View Full Version : Две въпросчета..
Така, добър вечер, ще ви задам някои въпроси, които ме интересуват:
От две седмици имам ново гадже, просто перфектната мадама :shock: но имам един проблем - преждевременната еякулация (просто мацката ме кефи на макс и не мога да се сдържам). Четох че по форума много хвалите "злобарката" - някой да ми обясни как се бие и въобще трябва ли да свършиш? :? (съжалявам но просто не ми е ясно).
Вторият ми въпрос възникна от чисто любопитство и той е свързан с вируса на СПИН - за предаването му по полов път, да речем без предпазните средства. Как и откъде влиза вирусът у мъжа? Предполагам през пикочният канал? :o А каква му е консистенцията? Течност ли е или как се промъква у мъжа? Въпросът ми е съвсем сериозен. Благодарско.. 8)
:-)
SummerRain
07-18-2010, 18:32
За бързото свършване помага да мастурбираш преди секса-правиш движения нагоре и надолу с ръката, докато свършиш.
Вируса на СПИН е с прекалено малки размери, за да го видиш. Може да навлезе в теб чрез секрета от влагалишето и или чрез кръв.
Забрави да кажеш на колко си
D3viLish
07-18-2010, 19:57
За първото не знам..
Но за СПИН има толкова много информация навсякъде..Или май те мързи да търсиш.. :-D
Като напишеш в Чичо Гошо (Гугъл) "СПИН", ако не ти излязат поне 2 страници си режа главата.. :shock:
Абе възрастта няма значение, на 17 съм и имам висока сексуална и морална култура, тъй че.. 8-)
Та ако мислите че не знам кво е чекия, в грешка сте, просто ме интересуваше "злобарката" като подмножество (разновидност) на чекията. 8)
А чрез вторият ми въпрос добре се опитвате да ме нападнете (omg къф е тоя злетак в 21 век сме едва ли не че не знае кво е СПИН, кво е рак, това е бича на съвременното човешко общество). И както гледам и вие нямате отговор на вторият ми въпрос, просто ме замятате с някакви клишета от типа на "Гогол страдал от тройственост, която се състояла в това, че с единия крак той стоял в миналото, с другия приветствал бъдещето, а
между краката му била страшната действителност".
Та всички се правите на много разбиращи, много сте отракани, а всъщност ... накъде отива света? :razz:
Extremescream
07-18-2010, 20:12
Абе възрастта няма значение, на 17 съм и имам висока сексуална и морална култура, тъй че.. 8-)
Та ако мислите че не знам кво е чекия, в грешка сте, просто ме интересуваше "злобарката" като подмножество (разновидност) на чекията. 8)
А чрез вторият ми въпрос добре се опитвате да ме нападнете (omg къф е тоя злетак в 21 век сме едва ли не че не знае кво е СПИН, кво е рак, това е бича на съвременното човешко общество). И както гледам и вие нямате отговор на вторият ми въпрос, просто ме замятате с някакви клишета от типа на "Гогол страдал от тройственост, която се състояла в това, че с единия крак той стоял в миналото, с другия приветствал бъдещето, а
Та всички се правите на много разбиращи, много сте отракани, а всъщност ... накъде отива света? :razz:
1.Висока 'морална' култура не знам какво е,такова понятие до днес не бях чувала.
2.И ти май си от 'много разбиращите'.СПИН-ът не е течност.Предава се по полов и по кръвен път.То ти атакува клетките,така че надали ще успееш да го видиш (силно се надявам да знаеш какво е клетка).
За 17-годишен си много нахакан,но и много неинформиран.
vaseto0o
07-18-2010, 20:31
Чекия
Злобарка
Хендджоб
Галене на питона
Блъскане
Лъскане
Мастурбиране
Освобождаване на напрежението
Отпушване на тръбите
Изпразване на топките
Отпускане на парата
Можеш да ги сещшнеш навсякъде, означават чекия :D
Няма нужда да ми благодариш ами си ги запиши някъде :razz:
ОМГ! Незнаеш какво е злобарка? =Д :Д :Д :Д :Д
Кефиш ма мой
DinViesel
07-19-2010, 10:47
Пф сам казваш че имаш висока сексуална култура пък не можеш да си отговориш на въпрос чийто отговор би трябвало да знаеш..
както и да е.
СПИН е вирус чийто клетки са прекалено малки (като на всеки вирус lol). Попаднал в организма, той атакува имунната система. Някои от симптомите са : увеличаване на лимфните възли, бърза загуба на тегло, силна отпадналост, повишаване на температурата, херпес, гъбички и др. Пътищата по които човек може да се зарази са следните:
Полов път - като правим секс сес заразен човек и не използваме презерватив.
Кръвен път - чрез използване на общи прибори на инжектиране (игли,спринцовки,капачки), кръвопреливане, нестерилни инструменти (за пробиване на уши, пирсинг, татуировки, стоматологичен инструмент)
Вертикален път - от бременна майка на детето в употребата, по време на раждане или при кърмене.
СПИН НЕ се предава чрез : целувка по бузата, масаж, ръкостискане,носене на чужди дрехи и т.н
дано съм ти бил полезен..