View Full Version : моля за отговор и айде без обиди
shadowofnight
07-18-2010, 18:13
Правих секс с моята приятелка за първи път но то не може да се нарече и секс, по скоро опит за секс. В началото всичко си беше наред целувки, милувки но когато дойде момента на проникването тя изохка и каза че много я боли.Аз се попитах да сперм ако я боли и го извадих, но тя някак си уверено ми каза айде давай да се свършва и аз повторих но явно този път много я заболя и каза да спрем. След като спряхме тя се разплака, и се извърна на една страна може би за да не видя че плаче ама то си беше очевидно аз легнах зад нея и започнах да я целувам по гърба и да я оспокоявам.Единствените и думи бяха само гушни ме и аз разбира се го направих и тя моментално заспа,но ас не можех да заспя цяла нощ. Чувствам се някак гузен че и причиних тази болка и сега не знам как да я погледна в очите а това беше едно от очакванията ми че няма да стане и на сутринта ще се чудим как да се погледнем в очите и така и стана.Моля ви дайте някой съвет как да постъпя или какво да и кажа за да ми олекне на мен, да и олекне и на нея. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
shadowofnight
07-18-2010, 18:17
не защо
Extremescream
07-18-2010, 18:23
Maлко сте смешни.Хубаво,боли,повечет ни е боляло.Но се държите малко като малки деца. :?
Не виждам защо не може да се погледнете.Защото не е било като по филмите?Защото не е протекло така,както искате?Ми случват се такива неща.Поговорете си като зрели хора и ще се оправят нещата.
SmilezZz
07-18-2010, 18:27
Защото историята ти е такава..Но както и да е..
И какво срамно има в това,че сте направили опит..Нормално е първия път да се случат такива неща..
А и без това - щом на нея й е било за първи път - нормално е да я боли..Малко или много,но в никакъв случай не си виновен ти..
А и недей мисли,че няма да стане...Бъдете уверени и ще стане..
Недей мисли такива неща..Остави нещата по течението..
Може да ползвате и лубрикант за болката,лекичко ще спре болката..
Та така,че няма защо да се страхуваш да я гледаш в очите..
Нямате никаква вина..Нормално е това..
И поговорете..Това е едно от най-важните неща
Хайде,успех следващия път :-D
13-12-11 :-o бзк се :D като видях какво си писал и наистина както по горния потребител каза "малко като малки деца" мушна о не не искарвай :razz: сигурни ли сте били, че го искате ако сте били сигурни нямаше да пускаш тема станало е наистина много гадно иначе поговори с нея и ше и мине :)
mincheto
07-18-2010, 18:42
Нормално е първите пъти да е така.
Поговорете като зрели хора,и разреше проблемите си.
Ще пробвате докато стане.Няма нищо срамно в това.Другият път ползвай лубрикант и гледай да е достатъчно влажна,за да не я боли толко.
MartyParty
07-18-2010, 18:50
Ами ,тя според мен се е стреснала ,че цялата работа не е отговорила на очакванията и. Момичетата имат определена представа за нещата ,колкото и да се опитват да не си построяват такава. И когато не стане както са си го мислили се разстройват. Сигурно е значело много за нея ,но не трябва да си мислиш ,че ти си виновен. Просто не се е получило. Дали защото не сте си играли достатъчно преди това или защото сте били стегнати ,това няма зачение .Такива неща постоянно се случват.
Говори с нея ,кажи и колко много държиш на нея въпреки всичко. Винаги може да пробвате пак и да се постараеш повече (откъм атмосфера и т.н. за другото се разбрахме ,че нямаш вина) . Тогава може би нещата сами ще се наредят и ще има изненадващ ефект.
Ако успееш да я накараш да се отпусне и да не мисли за нищо друго, ще спре да се притеснява за резултата. :)
DinViesel
07-18-2010, 19:13
Ако беше използвал търсачката щеше да намериш поне 20 теми с проблем като твоя.. nvm
Важно при първия път е да е добре овлажнена отдолу и да е отпусната.. др път се постарай да я предразположиш повече и не забравяй да я възбудиш на max
Оближи пържолата първо бе, те таковам и в *бача :razz:
BigFakeSmile
07-19-2010, 08:45
Няколко пъти се е случвало нещата определено дане протекат по план..това значи ли, че не трябва да погледна партньора си на сутринта? Това са глупости..случва се..
tanch3t093
07-19-2010, 15:54
Според мен е се е стегнала, особено след първата болка. Помогни и да се отпусне, първо пробвайте с пръстчета лека полека и ще стане ;) Другото което е било възможно е била суха .. От може да я е заболяло..
Macallan
07-19-2010, 15:57
Ей на това му се вика "почти" секс 8-) дай й една пръчка между зъбите и ръгай
PoRcHeTaTa1
07-19-2010, 18:24
13-12-11 :-o бзк се :D като видях какво си писал и наистина както по горния потребител каза "малко като малки деца" мушна о не не искарвай :razz: сигурни ли сте били, че го искате ако сте били сигурни нямаше да пускаш тема станало е наистина много гадно иначе поговори с нея и ше и мине :)
Абе щом ти е казала "айде ръгай да се свършва" ... сама си е виновна :D :D :D :D
не поговорете си .. относно тва ..
Няма място за притеснение, особено щом ти е казала "гушни ме". Ти си гузен, тя се притеснява... Просто пробвайте пак.
FunkyBoy
07-19-2010, 21:48
"айде пъхай да се свършва" ??? :shock: :shock: тя или не го е искала, или не е била сигурна... :?
StoooYo0
07-20-2010, 06:46
Ако питаш мен и е пресъхнал кладенеца! :razz: :razz: Шегата настрана. Предразположи я и я възбуди. И наистина пусни малко езиче отдолу. :)
divaorhideq
07-20-2010, 09:51
А бе ако ще и цяло езище да й пусне едва ли много ще помогне. Квото и да правиш, ще си я боли и това е. Нищо не можеш да направиш. Можеш естествено да намалиш дискомфорта като се опиташ да й покажеш колко много я обичаш и колко е ценна за теб. Подходи внимателно, с разбиране и не бързай. Тя ще ти е благодарна. И недей да се чувстваш виновен. Всъщност тя е късметлийка и умно момиче, щом си е избрала такова момче като теб за първия път :)
miss_kiss181
07-20-2010, 12:26
Xax ами не си виновен ти, но си поговори с нея дали наистина го иска и ако е така пробвайте пак. При положение, че и е било за 1-ви път е нормално да я боли и т.н. Но изказване от сорта на "давай да се свършва" не ми звучи много добре за такъв момент.
"айде пъхай да се свършва" ... е тфа е .. според мен или тя нее била готова или много се е притеснявала.. бе няма кфо да се притесняваш че ти си виновен тфа с апълни глупости .. поговори с нея и се обеди дали го е изкала наистина и все още го иска не бързаите .. :-D :-D :-D :-D