nomasturbation
07-19-2010, 16:57
Хора,имам проблем...малко ме е срам,но ще се постарая да съм напълно искрен.От малък съм си изваретн и обичам какичките и жените.Започнах да мастурбирам на 5 и се оказа,че и братовчедка ми започнала тогава.Като бяхме малки един ден ги нямаше наште и решихме да си играем на семейство-почнахме да си строим къщичка,после кола и накрая стигнахме до спането заедно.Тя каза,че знае,че големите спят голи и се целуват-така и направихме.Седяхме 1 час голи под леглото и се чудехме как го правят и после се целунахме.До ден днешен се смеем на тая случка.Няколко години по-късно със същата братовчедка ис седяхме и и казах,че не знам как да се целувам-бях на 9 :-) и тя понеже е по-голяма ми каза,че ше ме научи-и ми каза сега направи тва,онова-аба сещате се.И на това се смяхме много дълго...до тук добре но сега бяхме на море...и вече големи..пийнахме и след дискотеката отидохме в мойта стая...и тя ми скочи и на мен нз кво ми стана....и започнахме..в крайна сметка се изчукахме-а на сутринта се облякохме и все 1 нищо не е станало...само че на мен ми стана мн странно и се напуших,за да се отпусна и тогава ми стана много зле....наистина ли е толко ужасно колкото си го представям...чуках братовчедка си.....