View Full Version : На първа среща докъде най - много сте стигали и според вас
YoUcANNOtiMaGiNe
07-19-2010, 15:30
Въпросът е ясен : На първа среща докъде най - много сте стигали с този , с когото сте и според вас докъде е нормално да се стигне ? А нормално ли е да ви се обесняват , че ви обичат и да ви предлагат сериозна връзка още от началото ? Всеки има различни разбирания , да видим какво мислят повечето 8)
:!: Пс : Под първа среща имам предвид , с този човек , с когото излизате да сте си писали преди поне няколко пъти ( независимо къде , може да са били съобщения например ) , а не само от първото писане и вече да сте се уговорили . :wink:
Housemusikk
07-19-2010, 15:39
Тръгвали сме от 1ва среща най мн май
valdesbg
07-19-2010, 15:44
Ъм.. секс брои ли се към възможните отговори?
На първа среща е нормално да се случи всичко. Все пак... не е определено колко време преди това сте общували :)
YoUcANNOtiMaGiNe
07-19-2010, 15:52
:wink:
mincheto
07-19-2010, 15:58
Тръгвали сме от 1ва среща най мн май
същото + секс :D
tanch3t093
07-19-2010, 16:45
Най-много до някоя прегръдка, но не повече. Предпочитам да опозная човека който искам да е до мен преди да стигнем по далеч. А и аз съм от тези хора, които препочитат самото обвързване да става по-бавно. Има по голяма тръпка при всичко следващо - целувка и тн.
VinDiesel
07-19-2010, 16:48
Това пък да кажеш с думи,обичам те искам нещо сериозно пак с думи. :? Вчера ми беше 1-вата среща,всичко мина перфектно,накрая като спрях с колата,казах "Ела за малко да ти кажа нещо" :D.Започнахме да се целуваме и тя по едно време "Кажи" :D,и пак продължихме.Много яко си прекарах с това момиче и мисля ,че ще оцеля кьоравото с нея.Иначе рекордът ми е 2-ра среща секс(с гадже).Не мисля ,че е толкова важно на 1-ва 2-ра 3-та дали ще има секс,важното е да пламнат чувства :)
YoUcANNOtiMaGiNe
07-20-2010, 11:23
Мисля , че не е добре още от първата среща да се отправят сериозни предложения и да се прекалява .
dimitar_ak
07-20-2010, 12:18
На първа среща е позволено всичко, но кое е правилно си е строго индивидуално. Моя съвет е, че ако се цели сериозна връзка не се бърза.
най-много целувки :grin: :grin:
Тръгвали сме от 1ва среща най мн май :D
Elenichkaa
07-20-2010, 12:47
На първа среща е позволено всичко, но кое е правилно си е строго индивидуално. Моя съвет е, че ако се цели сериозна връзка не се бърза.
наистина не трябва да се бърза.
ShtrudeL
07-20-2010, 12:51
А нормално ли е да ви се обесняват , че ви обичат и да ви предлагат сериозна връзка още от началото ?
Да. Би било супер забавно. Разбира се зависи кой ти се обяснява. Трябва да е някой много болен и готин мозък,за да му повярвам и да ме впечатли.
А колкото по темата...
Той не знаеше,че ще имаме първа среща. Отидох пред тях,гушнах го и тръгнахме.
ShtrudeL
07-20-2010, 12:54
О боже! Защо не искате да избързвате? Всъщност с кое избързвате? И как така знаете дали нещата ще са сериозни или не...от къде сте сигурни,че с този човек можете да се задържите 1,2 или 5 години,за да се сдържате толкова?
Определено не съм стигала до сериозни сексуални отношения още на първата среща, но това според мен си е до индивидуалността на човек. Тези, които са по-разкрепостени и не искат нищо сериозно и обвързващо може да стигнат до крайност, за мен лично това е доста голяма крайност тъй че не бих рискувала, но пак повтарям това си е до човек и немога да съдя никого.
anonymous708973
07-20-2010, 12:58
Тръгнахме на първата ни среща. :) Преди това си бяхме писали седмица и малко по скайп и си говорихме за незначителни неща в даскало.
Определено не съм стигала до сериозни сексуални отношения още на първата среща...
А несериозни? :-D :-D
Assshley
07-20-2010, 13:55
На първа среща нищо сериозно обикновенно.Някоя прегрътка и това е.Не обичам да бързам апък и до сега не се е намерил човек,който да ме привлича тооолкова много,че да се стигне примерно до секс на първа среща.
gia_sena_mono
07-20-2010, 14:08
Най-много до някоя прегръдка, но не повече. Предпочитам да опозная човека който искам да е до мен преди да стигнем по далеч. А и аз съм от тези хора, които препочитат самото обвързване да става по-бавно. Има по голяма тръпка при всичко следващо - целувка и тн.
Съгласна съм. Иначе на първа среща най-много целувка. :D
Определено не съм стигала до сериозни сексуални отношения още на първата среща...
