View Full Version : Голям проблем :(
Здравейте .. В петък беше 14 ден от МЦ, т.е. бях в овулация. С приятеля ми правихме секс - както винаги с презерватив. (Не искам да си мислите, че съм някоя глупава малка пикла. Напротив, на 17 съм и винаги здравето ми е било на първо място и определено съм наясно с организма си и как да се предпазвам...) Та както и да е. Преди да започнем той си го вкара без да сме сложили презерватива .. но беше съвсем за мъничко .. и беше 2 - 3 пъти .. След 1 - 2 минутки като му слагах презерватива видях, че има предеякулационна течност, съвсем малко, но все пак имаше. Но предполагам е излязла след като го е извадил. За жалост чак след като свършихме видях, че съм в овулация.. Въпроса ми е трябва ли да взимам хапче .. изобщо не ми се иска, знам колко е вредно. Но ако няма друг вариант.. Не знам..според мен за 2 - 3 вкарвания няма шанс да е станал гаф .. но все пак искам вашето мнение. Благодаря предварително ..
Аз на 2-рото вкарване близнаци правя, така че явно е сериозна работата :-o
Здравейте .. В петък беше 14 ден от МЦ, т.е. бях в овулация. С приятеля ми правихме секс - както винаги с презерватив. (Не искам да си мислите, че съм някоя глупава малка пикла. Напротив, на 17 съм и винаги здравето ми е било на първо място и определено съм наясно с организма си и как да се предпазвам...) Та както и да е. Преди да започнем той си го вкара без да сме сложили презерватива .. но беше съвсем за мъничко .. и беше 2 - 3 пъти .. След 1 - 2 минутки като му слагах презерватива видях, че има предеякулационна течност, съвсем малко, но все пак имаше. Но предполагам е излязла след като го е извадил. За жалост чак след като свършихме видях, че съм в овулация.. Въпроса ми е трябва ли да взимам хапче .. изобщо не ми се иска, знам колко е вредно. Но ако няма друг вариант.. Не знам..според мен за 2 - 3 вкарвания няма шанс да е станал гаф .. но все пак искам вашето мнение. Благодаря предварително .. Ами като не си някоя глупава пикла що задаваш тъпи въпроси :-D
И кое му е тъпото на въпроса :Д Не мисля, че въпроса е тъп. Затова го задавам. Случайно да знаеш какво е овулация или че в предеякулационната течност също има сперматозоиди? .. Явно не. Ако някои може да ми даде съвет ще съм благодарна .. такива "образовани" няма смисъл да пишат. :)
KumchoValcho
07-17-2010, 14:17
И защо без презерватив сте се пецали?
Нали уж знаеш как да се предпазваш?
Ти си решавай дали да взимаш хапче, не съм ясновидец. Ама втори път ползвайте презерватив.
И кое му е тъпото на въпроса :Д Не мисля, че въпроса е тъп. Затова го задавам. Случайно да знаеш какво е овулация или че в предеякулационната течност също има сперматозоиди? .. Явно не. Ако някои може да ми даде съвет ще съм благодарна .. такива "образовани" няма смисъл да пишат. :) Абе що ме караш да те обиждам :x помислим малко ако всичките дето правеха секс без презарватив забременяваха от предеякулационната течност кво щеше да стане и сама си задай вапроса как ще стигне тая течност до матката ти, на тоя да не му е 30 санта ?
С презерватив бяхме. Просто преди да започнем го вкара 2 - 3 пъти без..но не знаех, че съм в овулация. Май ще го взимам това хапче щото овулацията доста ме притеснява ..
Благодаря все пак :))
OneBoy , не искам да спорим. Просто казах вече - бях в овулация ( Овулация е процесът на пукане на доминантен фоликул и освобождаването на яйцеклетката от него ) .. предполагам знаеш какво е. Затова питах и затова се притеснявам. Ако не бях в овулация нямаше да ми пука особено .. но в момена е такова положението. Приятен ден ти пожелавам :))
Мерси лек ден и на теб и недей се паникьосва толкова за дребни работи нищо няма да стане ама да изкаш пий едно хапче че да си спокойна :)
Според мен няма защо да се тревожиш.. ако ставаше така аз отдавна вече да съм забременяла.. макар че наистина има такъв риск,но е минимален. :)
Понеже се правиш на много отворена няма да ти отговоря :)
DENKAZ, повярвай ми - не се правя на отворена! Няма смисъл, не се правя на такава каквато не съм. И наистина не знам с какво съм ти оствила такова впечатление. :)
vannsy, не се ли предпазваш когато си в овулация?!
