View Full Version : Най-хубавия секс
Какво е за вас хубав секс? Какво ви доставя удоволствие най-много да правите и на вас да ви правят :-D . Кое ви възбужда най-много?
:P
PoRcHeTaTa1
07-19-2010, 18:09
Хубавия секс е с момчето което обичам.... защото тогава става нещо повче :) :) :) :) :) няма определени неща които обичам и кои не всичко с него ми харесва... :) :) :) :)
_raztrevojenaaa_
07-19-2010, 18:31
неочакваният :grin:
Хубав секс за мен е 10 мин след като съм свършил още да не мога да си кажа името
Принципно за тоя дет си мечтая е с две лисбийки :D
Иначе когато момичето не е дърво в леглото и знае какво прави : )
GreenFairy
07-19-2010, 21:10
Когато приятелят ми е малко по-груб от обикновено. И когато сме някъде, където не е редно да го правим.
bootyboy
11-17-2010, 21:16
хубав секс е меко казано за мен когато има чувства..тогава всичко ми харесва да правя и да ми правят
Хубав ли? Ами двама мъже и една жена... :D
А по темата мисля,че хубав е да го направиш с човека,който обичаш и си чакал много време този момент...
NeZaPoznat
11-18-2010, 11:21
Какво е за вас хубав секс? Какво ви доставя удоволствие най-много да правите и на вас да ви правят :-D . Кое ви възбужда най-много?
:PС хубаво гадже на хубаво място след баня и без 'НЕ'та :lol:
За мен хубавият секс е, когато го правя с човек, когото обичам и основата на всичко да са чувствата! Няма нещо, което не искам да правя или на мен да ми правят - всичко ми харесва! :) :)
juveteam
11-18-2010, 13:04
Принципно за тоя дет си мечтая е с две лисбийки :D
Иначе когато момичето не е дърво в леглото и знае какво прави : )
+1...само да добавя,че лизбийките да са руси ;) :-P :P
Хубав ли? Ами двама мъже и една жена... :D
Подкрепям! :oops:
Смятам хубавия секс за микс от силни емоции, истински чувства, подходящи обстоятелства и уцелването на удобен момент. Според мен не е задължително хубавият секс да е с човек, с когото ходя в момента или съм била с него дълго време - все пак по време на самия акт аз реално обичам този човек и му се отдавам напълно, без значение как ще се развият нещата за в бъдеще или каква е била отминалата ни история.