А несериозни? :-D :-D
Ти тъп ли си или мноо тъп - я пак прочети кво съм написала
Seductress
07-20-2010, 14:54
Индивидуално е. :? С бившия ми, първите 2 срещи даже не се и прегърнахме, но пък с него ми беше най-дългата връзка. С друго момче тръхнахме от 1-вата среща, но не бяхме много време заедно. Според мен не трябва да се избързва. Важното е да има желание, като изчакаш малко ще стане по-голямо и по-голямо. :D Иначе на първа среща съм стигала до натискане, с предложение за секс. :shock:
bebchoOoOoOo
07-20-2010, 15:16
С моя тръгнахме на първата ни среща, понеже сме от различни градове и аз отидох у тях за няколко дни, първата вечер само целувки, на следващия ден правихме секс, тва сигурно ни се счита за втора среща :-o :lol: Нищо, че може би сме избързали, като решихме почти веднага, че искаме от това да излезе нещо сериозно, всичко между нас си е наред, това не е попречило. :)
YoUcANNOtiMaGiNe
07-21-2010, 23:34
Исках да попитам точно за това , понеже момчето , с което излизаме ме уверява , че иска сериозна връзка . Но пък още от първата среща започна с действията в пълен репертоар - като почнем от прегръщане и държане за ръце и стигнем до целувки с език и опити за опипване :shock: На мене не ми харесва това прибързване , казах му , обаче той каза , че според него всичко си е в реда на нещата и му харесва . Какво да правя като не разбира от дума :booooomb: :-o
Hopegiver
07-22-2010, 02:52
Аз, до светофара и обратно :D
Аз, до светофара и обратно :D
АААААААаааах тази червена светлина :?
cveteto64
07-22-2010, 07:43
Никога не мисля какво ще стане, щом ми е приятено с някой се оставям да става както и каквото той реши, ако пък нещо не ми се нрави набързо намирам начин да изчезна. По темата стигала съм до секс без обвързване, всичко нормално за всеки е индивидуално, но спред мен на първа среща е позволено всичко...
YoUcANNOtiMaGiNe
07-22-2010, 20:20
Исках да попитам точно за това , понеже момчето , с което излизаме ме уверява , че иска сериозна връзка . Но пък още от първата среща започна с действията в пълен репертоар - като почнем от прегръщане и държане за ръце и стигнем до целувки с език и опити за опипване :shock: На мене не ми харесва това прибързване , казах му , обаче той каза , че според него всичко си е в реда на нещата и му харесва . Какво да правя като не разбира от дума :booooomb: :-o
Някакъв съвет може ли някой да ми даде
enamoredeti
07-22-2010, 22:07
Не трябва да се бърза... Ако чуя на прва среща "Обичам те" или нещо подобно, най малкото ще ми прозвучи несериозно и незнам как мога да повярвам на човек , който от първата среща ме обича ..
Един път я направих тази грешка, да повярвам и сега съжалявам страшно много!
valdesbg
07-23-2010, 11:19
Е какъв съвет да ти даваме бе неосъзната девойке?
Като не ти харесва - режеш го и готово. Друг е въпроса що се правиш на отракана....
sladur4etyYy
07-23-2010, 17:30
зависи в какви отношения сте били преди тази първа среща и дали изобщо сте имали такива. ако сте били на ''здрасти- чао'' и ти приказва, че има сериозни намерения, ясно е, че просто си търси да забърше някоя, а пък не влага нищо в думите си.
guinessgirl
07-23-2010, 19:32
целувки,прегръдки,бъркане в панталона,а у 8-)
Punisherrr
07-23-2010, 19:47
Е на нашата първа среща се стигна до целувка и беше ясно,че вече сме заедно,но ние бяхме от различни градове,бяхме си писали 6 месеца преди да се видим и ни беше ясно,че искаме да сме заедно.
Но ако говорим за случаите,когато си виждал някой два-три пъти някъде,харесате се и после излезете на така наречената среща, тогава съм много против да се започва веднага с целуване,опипване..пък още по-малко секс. Който познат е правил грешката да избързва и да се впуска в уж голямата връзка - после винаги съжалява и се чуди защо е с този човек и получава изненади от него. Еми за това,защото не се тръгва с някой преди да го опознаеш добре.С една дума. Първо характера,после физическото опознаване. Не ги разбирам хората,които ги е срам да си говорят искрено един пред друг и не могат да бъдат себе си пред този,с който са, но иначе са супер влюбените и умеят да си бъркат по гащурките на публични места... :?
chocolatedidi
07-23-2010, 19:55
Ами запознахме се на една моя тренировка и 1 час след като си тръгнах непознат номер ми звънна и каза,че е той и ми каза "Сега или никога",уговорихме се и на другия ден се видяхме.Той ме целуна,20-30 мин след като се видяхме !!!
Мии на първа среща целувки..Иии тръгнахме.. ;дд
BiGBaDWolF
07-24-2010, 07:01
Първата среща най-много до целувка ... И усмивка :)
На първа среща никога не съм избързвал дет се вика най-много усмивки и разговор.Лощото е че съм си патил в последствие от втората среща където пак съм бил понастоятелен.
целувка, прегръдка ,ако човека ми е привлекъл вниманието :) не виждам лошо да се интимничи и т. н. , разбира се в зависимост какви ще са ти очакванията , ако искаш връзка няма да скочиш в леглото му, защото ще те помисли за лесна ,ако искаш само секс и т н