PDA

View Full Version : Въпрос за бръсненето преди секс.

Samoten89
07-18-2010, 10:45
Здравейте. Да питам мъжете кога се бръснете преди секс? В смисъл колко дена преди акта? Или е индивидуално и някои като бръсненето на брадата всеки ден или през няколко дена? Защото ако се обръсне веднага човек доста боде при гениталиите и ще е трудно да е изцяло гладка кожата и много време ще отнеме.
Нормално ли е 4-5 дена преди, че да израстнат косъмчета без да боде на жената? Ако минат няколко седмици и са 1 см космите дали повечето жени се смущават от това не ми е ясно също 8-). Странно ще ми е да се бръсна на всеки 2-3 дена примерно ако правя редовен секс. То зависи и до жената де. Ако не внимавам и избръсна други косми примерно по на горе към пъпа могат ли и те да станат големи и черни и да почнат да растат по-бързо?
Освен самобръсначка друго използвате ли?

NoMoney
07-18-2010, 10:58
Понякого по време на акт, много е яко, пробвай го. :grin:

KumchoValcho
07-18-2010, 11:34
Според мен изглежда адски грозно, когато космите около пениса са обръснати, а нагоре към корема да имаш. Ужасно тъпо ми звучи :lol:
Иначе не мисля, че е проблем 1 ден преди секс да се обръснеш.. чак да боцка.. :-o 8-)

Аз никога не се бръсна на контра и не стои гладко, а съвсееем леко наболо. Иначе мн ми се възпалява кожата.

И от бръсненето космите НЕ стават по-твърди и по-дебели, това е мит. :)

Callisto
07-18-2010, 14:58
Моя се минава с епилатора, а не се бръсне. По-добре е според мен да си остане с космите, от колкото да се бръсне и да ми е някво гадно.

FuckedUp
07-18-2010, 15:07
Не съм съгласна :wink:

Моя съм го научила- веднъж на две седмици- кола маска и нямаш ядове дали ще си обезкосмен за акта.. :)
Mит е!Престанете вече...доказано е, че от бръснене не стават по-дебели и по-твърди..

VinDiesel
07-18-2010, 16:29
Преди секс ,ако се обръсна ми е някво гадно и се зачервявам бързо,като цяло не ми е комфортно...Един ден преди секс..

zority7
07-18-2010, 16:56
както каза VinDiesel един ден преди секс е добре и за теб и за нея :P

Samoten89
07-18-2010, 17:29
както каза VinDiesel един ден преди секс е добре и за теб и за нея :PАми като се обръсна и е червеникаво бая все едно е изгоряло :D и стават обриви.

Дори 2-3 дена да минат пак е така. 1 ден след бръснене и като напипвам бая боде нз и на контра ли да бръсна? И ще е кофти на партнъорката да и боде при всяко вкарване. По-добре няколко дена да минат мисля хем да не ме боли от обриви хем да не боде и малки косъмчета да са. :? :oops: :) :-D :grin:

umri
07-18-2010, 17:47
Моя се минава с епилатора, а не се бръсне. По-добре е според мен да си остане с космите, от колкото да се бръсне и да ми е някво гадно.
Епилатор на хуй дори за Афродита не слагам.

sexboy95
07-18-2010, 17:49
Набодлите косми възбуждат жените. Те могат да доведат до оргазъм на жената много по лесно :)

vaseto0o
07-18-2010, 19:16
Набодлите косми възбуждат жените. Те могат да доведат до оргазъм на жената много по лесно :)
Като пронижеш клитора й ли :razz:

gret4ety
07-18-2010, 19:46
Аве хора ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕЕ От бръсненето космите стават по дебели и по бързо растат :shock: не само че е научно обосновано ами и аз имам личен опит с това :? Епилирах ги преди ама си казах айде да е по лесната с бръсначката. Да ама след 4-5 месеца космите започнаха да растат за 1 ден и да ги обръсна, веднага след това се виждаха под кожата. Черни дебели и корави!!!!!!!!! А когато тропнах с крак и си казах че ще ги епилирам умрях от болка. Много повече боли когато съм ги бръснала отколкото когато не бях ги бръснала... Даже почна да ми тече кръв от някои дупки :-x Не се бръснете хора... Епилатора му е майстора. Който не издържа тогава с кола маската.

Samoten89
07-19-2010, 06:20
Съгласен съм с последното мнение при това го казва жена! Под устните ми и над брадичката косъмчетата бяха малки и светли. Обръснах ги само 1-2 пъти и почнаха да потъмняват и си личаха много повече (оголемяваха се).

GreenFairy
07-19-2010, 09:34
Много ми е странно това, че се бръснете 1 ден преди секс... Графици за правене на секс ли имате? Според мен е хубаво да се махат космите през няколко дни, когато израстат, а не когато смятате да правите секс. Освен това, ако има любов между партньорите на никой няма да му прави впечатление дали си се избръснал преди 1 ден или преди 3...

