.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна

Въпрос за бръсненето преди секс.

Здравейте. Да питам мъжете кога се бръснете преди секс? В смисъл колко дена преди акта? Или е индивидуално и някои като бръсненето на брадата всеки ден или през няколко дена? Защото ако се обръсне веднага човек доста боде при гениталиите и ще е трудно да е изцяло гладка кожата и много време ще отнеме.
    Нормално ли е 4-5 дена преди, че да израстнат косъмчета без да боде на жената? Ако минат няколко седмици и са 1 см космите дали повечето жени се смущават от това не ми е ясно също . Странно ще ми е да се бръсна на всеки 2-3 дена примерно ако правя редовен секс. То зависи и до жената де. Ако не внимавам и избръсна други косми примерно по на горе към пъпа могат ли и те да станат големи и черни и да почнат да растат по-бързо?
    Освен самобръсначка друго използвате ли?
    Търсещ половинка .

Понякого по време на акт, много е яко, пробвай го.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Според мен изглежда адски грозно, когато космите около пениса са обръснати, а нагоре към корема да имаш. Ужасно тъпо ми звучи
    Иначе не мисля, че е проблем 1 ден преди секс да се обръснеш.. чак да боцка..

Аз никога не се бръсна на контра и не стои гладко, а съвсееем леко наболо. Иначе мн ми се възпалява кожата.

И от бръсненето космите НЕ стават по-твърди и по-дебели, това е мит.

Голям фен Аватара на Callisto
    Моя се минава с епилатора, а не се бръсне. По-добре е според мен да си остане с космите, от колкото да се бръсне и да ми е някво гадно.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Не съм съгласна

Моя съм го научила- веднъж на две седмици- кола маска и нямаш ядове дали ще си обезкосмен за акта..
    Mит е!Престанете вече...доказано е, че от бръснене не стават по-дебели и по-твърди..

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Преди секс ,ако се обръсна ми е някво гадно и се зачервявам бързо,като цяло не ми е комфортно...Един ден преди секс..

както каза VinDiesel един ден преди секс е добре и за теб и за нея :P

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от zority7
    както каза VinDiesel един ден преди секс е добре и за теб и за нея :P
    Ами като се обръсна и е червеникаво бая все едно е изгоряло и стават обриви.

Дори 2-3 дена да минат пак е така. 1 ден след бръснене и като напипвам бая боде нз и на контра ли да бръсна? И ще е кофти на партнъорката да и боде при всяко вкарване. По-добре няколко дена да минат мисля хем да не ме боли от обриви хем да не боде и малки косъмчета да са.
    Търсещ половинка .

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Моя се минава с епилатора, а не се бръсне. По-добре е според мен да си остане с космите, от колкото да се бръсне и да ми е някво гадно.
    Епилатор на хуй дори за Афродита не слагам.
    Temet Nosce

벨야카

Набодлите косми възбуждат жените. Те могат да доведат до оргазъм на жената много по лесно

Цитирай Първоначално написано от sexboy95
    Набодлите косми възбуждат жените. Те могат да доведат до оргазъм на жената много по лесно
    Като пронижеш клитора й ли

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Голям фен Аватара на gret4ety
    Аве хора ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕЕ От бръсненето космите стават по дебели и по бързо растат не само че е научно обосновано ами и аз имам личен опит с това Епилирах ги преди ама си казах айде да е по лесната с бръсначката. Да ама след 4-5 месеца космите започнаха да растат за 1 ден и да ги обръсна, веднага след това се виждаха под кожата. Черни дебели и корави!!!!!!!!! А когато тропнах с крак и си казах че ще ги епилирам умрях от болка. Много повече боли когато съм ги бръснала отколкото когато не бях ги бръснала... Даже почна да ми тече кръв от някои дупки Не се бръснете хора... Епилатора му е майстора. Който не издържа тогава с кола маската.

Град
    Варна
    Съгласен съм с последното мнение при това го казва жена! Под устните ми и над брадичката косъмчетата бяха малки и светли. Обръснах ги само 1-2 пъти и почнаха да потъмняват и си личаха много повече (оголемяваха се).
    Търсещ половинка .

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Много ми е странно това, че се бръснете 1 ден преди секс... Графици за правене на секс ли имате? Според мен е хубаво да се махат космите през няколко дни, когато израстат, а не когато смятате да правите секс. Освен това, ако има любов между партньорите на никой няма да му прави впечатление дали си се избръснал преди 1 ден или преди 3...

Не се бръсни на контра
    И не е фатално ако са ти наболи косъмчетата, няма да я боде

аз на всеки 3ти ден се бръсна независимо дали правя секс или не .
    а иначе за какви обриви зачервявания говорите...... при мене няма такива неща или сте от 'малолетните престъпници' та имате такива проблеми ? разбирате какво искам да кажа[/quote]

Да тъпо е да се браснеш със самобрасначка ,ползвай машинка аз с машинка си махам космите и няма обреви. Космите растат много бавно, не стават по-дебели и по-черни,на контра стават много малки и не боцкат почти ги няма.Всички мой приятели си ги махат с машинка дори по цялото тяло само брадата със самобрасначка.Един ден преди акта си ги махаш на контра и си готов.

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Не съм съгласна

Моя съм го научила- веднъж на две седмици- кола маска и нямаш ядове дали ще си обезкосмен за акта..
    Mит е!Престанете вече...доказано е, че от бръснене не стават по-дебели и по-твърди..
    Ха-ха..Ела го кажи на моите косми!!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Зависи.. Обикновено се бръсна в същия ден, когато ще правя секс. Добре е да НЕ е непосредствено преди акта, защото кожата ми е чувствителна и от потта и флуидите, които си обменяме с мацката, получавам лек обрив. Иначе се бръсна достатъчно гладко, за да не боде.

Ако кожата е по-чувствителна, е добре да се ползва някакъв успокояващ афтършейв или лосион. Аз лично ползвам Nivea for Men Sensitiv Balsam (белия).

Супер фен Аватара на radeberger

С епилатор там . Това не мога да го направя .

Ми аз дали ще правя секс или не - лицето го бръсна почти винаги като наболне брада а патката всяка седмица (за да не боцка на гаджето а и тва си е хигиена)

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от radeberger

С епилатор там . Това не мога да го направя .
    Моя приятел преди само с епилатор се обезкосмяваше, ама напоследък се бръсне. За мен няма значение как го прави. Пък и с епилатора не е чак толкова болка за умиране.
    Обичам те <3 !!!

АБЕ вие нормални ли сте бееееееееее ...... ами тези които правят всеки ден секс и това и без това им е трудно да преживеят до другия ден какво правят не се обезкосмяват ли ? Ненормални въпроси задавате понякога в тоя форум ......

От бръсненето космите НЕ стават по-големи и т.н., разберете го.
    Това, че изглеждат така е само илюзия, защото самия връх на косъма е тъп като го обръснеш, с времето си става пак тънък

Ми аз лично си бръсна топките през 1 къпане а над пениса се бръсна 1 път седмично космите отгоре не са толкова, даже не е чак толкова яко да се бръснат /е не да се оставят като трастика а да личи че има да не е некакво такова странно голо/, това напълно си ми стига И НИКОГА КОНТРА нито топките нито около пениса, а за мита си е мит, а това при по-често бръснете гората става все по-гъста нищо повече...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си