View Full Version : Странно тяло във влагалището :( ?
StefSmile1
07-16-2010, 22:22
Преди няколко дена напипах във влагалището си, от дъсната странна, или се е появило сега или не съм го забелязала преди това. Какво може да е ? Напипах го с края на пръста си. :( сякаш леко продълговато ..
Housemusikk
07-16-2010, 22:29
Драги потребителки ............ човъркайте си по редовно из путките , току вуж сте намерили нещо дори още по странно на което да се посмееем :lol:
ем да не те плаша ама има случаи на момичета в чиито вагини има пенис . На една известна лекоатлетка и е така
Siiberia
07-16-2010, 23:27
ем да не те плаша ама има случаи на момичета в чиито вагини има пенис . На една известна лекоатлетка и е така :razz: :razz: :razz:
D3viLish
07-16-2010, 23:31
Първо-Ти всеки ден ли си бъркаш бе, мама му стара.Мъже за тебе няма ли..Или ти само за да разучиш ъъъ..ъъъ половите си органи.Според мене са мутирали червени кръвни телца, които се бият с белите... :D :razz: :razz:
Второ-Боже, убеждавам се, че човешката простотия и глупост край няма! :shock:
ем да не те плаша ама има случаи на момичета в чиито вагини има пенис . На една известна лекоатлетка и е така :razz: :razz: :razz:
ама аз не се ебавам .
betibarclay
07-17-2010, 04:41
Преди няколко дена напипах във влагалището си, от дъсната странна, или се е появило сега или не съм го забелязала преди това. Какво може да е ? Напипах го с края на пръста си. :( сякаш леко продълговато ..
:razz:
betibarclay
07-17-2010, 04:43
:razz:
darkPaladin
07-17-2010, 06:06
какво смешно има в темата?
Момичето има проблем,а вие и се смеете.Ем човешката глупост граници няма.
Много неща може да са веднага се прегледай,за да не стане нещо лошо!
пп
пак объркахте раздела какво общо има това със секса?
TheFireStarter
07-17-2010, 07:16
Тва продълговатото тяло е израстък някъв...споко - пий 3 ракий и ше се опрай....или поне няма да се сещаш че е там
chemist9009
07-17-2010, 07:21
Явно си забравила нещо вътре :D :D :D :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) Отиди при някой специалист да ти го изкара продълговатото.... :shock: :-D :razz:
Nadelina
07-17-2010, 07:54
Това може да се е сериозен проблем, а вие се смеете. Ако темата е ебавка - добре, но иначе нищо чудно да е туморно образование.
VerryBerry
07-17-2010, 08:13
е айде сега,чак пък тумор може и да не е,но поне да иде авторката на гинеколог и да се успокои,ако чак толкова се е уплашила :?
chemist9009
07-17-2010, 08:20
Еми да! Гинеколога ще свърши работа човека за това е учил 8) :grin:
Housemusikk
07-17-2010, 11:36
Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
bilqnavod
07-17-2010, 12:52
Най - вероятно си напипала G-точката си. Всяка жена я има. Но ако имаш някакви други опасения - болки или някакво течение - посети гинеколог.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93-%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B0
GossipGirl89
07-17-2010, 12:53
Най-добре иди на гинеколог
Най-добре иди на гинеколог
Ми тя явно си се гинеко-логва сама :D
Драги потребителки ............ човъркайте си по редовно из путките , току вуж сте намерили нещо дори още по странно на което да се посмееем :lol:
Това е много брутално лафче човек :lol: :razz: :lol: :razz:
А по темата: до сега не съм чувал за нещо такова, но щом мислиш че е сериозно, гинеколог
Luscious_Heart
07-17-2010, 16:57
тия дето се гаврите... много сте прости да еба.. :? :? :?
Тялото на човек ли е , пробвай да го извадиш.
Сериозно:
Най - вероятно си напипала G-точката си. Всяка жена я има. Но ако имаш някакви други опасения - болки или някакво течение - посети гинеколог.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93-%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B0
justonegirlwithonehope
07-17-2010, 20:05
Ще е добре да посетиш лекар.
mugsinka
07-17-2010, 20:33
омг това е форум не клиника :(
FunkyBoy
07-17-2010, 20:43
гинеколог!
valdesbg
07-17-2010, 20:45
Е аз ли да знам какво имаш във вагината? В смисъл.. да ти бях гадже - щях да знам... ама предвид че не съм?
