View Full Version : Джвакане/ Въздух.
shiningsun
07-19-2010, 16:39
Здравейте! :)
Та, притеснява ме, че когато приятелят ми ме възбуди, а той го прави страшно много, аз се подмокрям, чак все едно съм напикана, шурти от тази.. нормалната за влагалището течност, безцветната. Тей де, не го обясних, ама проблема е, че когато почне да ме задоволява с пръсти по-бързичко, и се получава едно.. джвакане, което е доооста неудобно. 8-) Моят показва, че не го бърка де, но все пак мен ми е неловко и пускам червени бузи. Има ли някакъв начин да се предотврати /без това да стоя на сухо/ 8-)
anonymous708973
07-19-2010, 16:43
И при мен е така и наистина е леко неловко, но в крайна сметка, щом на тях не им пречи...
FuckedUp
07-19-2010, 17:09
Незнам, ама мене лично това ме възбужда :D
LaCritic
07-19-2010, 17:19
You disgust me.. :?
nomasturbation
07-19-2010, 17:20
:oops: me 2
FuckedUp
07-19-2010, 17:22
You disgust me.. :?
It's not my problem, so don't bother me :P
cvetinka95
07-19-2010, 17:59
И при мен е така и наистина е леко неловко, но в крайна сметка, щом на тях не им пречи...
Същото.. Да се надяваме, че не им пречи. :-D
PoRcHeTaTa1
07-19-2010, 18:06
Отпусни се и се наслаждавай.. Щом за него не е проблем,защо трябва да ти пречи? :) :) :)
здр :) също ми се е случвало но бяхме прекалено възбудени ,за да обърнем такова голямо внимание ! а щом на френда ти не му е направило впечатление няма от какво да се притесняваш :) съвет :можеш да го заглушиш с викане
То пък е ебахти якото да жвака...
Значи има един начин за справяне с проблема, ако си сложи пръстите в пясък и след това почне да ти бурка в шундата,едно че пясакът ще абсурбира влагата друго че на теб ще ти е по кеф когато песачинките започнат да ти стимулират влагалището от вътре :)
Значи има един начин за справяне с проблема, ако си сложи пръстите в пясък и след това почне да ти бурка в шундата,едно че пясакът ще абсурбира влагата друго че на теб ще ти е по кеф когато песачинките започнат да ти стимулират влагалището от вътре :)
Хахаха, еваларка баце, голем си :razz:
Според мен ако не прилича на нещо такова....
http://www.discoverczech.com/apictures/z_karlovyvary/marianske-lazne/sights/singing-fountain/singing-fountain_v.jpg
... няма проблем
bateGoyko
07-19-2010, 20:09
Тебе кое по-точно те притеснява?Джвакането или въздухът? :-o Ако е джвакането - проф.д-р Чурков съветва да наблегнеш на Бобовите храни,така тихото и монотонно попръцкване по време на секс,и джвакането ще са в един тон и няма да да те смущава толкова
justadrenaliNe
07-19-2010, 21:03
Напълно нормално е и немисля, че на някой му пречи... :P
Не мисля,че тва би ми пречило по къвто и да бил начин.. :D
Нямам нищо против.
Напълно нормално е .. се едно хуя да ми е мн овлажнен и да ме е срам че приятелката ми като ми духа се чува същото :d
FunkyBoy
07-19-2010, 22:02
на мен не би ми пречило... :)