Влез

View Full Version : сенки под очите

vivchu
07-20-2010, 08:05
Здравейте! :-D Търсих в интернет , но не намерих нищ0 полезно за сенките под очите .. имам ги вече от 2-3 клас и е ужасно гр0зно :? !! и ще съм ви мног0 благодарна ак0 ми кажете кака да се справя с тях! :-o

Sasha2k8
07-20-2010, 08:12
Попитай в някой козметичен магазин. :) Там със сигурност ще ти кажат по-добре от нас кой е най-подходящ и т.н. :)

Carmen_Kass
07-20-2010, 08:26
Коректор
За справка-козметичните магазини,има и по-евтини и по-скъпи,различни цветове,отиваш и пробваш.

HexGirl
07-20-2010, 08:33
ти по доре иди на лекър !
Може да имаш проблеми с бъбреците , или някой друг вътрешен орган .
Защото те не са безпричинни тези сенки

YouAteMyHeart
07-20-2010, 09:19
ти по доре иди на лекър !
Може да имаш проблеми с бъбреците , или някой друг вътрешен орган .
Защото те не са безпричинни тези сенки

+++ Питай личната лекарка да ти даде едно направление за кръвни изследвания.Може еритроцитите да са ти по-малко и от това да се получава.

mincheto
07-20-2010, 11:21
фондьотен/коректор?

SorrowEyes
07-20-2010, 11:46
По принцип сенките и торбичките под очите може да са генетично заложени, така че ако някой от вашите страда от подобен проблем няма измъкване. Но можеш да облкчиш малко кожата около очите с различни маски - знам че 2 пакетчета чай са полезни и стоиш с тях около 20тина минути както и резенчета краставица. Или: "Освежи очите си
Сложи кръгчета краставица върху подпухналите си очи (това също свива кръвоносните съдове) или нанеси лосион с кофеин, който намалява задържането на течности в тази област. Друг вариант е да пробваш със следната комбинация: една обелена и нарязана на кръгчета краставица, 1 ч. л. мляно кафе, 1 ч. л. лайка. Така получената смес завий в две памучни вързопчета и сложи във фризера да се охладят. След като замръзнат, ги извади и постави върху очите си за 20-ина минути." <- От Cosmopolitan , не знам дали работи, но знам, че за да има ефект трябва редовно да ги правиш. Иначе мисля, че лекар също е добра идея :)

bonbonche005
07-20-2010, 11:50
И аз имам сенки под очите. Ще ми се един ден да нямах... ужасно гадно е и не знам на какво се дължи. За това всеки ден се принуждавам да си слагам коректор под очите, а не искам . :o :(

mArMaLaDkA
07-20-2010, 12:24
И на мен ми се появяват по-силно изразени от време на време, най-често като съм попрекалила с взирането в монитора, телевизора или някоя книга. Случвало се е обаче и в случаи, когато съм напълно отпочинала. Не знам, нямам обяснение. Иначе кръвните ми изследвания са си нормални. Слагам си коректор в повечето случаи.

LipSy
07-20-2010, 13:48
Има най-различни коректори точно за твоя проблем! Отиди в някой козметичен магазин и там кажи, че търсиш такова нещо. Има мисля че на Гарниер и на други фирми, обаче сега точно не се сещам как се казваха! :)

mArMaLaDkA
07-20-2010, 13:53
Защо да дава 10 лв. за измисления им рол-он, като може да даде 2 и да получи същия ефект?

CupcakeMonster
07-20-2010, 15:56
Може кожата ти там да е по-тънка и да прозира..Поне при мен е така..Имам си ги от както се помня.

spexx
07-23-2010, 23:32
и аз имам този проблем .. и е ужасно грозно .. особено когато не съм се наспала или съм адски изморена ...много много много ги мразя тези сенки .. блякс !

Demetriq
07-26-2010, 20:51
И мен тези сенки ме измъчват.а и са толкова грозни.Не мога да се търпя.Някои хора твърдят,че сенките при някои са от недоспиване, но аз се опитвам да спя поне 8 часа.Преди няколко седмици гледах един продукт на Garnier в dm, който съдържал кофеин и още съставки.Цената му бе 15 лв и някакви стотинки,но е хубаво човек да се консултира с дерматолог, защото всеки има различен тип кожа и не се знае дали даденият продукт ще ти помогне.

Molzinka
07-27-2010, 09:27
ако някой е изпробвал ролона на гарниер моля да си каже мнението, защото не ми се дават 15 лв за едното нищо

xHARDCANDYx
07-27-2010, 14:40
Няма спасение :booooomb:

sladkalady
07-27-2010, 15:08
Ми като за начало трябва да спиш достатъчно ,може да си слагаш кръгчета от краставици или сурови кръгчета от картоф върху очите.А за да ги прикриеш поне малко ,използвай коректор .

Pef
07-27-2010, 15:43
И аз имам подобен проблем, много ми е тънка кожата под очите чак ми се виждат вените :Д:Д някой път чак е синьо :x .. много грозно

misskiss96
08-08-2010, 13:00
Az go imah ролона на гарниер ii e PULNA glupost... maikami mi go beshe kupila ii ne znam kolko struva no NI6TO ne pomaga... !!! NI6TO ama Bukvalno :x :D :D