View Full Version : Въпрос: Какво да направя ?
withdrawsmoke
07-16-2010, 20:14
Здравейте съфорумци...Значи усещам,че приятелката ми се даржи малко хладно.Та въпросът ми е какво да направя за да "разпаля любовта и" така да се каже :razz: П.П. Нижно е да спомена че не обича романтиката и раговорите.По твърд характер е... Е моля ви кажете какво да направя.
Благодаря предварително. :)
BladeOfMySoul
07-16-2010, 20:18
Ами говори с нея, може пък тя да има някакъв проблем.
П.П Упс не съм прочела тва за разговорите. 8-) Амиии отидете на планина примерно, направете нещо по-различно, но ако няма ефект незнам как ще мине без разговор. 8-)
ами подхвани по палави теми там :D ти трябва да знаеш какво харесва най-добре как очакваш ние да ти кажем :?
withdrawsmoke
07-16-2010, 20:23
ами подхвани по палави теми там :D ти трябва да знаеш какво харесва най-добре как очакваш ние да ти кажем :?
Е...Очаквам да ми кажете какво да направя...Нещо универсално което всяко момиче (било то романтично или което мрази романитката) да хареса.Трябва да има някакав начин да запаля отново любовта и като не говоря конкретно за това..Примерно с някакви странични теми с които да ме заобича повече :razz:
ами при мен работи като подхвана палавите теми и на другия ден светят като крушки :D
Waterpolo1997
07-16-2010, 20:30
Просто я попитаи.
Защо се държиш толкова "студено" наполседък???
Нищо,че не е по разговорите.Може да си има някакви по-лични проблеми.
VinDiesel
07-16-2010, 20:39
Разнообразие!
withdrawsmoke
07-16-2010, 20:44
Разнообразие!
По точно ?
VinDiesel
07-16-2010, 21:01
Разнообразие!
По точно ?Излизания,разходки,филми,ц елувки,общо взето във всичките ви взаимоoтношения :)
mincheto
07-17-2010, 06:11
Поговори сериозно с нея по мъжки :D ,може би неиска да сте заедно вече...знае ли човек...
MissChocolate
07-17-2010, 06:25
Поговори сериозно с нея по мъжки :D ,може би неиска да сте заедно вече...знае ли човек...
.. или по женски .. :D
Автора какво очаква сега?
Ти трябва да я познаваш повече и да знаеш какво обича и на какво би се зарадвала. :)
EndlessVoid
07-17-2010, 06:28
... какво да направя за да "разпаля любовта и" ...
Драсни клечката и си готов :D
"Погъделичкай" я където и са слабите теми. Теми, на които не може да устои. Повдигни й интереса към тебе.