излъга, но аз - глупакът й повярвах и още на следващия ден им казах да не се месят в живота ми и че аз съм този, който избира с кого да излиза и с кого не. Тона ми беше ужасно груб, не ги оставих да ми обяснят и така загубих важни приятелчета. Съвсем скоро и други мои приятели научиха за станалото и се опитаха да ми отворят очите, но тогава ги отрязах всички до един (грешка, която и в момента ме тормози). "Любовта на живота ми" успя да унищожи приятелства, градени с години, само за няколко месеца и кой знае колко далеч щеше да стигне, ако не видях що за стока е - к*чка и половина ... Няма да казвам какво се случи, когато я хванах в действие, но когато й казах в очите, че е един боклук, тя ми отвърна: А Я ПОГЛЕДНИ СЕБЕ СИ! ВСИЧКИТЕ ТИ ПРИЯТЕЛИ РАЗБРАХА ЩО ЗА СТОКА СИ И ИЗБЯГАХА ОТ ТЕБ. АЗ БЯХ ЕДИНСТВЕНАТА, КОЯТО ТЕ ПРИЕ ТАКЪВ, КАКЪВТО СИ, НО СЕГА И ЗА МЕН СИ ЕДИН НЕЩАСТНИК (няма да забравя тези думи, които ме нараниха толкова дълбоко, защото осъзнах за първи път какво точно направих). Сега старите ми приятели са само хубав спомен, имам нови такива, които винаги търся за съвет и внимавам с какво се захващам.

Знай, че и той допуска моята грешка и че когато се усети ще има най-голяма нужда точно от теб!

cherry18
12-18-2010, 19:11
Разказа на bfnigel е абсолютно точен..и моят приятел постъпи точно така - остави всичките си приятели заради нея, само защото тя му каза че му влияят зле и той ги остави така както остави и мен само че аз бях единствената му приятелка след като се скара с всички и той заряза и мен. Въпреки че ми причини много болка, винаги ще му помогна обаче той все още не се осъзнава и не знам кога ще се осъзнае. Всичките ми приятели милиони пъти ми казаха че той не заслужава да се тормозя, и че трябва да не се занимавам с него повече никога обаче аз не мога. Защитавам го пред приятелите ми, които не ме оставиха точно когато той ме остави. Надявам се да разбере какво става защото става все по гадно. Защото той наистина беше добър приятел, когато все още си беше ТОЙ а не тва което тя иска да е..

loca10
12-19-2010, 13:44
абе... тая работа със скарването много съмнително ми звучи. след като си го попитала дали е говорил зад гърба и, той веднага ти се е издръфчил и е обвинил теб за липсата на доверие. това е стара тактика, когато искаш да избегнеш неприятности с гадже, приятел и т.н. според мен, ако наистина не злословил по твой адрес, човека би ти казал: "нищо не съм говорил. ако ме нервеше, щях да ти кажа. спокойно" и щеше да започне да обяснява как едикоя си ти завижда за красота/ оценки/ приятели и иска да ви скара. обаче ако е по- темпераментен, може да реагира така, нз, ти си го познаваш. ако не харесваш гаджето му, НЕ се опитвай да ги разделиш, защото това е долно. това, че тя го прави си е нейна работа. издебни момчето и го питай защо по дяволите иведнъж е започнал да те отбягва. обаче имам чувството, че нещо премълчаваш. най- добрият ти приятел изведнъж се скарва жестоко с теб, защото някаква фльорца му е казала така... нещо не се връзва :-o

smile17
12-19-2010, 17:32
Mила най-добре иди и говори с него... Накарай го да ти обясни за неговото държание кажи му че просто никъде не си сбъркала и неси заслужила неговите упреци ..
!!!! Успех ;) докладвай после :)