Да не си си забравила телефона вътре? :-o
FeelMyPain
07-17-2010, 22:06
Дано да е капачка от дезодорант, липсва ми тая тема..
D3viLish
07-17-2010, 22:14
То не е смешно, но е глупаво!Понеже никой не се научи, че такива въпроси и проблеми се отправят към лекаря (към гинеколог в случая), а не да се пише по форумите и да чакаш някой да каже какво имаш вътре! Аз не знам някой тук да е лекар, че да може да каже нещо свястно! :-o 8)
FeelMyPain
07-17-2010, 22:17
То не е смешно, но е глупаво!Понеже никой не се научи, че такива въпроси и проблеми се отправят към лекаря (към гинеколог в случая), а не да се пише по форумите и да чакаш някой да каже какво имаш вътре! Аз не знам някой тук да е лекар, че да може да каже нещо свястно! :-o 8)
Пък и дори да е лекар, не съм чувал за лекар, които да лекува без преглед...освен онея "лекари" от телевизията
D3viLish
07-17-2010, 22:20
Пък и дори да е лекар, не съм чувал за лекар, които да лекува без преглед...освен онея "лекари" от телевизията
Имах предвид, че тука всички могат само да гадаят какво й има...
Ако е очаквала някой да каже нещо за проблема й, което може да й помогне се е объркала..
И исках да кажа, че за нещата свързани със здравето се ходи на лекар, а не се пише във форум с очаквания за отговор! :)
darkPaladin
07-18-2010, 07:46
аде спрете да се гаврите
BabyBluee
07-18-2010, 08:20
аде спрете да се гаврите
Няма.. 8)
Не мога да ти помогна .. Спомни си какво последно си завирала там .. знам че е трудно, но опитай все пак :grin:
bilqnavod
07-18-2010, 09:27
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Samoten89
07-18-2010, 10:37
Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.
Алберт АйнщайнЕ казал човек, който вярва, че е глупаво да има наука без религия... А иначе по-темата може да е венерическо заболяване и да е доста сериозно това!
По цял ден си правите фистинг, пък после нас ни питате "Дека са ми пръстените ?".
Позволих си да се самоцитирам, защото така поне знам че цитирам умен човек. 8-)
LaCritic
07-18-2010, 11:27
Всички ти казаха да отидеш на гинеколог.. К'во му мислиш още?
KumchoValcho
07-18-2010, 11:38
Адски сте прости, честно
Кво лошо има, че момичет си бърка, що да не си бърка? :-o
Ако ще и в ануса нека си бърка, тялото си е нейно :)
Иначе не знам, ходи на лекар. Не ми звучи хубаво :)
pitbullxx
07-18-2010, 12:30
Момичето пита Вие и се смеете. :-o Може да е тумор.Отиди на гинеколог. :?
На всички дето правеха на доктори и плашат ммомичето с непрофесионални диагнози да се осъзнаят.Авторке марш на лекар утре и следващия път не очаквай точно тук особенно компетентно мнение.
Заглавието на темата тепа напрао..помислих,,че има живо същество във влагалището ти. :D
takemybreathaway
07-18-2010, 12:47
А създава ли някакъв дискомфорт това "нещо" ?
Е, ти нищо не описа, може да си си напипала шийката на матката, примерно. Ако те притеснява, отиди на лекар. Въпреки че, след като пускаш тема тук, надали ще отидеш..
yourfate
07-18-2010, 14:07
Странно..
:razz: :razz: :razz:
DopeStarsInc
07-30-2010, 17:58
Може да ти расте мозък?Бързоооо...колко е 4x4?
xrusinka
07-30-2010, 18:44
Кво се ебавате с момичето ... :o :-o
Отиди на лекар, ако те притеснява толкова много :)
BlackEyedPeas
07-30-2010, 22:30
Е, к'во стана, откри ли к'во има вътре?
ScAntRaX
07-31-2010, 08:27
5 бири и една мечка има вътре
majestic001
07-31-2010, 09:49
Ебават се тука с тебе. Не е страшно питай. Сега да ти отговоря - значи приятелката ми също беше напипала нещо такова е ме помоли да погледна ако успея да видя нещо ( без майтап ) като погледнах кво да видя - Пиратско съкровище. И при тебе е същото да знаеш ;)
_butterfly_
07-31-2010, 19:57
Е, ти нищо не описа, може да си си напипала шийката на матката, примерно. Ако те притеснява, отиди на лекар.
