Влез

View Full Version : Как да променя вида на банския?

SuNsEt
07-18-2010, 17:52
Нямам пари,за да си купя нов бански,имам 3 чифта от миналата година,но само един ми е любим.Ето така изглежда само където е с боксерки. http://www.sezam.bg/files/pictures/1/841.jpg и цветовете са зелено,розово,синьо и май още нещо.Как да си го променя?Да сложа ли някви щампи или...не знам.Нещо,което при досег с вода няма да се прецака.Да си зашия ли нещо,дайте съвети.

vagarious
07-18-2010, 17:56
А защо ти е да го променяш !? :-o

malka_sladkka
07-18-2010, 17:59
Що не питаш шивач какво може да се направи за банския ти? Той по-добре от нас ще знае :)

gia_sena_mono
07-18-2010, 18:04
Може, например, да му пришиеш пайети, мъниста.

SuNsEt
07-18-2010, 18:09
А защо ти е да го променяш !? :-o
Защото исках да си купя нов,обаче се оказа,че няма финанси ;] и не искам да ходя пак със стария...

Иначе за пайетите не съм сигурна дали ще му отива...Дали ще издържат от водата?

Harum_Scarum
07-18-2010, 18:11
Що не питаш шивач какво може да се направи за банския ти? Той по-добре от нас ще знае :)
Като няма пари за нов бански,от къде за шивач.
По темата:ако тръгнеш нещо да го правиш ще го разбвалиш.Мисля че имаше едно момиче от форума , което си го беше нарисувала.

Seducti0n
07-18-2010, 18:18
:) здравей, диди
да ти кажа, банския си е достатъчно раздвижен откъм цветовете, та не ми хрумва какво да го направиш, освен това с пришиването на пайети/мъниста

иначе, съвсем ли с никакви парички не разполагаш? сега са направили доста намаления, така че ако спестиш някакви може да си намериш страхотни неща :)

gia_sena_mono
07-18-2010, 18:18
Ще издържат, стига да ги пришиеш по-здраво.
Пайетите/мънистата може да са в същия цвят, като на банския ил по-точно на частта, където искаш да има такива.

Colouring
07-18-2010, 18:22
Ами,според мен това с пришиването на няк'ви работи няма да е лесно и може да не се справиш.
Аз ти предлагам,щом казваш,че имаш три чифта бански,примерно,ако си отиват долнщето на единия с горнището на другия-да ги съчетаеш и да ги носиш така.Понякога става доста сполучливо.Е,естествено,ак� � единия е червен а другия розов-малко не се връзва,ама ако цветовете си ходят,защо не? :)
Та така.. а ако желаеш можеш да си купиш допълнително и от тия шалчета за бански.. така ще имаш ново,не много скъпо попълнение към банския.

Seducti0n
07-18-2010, 18:30
:) бтв, ако не те затруднявам пусни снимка и на останалите 2 чифта

SuNsEt
07-18-2010, 19:00
http://1.bp.blogspot.com/_K-3cJPG8hu4/SjFYYeJg6jI/AAAAAAAAFCc/glPfqk1Ick0/s400/patterned-swimsuit.jpg такова горнище http://www.maini4kiteen.net/i/1023-1.jpg такова долнище в смисъл,че отстрани са някви ленти с катарами .Така изглежда 2рия бански и е на ленти в най различни цветове-зелено,кафяво,червено,роза� �о,синьо с някакви леки златни нишки...ако имах по хубав задник много щеше да ми отива,защото долнището е по-изрязано. Третия бански почти не съм го носила и не помня как изглеждаше,не съм си в нас и няма от къде да снимам.

За сучетаването,за съжаление не си отиват...Но това със шала ми харесва,обяснете ми малко повече...За парите имам си скътани,но трябва да купуват подарък на едно сладко момче...Мога да заделя макс 10 лв.