betibarclay
07-17-2010, 16:46
знаела тя как да се предпазва хахахах вицът на деня :razz:
Мхм, да знам как да се предпазвам. Абсолютно винаги си правя секс с презерватив. Просто веднъж се е случило да не си сметна овулацята навреме и да сгреша. Можеш да кажеш на някоя, че не знае как да се предпазва ако е пуснала тема, в която пита дали е бременна, щото била правила секс без презерватив и приятеля и не знае дали бил свършил, тя не си знае нито кога и е овулацията нито кво става между краката и и да пита ако се изпикае дали ще изкара сперматозоидите .. :D
Callisto
07-17-2010, 17:13
Първо това, че си на 17 не значи, че не си пикла. И второ като си толкова на 'ти" със секса и изобщо всичко защо изобщо ще задаваш въпроси? Правиш се на безотговорна, като пускаш момчето в началото без презерватив, а после разчиташ на тези лапета тука на по 13/14 да ти помагат...
Винаги има шанс, колкото и минимален да е. Ти си решавай дали ще се тровиш с хапчета или не. Ние пишем непрекъснато правете секс само с презерватив (поне докато сте непълнолетни и малолетни), ама кой ни слуша...по тази логика каквото и да те посъветвам за теб не е от значение. :(
1во - Като казах, че не съм пикла имах в предвид, че не съм някоя дето и понятие си няма за кво става въпрос.
2ро - Не съм казала никъде, че съм "толкова на ти" и щом задавам въпрос значи искам съвет от по-опитни от мен ( щото въпреки, че повечето са по-малки от мен и едва ли могат да кажат нещо смислено по въпроса, много добре знам, че има и хора, които могат да ми помогнат)
3то - Изооообщо не се правя на безотговорна .. Чак ми стана смешно като го прочетох. Ако не за друго, поне за здравето си мога да нося отговорност и го правя. А и съм толкова страхлива в това отношение .. болести, бременност .. тръпки ме побиват. :?
и 4то - Каквото ме посъветваш ИМА значение за мен..Най-малкото си си направила труда да го направиш.
Колкото и всички да повтарят на другите да правят секс само с презерватив - те пак ще правят каквото си решат ако са безотговрни. Като говоря с приятелки и познати също се съветваме да правим безопасен секс, но в крайна сметка всеки си прави каквото знае...После пише глупости по форуми. Ама така да бъде. В краина сметка "какво ти пука, нали не са ти в къщата"! :)
mincheto
07-17-2010, 17:39
Тестче....
Само не разбрах кое е безотговорното на секса без презерватив ако двамата си имат доверие. (не желая разяснение)
KidCudi не му мисли, шанса е малък, днес имаш късмет. Гледай оптимистично на нещата че иначе ще ти закъснее и още главоболия. (същалявам ако станете 3-ма макар че шанса е малък)
Кажи каква е развръзката след време че ми е интересно.
Ами аз нали съм си паника :Д Тая овулация .. пих хапчето преди няколко часа :) Сега съм по-спокойна и да се надяваме, че всичко ще бъде наред :)
П.с. - Блгодаря за положителния коментар :) На другите също. :P
Callisto
07-17-2010, 17:49
Според мен сама се сещаш, че имаш само няколко опции...
-да пиеш хапче и да си разместиш мензиса, но да не се притесняваш за бебета.
-да не пиеш хапче и да се надяваш, че нищо не е станало
-да не пиеш хапче и да си направиш тест след известно време и пак да се надяваш, че е отрицателен, ако ли не аборт(ако не искаш да го задържиш)...
-най-добрият вариант: ОТИВАШ НА ГИНЕКОЛОГ И СЕ КОНСУЛТИРАШ С НЕГО,А НЕ С ТЕЗИ ТУК. Колкото знаеш и ти толкова и те...да не кажа и по-малко.
щом толкова много те притеснява ,вземи хапче :)
FunkyBoy
07-17-2010, 21:02
Понеже се правиш на много отворена няма да ти отговоря :)
:lol: :lol: :lol:
monincetyyy
07-17-2010, 23:41
Тия хапчета вече като бонбонки ги пиете... Ей това е безотговорно..
направи си тест ... след няколко дни