Един от най-точните и смислени отговори. Напипала си го навътре с края на пръста си ?!- и според мен е шийката на матката
aма тая жива ли е :shock: :shock: :shock:
Samoten89
08-01-2010, 06:18
aма тая жива ли е :shock: :shock: :shock:Мне оказа се, че е циан калий и починало :(.
:oops:
didenceeto
08-01-2010, 09:12
аз само не разбрах какво си усетила там :?
moimoimoi
08-08-2010, 17:15
скоро гледах един филм,казва се зъби, та на момичето му растяха зъбки у п**ката и единкат почна да я клати и зъбите му отхапаха смока :lol:
що не вземат по отверените момичета и те да бръкнат да видят дали нямат и те нещо вътре, че да се успокоим :D
SkylineDrift
08-08-2010, 20:45
:lol: :lol: :razz: :razz:
BlackEyedPeas
08-09-2010, 02:38
Имам само едно решение:
Записвай си час при Др. Хаус, човека веднага ще открие какво Ви има :-o
Shady141
08-09-2010, 07:17
+1 хахаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
reportera
08-09-2010, 07:51
пиши на д-р Хаус :D :D :D
Shady141
08-09-2010, 08:10
пиши на д-р Хаус :D :D :D
+1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: той той е човека :razz: :razz: :razz: :razz:
Тампон .. или остатък от тампон? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
just_me_and_i
08-09-2010, 14:17
Преди няколко дена напипах във влагалището си, от дъсната странна, или се е появило сега или не съм го забелязала преди това. Какво може да е ? Напипах го с края на пръста си. :( сякаш леко продълговато ..Запиши си час да те прегледам
ем да не те плаша ама има случаи на момичета в чиито вагини има пенис . На една известна лекоатлетка и е така
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Вижте с'я... С ограничените и прости еб@вки не сте изобщо интересни. Интересно ми е ако някой от вас има нужда от помощ, приятно ли ще ви е да си правят гаргара така?
По темата - запиши си час при лекар. Нека погледне и ако е нещо сериозно и има повод да се тревожиш ще ти каже. Ама ти сериозно ли мислиш, че във форум за тийнове (14-15 годишни, е има и по-големи тук таме) някой ще ти помогне? Хахахаха. Това си е чисто самоубийство.
just_me_and_i
08-13-2010, 20:08
Аз не съм тийн и мога да погледна. Не обещавам че ще помогна, но поне ще се постарая. Само да каже кога е свободна, да си погледна графика ......
xxxmyheroinexxx
08-18-2010, 18:12
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
^^^Ти пък кво се хилиш емо такова?
ПП:Според мен си напилала Г-точката си.
Авторке, ходила ли си на гинеколог вече??
xxxmyheroinexxx
08-19-2010, 06:34
ми просто ми стана невероятно смешно като прочетох коментарите ви :-k :::
Г- точката е доста по навътре. Най- веротно е шийката на матката. А за момченцата който се смеят,че си е бръкнала вътре.. Аз да ви запитам ВИЕ НЕ СИ ЛИ ИГРАЕТЕ СА ВАЩЕ АТРИБУТИ ?!
Thrasherr
08-19-2010, 10:38
шедиовър .. (знам че не се пише така незнам къде е буквата) ХАХАХАХАХА
Paramour
08-20-2010, 10:01
А за момченцата който се смеят,че си е бръкнала вътре.. Аз да ви запитам ВИЕ НЕ СИ ЛИ ИГРАЕТЕ СА ВАЩЕ АТРИБУТИ ?!
А така! Питай ги!! :lol: 8-)
kremen4eto
08-20-2010, 10:04
Г- точката е доста по навътре. Най- веротно е шийката на матката.
Да бе. А стимулацията на Г-точката чрез колко сантиметров инструмент се извършва и нима е след шийката на матката?? :D :D
Но верно е възможно да си напипала маточната си шиийка. При допир боли. Теб боли ли те?
just_me_and_i
08-28-2010, 17:57
Г- точката е доста по навътре. Най- веротно е шийката на матката. А за момченцата който се смеят,че си е бръкнала вътре.. Аз да ви запитам ВИЕ НЕ СИ ЛИ ИГРАЕТЕ СА ВАЩЕ АТРИБУТИ ?!Вале, душичке, запознай се първо с женската ти анатомия и после ни питай дали си пипаме чурките
http://bg.wikipedia.org/wiki/Г-точка
Обърни внимание на номера 4 и 12