Colouring
07-18-2010, 19:14
Еми за шалчето..просто допълнение е.Все пак няма да си с нов бански,но ще имаш нов аксесоар към него.
Те са най-обикновени шарени шалчета,които специално на мен много ми харесват.Намери си някакво с цветовете от банския ти и си готова.
към 4-5-6 лева ги мернах няколко пъти

YouMakeMeSmile
07-18-2010, 19:19
бе аз утре ще ходя на плаж по сутиен и долното на банския ми от преди 4 години, ти се плашиш за бански от миналата година :lol:

Sunrisee
07-18-2010, 19:46
Както казаха вече - мъниста или пайети. :) Или пък значки някакви, знам ли. Ама гледай да не стане много натруфено, та чак натрапчиво. (и циганско) 8-)

PurpleBubble
07-18-2010, 20:00
нямаш ли някоя баба дето плете ?! Примерно води се по размерите на тоя и после пришивате плетеното към стария. Тая год. са модерни ;-) Не разбирам баш от шивашките му работи, ама тр. да се отпусне малко повече, за да се зашие от вътрешната страна. Та така ... 8-)

qg0dkata
07-18-2010, 20:16
Ъм може отнякъде някво цвете да си намериш и да си го пришиеш точно до презрамката.. на мен лично така много ми харесва.. И може и ако намериш повечко например да пришиеш и на долнището.. не знам :) има доста идеии.. както казахаа - шал .. :Р

gia_sena_mono
07-18-2010, 21:12
Банските ти изглеждат супер! Освен да добавиш някое парео, друго не виждам какво може да направиш.
А и като се замислиш те са от миналата година, а не от преди 5. Не вярвам толкова да са се износили.

Seducti0n
07-18-2010, 21:22
трябва да внимава с "притурките", защо банският й като цяло си е цветничък, та мисълта ми е, че неусетно може да стане на кич

иначе диди, ако се поразровиш можеш да си потърсиш някакъв съвсем обикновен и изчистен черен бански и да си сложиш каквито неща искаш/обикновено по подлезите проават/ и мисля, че няма да е повече от 10-12 лева

SuNsEt
07-18-2010, 22:08
Ами ще потърся за разни цветя,шалове,паеро,евтини бански...дано намеря нещо.Иначе исках да си взема някакъв такъв http://storage1.album.bg/5a1/_miranda_kerr_victoria_s_secret_swimwear_2009_f5ce 1_23616060.jpg с долнище боксерки ама едва ли ще намеря евтин точно такъв тип.
Между другото не знам дали ще имам време и да потърся много из магазините,защото заминаваме ведага на другия ден(аз сега не съм в София) ,но като пристигнем на морето поне дано от там си взема нещо.

Seducti0n
07-18-2010, 22:11
:) мда,изглежда този модел е доста хитов това лято
успех с намирането
за мен най-добрия вариант е евтин бански и вече украси по твой вкус

п.с- утре май пк ше обикалям напред назад, та ако видя нещо направо ще ти кажа :)

Goddess
07-18-2010, 22:15
И какво ти пука, че ще си със стария ? Хубав е, пък и ти казваш, че си го харесваш...Каквото и да му направиш, няма да го промениш кой знае колко и от където и да го погледнеш - пак ще си със "стария".
Иначе на скоро гледах на Илиянци доста подобни модели на много сносни цени, но не знам до колко имаш възможност в момента да дадеш...Абе, да не ти дреме. :)

pinkflower
07-19-2010, 07:23
Ако банския ти е с тънки презрамки можеш да вземеш идеята от тук http://storage1.album.bg/5a1/_miranda_kerr_victoria_s_secret_swimwear_2009_f5ce 1_23616060.jpg
и да му нанижеш цветни,пластмасови и не много големи мъниста на презрамките.

SuNsEt
07-19-2010, 10:39
Това е интересно предложение... :)

Seducti0n
07-19-2010, 15:03
диди, има бански по 6.90 в клеопатра на графа, точно срещу входа са сложени, като цяло са кичарски, но имаше един не лош с черно долнище, бяло горнище и разни мъниста, ако имаш път на там- провери,
а също така имаше разни малки магазинчета за бански точно срещу даскалото ти, днес минах оттам, понеже си купувах разтвор за лещите