KumchoValcho
07-19-2010, 10:14
Не се бръсни на контра
И не е фатално ако са ти наболи косъмчетата, няма да я боде

burton88
07-19-2010, 12:26
аз на всеки 3ти ден се бръсна независимо дали правя секс или не .
а иначе за какви обриви зачервявания говорите...... при мене няма такива неща или сте от 'малолетните престъпници' та имате такива проблеми ? :D разбирате какво искам да кажа[/quote]

jorobmw
08-16-2010, 10:44
Да тъпо е да се браснеш със самобрасначка :? ,ползвай машинка аз с машинка си махам космите и няма обреви. Космите растат много бавно, не стават по-дебели и по-черни,на контра стават много малки и не боцкат почти ги няма.Всички мой приятели си ги махат с машинка дори по цялото тяло само брадата със самобрасначка.Един ден преди акта си ги махаш на контра и си готов. :) 8)

Qnkishhh
08-16-2010, 10:50
Не съм съгласна :wink:

Моя съм го научила- веднъж на две седмици- кола маска и нямаш ядове дали ще си обезкосмен за акта.. :)
Mит е!Престанете вече...доказано е, че от бръснене не стават по-дебели и по-твърди..

Ха-ха..Ела го кажи на моите косми!! :lol:

DarkTemplar
08-16-2010, 11:17
Зависи.. Обикновено се бръсна в същия ден, когато ще правя секс. Добре е да НЕ е непосредствено преди акта, защото кожата ми е чувствителна и от потта и флуидите, които си обменяме с мацката, получавам лек обрив. Иначе се бръсна достатъчно гладко, за да не боде.

Ако кожата е по-чувствителна, е добре да се ползва някакъв успокояващ афтършейв или лосион. Аз лично ползвам Nivea for Men Sensitiv Balsam (белия).

radeberger
08-16-2010, 11:37

С епилатор там :shock: . Това не мога да го направя :D .

JakesInsanity
08-16-2010, 20:58
Ми аз дали ще правя секс или не - лицето го бръсна почти винаги като наболне брада а патката всяка седмица (за да не боцка на гаджето а и тва си е хигиена)

FiRe_LaDy
08-16-2010, 22:25

С епилатор там :shock: . Това не мога да го направя :D .

Моя приятел преди само с епилатор се обезкосмяваше, ама напоследък се бръсне. За мен няма значение как го прави. Пък и с епилатора не е чак толкова болка за умиране.

OneGuy
08-17-2010, 00:01
АБЕ вие нормални ли сте бееееееееее ...... ами тези които правят всеки ден секс и това и без това им е трудно да преживеят до другия ден какво правят не се обезкосмяват ли ? Ненормални въпроси задавате понякога в тоя форум ......

KumchoValcho
08-18-2010, 14:53
От бръсненето космите НЕ стават по-големи и т.н., разберете го.
Това, че изглеждат така е само илюзия, защото самия връх на косъма е тъп като го обръснеш, с времето си става пак тънък

wolfy86
08-18-2010, 21:19
Ми аз лично си бръсна топките през 1 къпане а над пениса се бръсна 1 път седмично космите отгоре не са толкова, даже не е чак толкова яко да се бръснат /е не да се оставят като трастика а да личи че има да не е некакво такова странно голо/, това напълно си ми стига И НИКОГА КОНТРА нито топките нито около пениса, а за мита си е мит, а това при по-често бръснете гората става все по-гъста нищо повече...

Shia
08-19-2010, 09:12
Ако знам кога ще правя секс-2 часа преди акта-прясно,прясно.Иначе,ако е извънредна ситуация на три дена примерно.Той няма против леко да съм набол или аз към него.

BigFakeSmile
08-19-2010, 10:36
Ако имам възможност малко преди секса, но ако стане спонтанно и не у нас, и да се леко наболи..не се притеснявам...и за партньора се отнася

П.П. С БРЪСНЕНЕТО КОСМИТЕ НЕ СТАВАТ ПО-ДЕБЕЛИ! ТАКА ВИ СЕ СТРУВА, ЗАЩОТО КОСЪМА СЕ РЕЖЕ, А НЕ СЕ ОТСКУБВА. КОСЪМЪТ НА ВЪРХА Е ПО ТЪНЪК, ЗАТОВА, КОГАТО СЕ ПРЕМАХНАТ С КОЛА МАСКА (ЕПИЛАТОР) ВИ СЕ СТРУВА, ЧЕ ИЗРАСТВА ТЪНЪК, ЗАЩОТО ИЗРАСТВА ОТ ВЪРХА, А ПРИ САМОБРЪСНАЧКАТА ПРОСТО ПРОДЪЛЖАВА ДА РАСТЕ ОТ ТАМ, ОТ КЪДЕТО Е ОТРЯЗАН!!!