.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Голям фен Аватара на xSANYAx

ВЪПРОС ЗА ОТСЛАБВАНЕТО.

Такааам,въпросът ми е,когато някой отслабва четох,че се получават бели стрии,а когато напълнява-червени или лалави,силно ме интересува как може например човек да отслабне без да му се получат такива гадории.. защото познавам много момичета които от отслабване имат бели стрии и си блъскат главата,ама пък са слаби. Постепенно ли трябва да отслабваш или?
    • Обичай,за да те обичат! •

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Ммм това е гадно.аз имам стрии от рязко отслабване и не знам как изобщо да ги махна Определено се полу4ават от рязко отслабване,кожата не може да се свие толкова бързо,ако греша някой да ме поправи Не знаех ,4е като напълняваш стриите са 4ервени,моите са бели гадосттт.Искам да ги махна!!!

Aз имам стрии отстрани на таза,, още от 11-12 годишна ги имам,, и то защото израснах по-бързо на височина и са хоризонтални, бели и са биг шит..

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    сигурно трябва да се мажат с нещо, например свинска мас :P
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Въпросът ми не е лек срещу стрии а как да отслабне човек без да ги получи и то бели?

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    ми предполагам че при всеки е индивидуално и зависи от това с каква скорост ще ги свалиш, защото аз като бях в пубертета израстнах много на бързо и станах 1.90 см и 73 кг и наистина ми се получиха на някои места такива червени но с времето избледняха и почти не се личат, а за да не ти станат бели трябва да сваляш по малко не наведнаж.
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

ми мажи се 1-2 пъти на ден с маслото на укаров против стрии или пък със свинска мас, най-вече наблягай на бедрата и таза. Така може да избегнеш появата, но може и пак да се получат. Друг начин няма - ако ще отсладбваш трябва да рискуваш (и аз имам и )

Еех толкова много хора отслабват без никакви проблеми.. Други мнения?

Мега фен
    Глупости са това за белите и червените стрии. Все едни се получават, просто като са по-нови, са червени. Тогава е по-възможно да се скрият поне малко. А като мине повече време, стават бели.

Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Глупости са това за белите и червените стрии. Все едни се получават, просто като са по-нови, са червени. Тогава е по-възможно да се скрият поне малко. А като мине повече време, стават бели.
    И аз така мисля!

Та по въпросът... отслабвай бавно и си хидратирай кожата с лосиони, защото така е по-еластична и се разтяга и свива много по-лесно

Ами за отслабването - според мен няма как да се избегнат, защото кожата е била разтегната, а при отслабването разтегнатата кожа няма как да се опъне.
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си