Влез

View Full Version : Моля Ви за отговор..

ednotakova
07-16-2010, 22:04
Здравейте....аз съм на 20 и имам приятелка на 16(девствена) преди няколко дни реши да ми пусне,ии нямаше кой знае какви проблеми да проникна в нея,но до един етап и неможех повече(а й нея започваше да я боли).Та много ви моля някой да ми каже откакво може да е, тя се опасява че химена и е мн дебел..а при такива случай се иска намеса на лекар,но тя няма как да каже на техните точно сега.

п.п МОЛЯ ВИ ДА ПОДХОТИТЕ СЕРИОЗНО ПРОСТО ИСКАМ СЪВЕТ НЕ ДА СЕ БЪЗИКАТЕ! :)

CwalkIn
07-16-2010, 23:16
Химена да е дебел ? :o
Не съм чувал досега такова нещо,пробвайте още 1-2 пъти,може би е било така щото и е за пръв път.
Незнам незнам,дано някой по 'опитен' от мене да ти помогне гл :)

D3viLish
07-16-2010, 23:25
Еми случва се.Има някой момичета на които химена им се "скъсва" напълно чак като родят..За дебел химен до сега не бях чувала честно казано..Нормално е да я боли, все пак е за сефте!
А за това, че не можеш да проникнеш в нея като хората не знам защо е..може да е прекалено тясна или ти да си прекалено голям :-D :) :) :)

ednotakova
07-16-2010, 23:41
Химена да е дебел ? :o
Не съм чувал досега такова нещо,пробвайте още 1-2 пъти,може би е било така щото и е за пръв път.
Незнам незнам,дано някой по 'опитен' от мене да ти помогне гл :) и аз не бях чувал но в google прочетох че се случвало радко но има такива...и че трябва лекарска намеса..

FunkyBoy
07-17-2010, 00:38
нее, не мисля, че има някакъв проблем... пробвайте пак по-упорито ;)

betibarclay
07-17-2010, 04:45
Здравейте....аз съм на 20 и имам приятелка на 16(девствена) преди няколко дни реши да ми пусне,ии нямаше кой знае какви проблеми да проникна в нея,но до един етап и неможех повече(а й нея започваше да я боли).Та много ви моля някой да ми каже откакво може да е, тя се опасява че химена и е мн дебел..а при такива случай се иска намеса на лекар,но тя няма как да каже на техните точно сега.

нямате си и понятие от секс ама тръгнали да го правят браво! дебел химен хаха :razz: дебели са ви главите а мозъците са ви като на муха пообразовайте се малко и тогава правете нещо!

TheFireStarter
07-17-2010, 07:18
пробвай с пръст,след тва с шило за лед , ако и тва не помогне - хилти

Nadelina
07-17-2010, 07:48
Химена е на входа на влагалището. Щом си проникнал, значи не е проблема в него. Може да не е била достатъчно влажна, нормално е от притеснение и щом я е боляло да е станала суха и за това да се е получило така.

OneBoy
07-17-2010, 08:01
Химена е на входа на влагалището. Щом си проникнал, значи не е проблема в него. Може да не е била достатъчно влажна, нормално е от притеснение и щом я е боляло да е станала суха и за това да се е получило така. Съгласен съм с колежката, просто опитайте пак но гледай да си възможно най-нежен и да предраспложиш момичето колкото може повече и не е нужно да и го вкарваш целия още от първия път :(

ednotakova
07-17-2010, 08:11

нямате си и понятие от секс ама тръгнали да го правят браво! дебел химен хаха :razz: дебели са ви главите а мозъците са ви като на муха пообразовайте се малко и тогава правете нещо! Не че искам да те обидя...но този които си няма понятие си пролича кой е..вместо да се правиш на интересен вземи прочети малко :(

ednotakova
07-17-2010, 08:14
Химена е на входа на влагалището. Щом си проникнал, значи не е проблема в него. Може да не е била достатъчно влажна, нормално е от притеснение и щом я е боляло да е станала суха и за това да се е получило така. Съгласен съм с колежката, просто опитайте пак но гледай да си възможно най-нежен и да предраспложиш момичето колкото може повече и не е нужно да и го вкарваш целия още от първия път :( ОК много ви благодаря за съвета и най-вече че се отнесохте серизно кам проблема :)

ednotakova
07-17-2010, 08:16
пробвай с пръст,след тва с шило за лед , ако и тва не помогне - хилти шилото зи го набий в простата глава :smt075

nespasqema
07-18-2010, 15:53
Мерси за отговорите на всички... :)

umri
07-18-2010, 15:57
Топваш леко главата, да знаеш, че влиза. Успокояваш я през това време и, когато най-малко очаква, го вкарваш целия, заедно с топките. Ако пък толкова не можеш ми я прати с Еконт до вкъщи и за 100лева ти правя пълна дефлорация.

zority7
07-18-2010, 17:17
еми първия път е така след 3,4 вече няма да има болки,с практиката ще се оправи :)

mincheto
07-18-2010, 17:27
Попринцип при момичето първите няколко пъти винаги боли.