View Full Version : ВЪПРОС ЗА ОТСЛАБВАНЕТО.
Такааам,въпросът ми е,когато някой отслабва четох,че се получават бели стрии,а когато напълнява-червени или лалави,силно ме интересува как може например човек да отслабне без да му се получат такива гадории.. защото познавам много момичета които от отслабване имат бели стрии и си блъскат главата,ама пък са слаби. Постепенно ли трябва да отслабваш или? :)
Ммм това е гадно.аз имам стрии от рязко отслабване и не знам как изобщо да ги махна :shock: Определено се полу4ават от рязко отслабване,кожата не може да се свие толкова бързо,ако греша някой да ме поправи :oops: Не знаех ,4е като напълняваш стриите са 4ервени,моите са бели гадосттт.Искам да ги махна!!! :?
Aз имам стрии отстрани на таза,, още от 11-12 годишна ги имам,, и то защото израснах по-бързо на височина и са хоризонтални, бели и са биг шит..
fire_magic
07-17-2010, 16:47
сигурно трябва да се мажат с нещо, например свинска мас :P
Въпросът ми не е лек срещу стрии а как да отслабне човек без да ги получи и то бели? :)
fire_magic
07-17-2010, 17:12
ми предполагам че при всеки е индивидуално и зависи от това с каква скорост ще ги свалиш, защото аз като бях в пубертета израстнах много на бързо и станах 1.90 см и 73 кг и наистина ми се получиха на някои места такива червени но с времето избледняха и почти не се личат, а за да не ти станат бели трябва да сваляш по малко не наведнаж. :)
silver_moon
07-17-2010, 17:12
ми мажи се 1-2 пъти на ден с маслото на укаров против стрии или пък със свинска мас, най-вече наблягай на бедрата и таза. Така може да избегнеш появата, но може и пак да се получат. Друг начин няма - ако ще отсладбваш трябва да рискуваш (и аз имам и :o )
Еех толкова много хора отслабват без никакви проблеми.. :o Други мнения? :)
PinkFloydSound
07-18-2010, 15:38
Глупости са това за белите и червените стрии. Все едни се получават, просто като са по-нови, са червени. Тогава е по-възможно да се скрият поне малко. А като мине повече време, стават бели.
Глупости са това за белите и червените стрии. Все едни се получават, просто като са по-нови, са червени. Тогава е по-възможно да се скрият поне малко. А като мине повече време, стават бели.
И аз така мисля!
Та по въпросът... отслабвай бавно и си хидратирай кожата с лосиони, защото така е по-еластична и се разтяга и свива много по-лесно :)
gree_girl
07-18-2010, 20:55
Ами за отслабването - според мен няма как да се избегнат, защото кожата е била разтегната, а при отслабването разтегнатата кожа няма как да се опъне.