- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странно тяло във влагалището :( ?
Преди няколко дена напипах във влагалището си, от дъсната странна, или се е появило сега или не съм го забелязала преди това. Какво може да е ? Напипах го с края на пръста си.сякаш леко продълговато ..
Драги потребителки ............ човъркайте си по редовно из путките , току вуж сте намерили нещо дори още по странно на което да се посмееем![]()
ем да не те плаша ама има случаи на момичета в чиито вагини има пенис . На една известна лекоатлетка и е така
Първоначално написано от pochti
![]()
![]()
![]()
Първо-Ти всеки ден ли си бъркаш бе, мама му стара.Мъже за тебе няма ли..Или ти само за да разучиш ъъъ..ъъъ половите си органи.Според мене са мутирали червени кръвни телца, които се бият с белите...![]()
![]()
![]()
Второ-Боже, убеждавам се, че човешката простотия и глупост край няма!![]()
Първоначално написано от StefSmile1
![]()
Първоначално написано от StefSmile1
![]()
какво смешно има в темата?
Момичето има проблем,а вие и се смеете.Ем човешката глупост граници няма.
Много неща може да са веднага се прегледай,за да не стане нещо лошо!
пп
пак объркахте раздела какво общо има това със секса?
ОДИН!!!
Тва продълговатото тяло е израстък някъв...споко - пий 3 ракий и ше се опрай....или поне няма да се сещаш че е там
I'm The FireStarter.
359h*ph#p.com HOOLS
Явно си забравила нещо вътреПървоначално написано от StefSmile1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отиди при някой специалист да ти го изкара продълговатото....
![]()
![]()
![]()
Това може да се е сериозен проблем, а вие се смеете. Ако темата е ебавка - добре, но иначе нищо чудно да е туморно образование.
е айде сега,чак пък тумор може и да не е,но поне да иде авторката на гинеколог и да се успокои,ако чак толкова се е уплашила![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Еми да! Гинеколога ще свърши работа човека за това е учил![]()
![]()
Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Най - вероятно си напипала G-точката си. Всяка жена я има. Но ако имаш някакви други опасения - болки или някакво течение - посети гинеколог.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93-...87%D0%BA%D0%B0
Най-добре иди на гинеколог
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ми тя явно си се гинеко-логва самаПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
Това е много брутално лафче човекПървоначално написано от Housemusikk
![]()
![]()
![]()
![]()
А по темата: до сега не съм чувал за нещо такова, но щом мислиш че е сериозно, гинеколог
Schhh! Hear the silence...
Тялото на човек ли е , пробвай да го извадиш.
Сериозно:Най - вероятно си напипала G-точката си. Всяка жена я има. Но ако имаш някакви други опасения - болки или някакво течение - посети гинеколог.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93-...87%D0%BA%D0%B0
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Ще е добре да посетиш лекар.
гинеколог!
Е аз ли да знам какво имаш във вагината? В смисъл.. да ти бях гадже - щях да знам... ама предвид че не съм?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House