PDA

View Full Version : Я кажете .. гаджето как ви каза,че ви обича ??

lyfche
07-20-2010, 22:50
Е темата мисля,че е ясна . :)

BAYO
07-20-2010, 22:53
Чака, докато не и го казах аз :) Срамежлива работа, ко да прайш :]

Lancelot
07-20-2010, 22:54
Със смс :lol:
Звучи тъпо, но и двамата имаме лек проблем с изразяването на чувствата си. Аз смятах, че ако й го кажа ще я уплаша и си мълчах.. и тя така. Но се случиха някои неща и.. тъй.

betibarclay
07-21-2010, 05:23
обичта не само се казва, но и се доказва! много сте малки още за да го разберете това чувство!

cvetinka95
07-21-2010, 07:58
Първия път, аз му бях признала, че вече съм влюбена, той се усещал, че само се тъкмя да му кажа двете думички, ама мълчи и ме дразни. Тей де, на тогавашната среща го изпращам до спирката, ама чакаме 15 мин и автобуса му го няма, а той беше последния за деня. Аз някава вече притеснена, че за да ме изпрати става това, по някое време той ми вика, искаш да ми кажеш нещо. Подхилквам се и му се гушкам, та дан са сети. Изведнъж някво, автобуса гледам на 5 секунди път от нас. Стресирах се, че няма да му кажа, ама той вика "обичам те" и ми запуши устата с целувка. Аз измъкнах някво "и аз те обичам", не защото не го чувствах, ами заради притеснението. Тей де, на следващите срещи доста често се чувстваше, та да повтаряме. Каза, че най-обича когато се лежим и се гушим, той да е на мен, аз със затворени очи, та да ме чувства като малко момиче и да ме закриляя.. :-P :smt007 :smt007 :smt007

Lancelot
07-21-2010, 09:21
обичта не само се казва, но и се доказва! много сте малки още за да го разберете това чувство!

Ти пък се изказаа... Познаваш всички, нали?..Знаеш кой какъв е и какво е преживял..
С тези клишета не изглеждаш по-умен, господин голям човек.

gLypChenCee
07-21-2010, 09:28
Излизахме доста време.. месец - два може би..
но само излизане нищо повече 8-)
ии имахме среща за пореден път..
бяхме закроили да сме цял ден заедно.. както обикновенно..
Но заваля :/ и той предложи да се скрием при едно кафене..
ии както винаги изчака да седна, но този път не седна от среща,
а до мен .. прегърна ме и ми каза `знаеш ли .. от много време искам да ти кажа нещо.. `обичам те!` .. бях като :-o ударена с тухла 4ка 8-)
след това седяхме повече от час гушнати...
целуна ме по челото, после по нослето и всеки път слизаше все по-надолу.. до като не се пристраши и не ме целуна.. :smt007 и тъкмо.. целия свят спря да се върти.. пред очите ми беше само той.. :smt007
когато дойде сервитьорката и каза `ще желаете ли още нещо` :x :lol:
пф беше ебаси и .. 8-) и после си бяхме цял ден заедно.. :smt060 и от тогава сме неразделнии.. :smt050 :smt049

zority7
07-21-2010, 10:53
Аз първо му казах ,че го обичам ,но на шега и той отвърна: ти наистина ли?това са много силни думи... и аз:еми тока се пее в песента(звучеше една песен дето се пее ,че момичето обича момчето) и после след 2 дена той ми каза че ме обича и много се е привързал към мен :-) :-) :grin: :grin:

ronzss
07-21-2010, 12:37
Ние преди да тръгнем бяхме много добри приятели и сме с го казвали и преди това. :) :-)

Riva
07-21-2010, 12:39
Отвърна ми след като аз й казах :О

Assshley
07-21-2010, 12:43
Не си спомням вече.Смятай колко одавна е било. 8-) Просто ми го каза мисля,че бяхме някъде навън.

dimitar_ak
07-21-2010, 13:56
Не е нужно да го казва. Това е първото момиче, което без да каже и дума може да ми каже "обичам те" по хиляди начини. Досега не съм срещал толкова искрено и открито демонстриране на обич.

didi0804
07-21-2010, 14:29
Една вечер се разхождахме,той се спря аз се обърнах към него и го попитах какво има,а той ме погледна и ми каза че много ме обича :smt007

fungus
07-21-2010, 14:37
с думи прости

VinDiesel
07-21-2010, 15:02
Още е рано,излизали сме 3 пъти до сега :D.Нищо не е сериозно между нас.

umri
07-21-2010, 15:18
Още е рано,излизали сме 3 пъти до сега :D.Нищо не е сериозно между нас.
Как рано, е?? 3-та среща секс - правило!

lyfche
07-21-2010, 18:20
Ми айде и аз ще разкажа :D

Бяхме на купон в тях и бяхме в една стая и си говорехме ,аз бях седнала в него и нещо си говорехме за нас .. и той ме прекъсна " .. тихо тихо .. " и сложи пръст на устата ми ,за да млъкна .. " ОБИЧАМ ТЕ !" :smt007

woshata
07-21-2010, 19:03
Разбра, че искам да му го кажа, обаче не мога, щот съм си такава и той само ми каза "И аз те обичам"..

XTREMEFREERIDE
07-21-2010, 21:17
С устата.

gret4ety
07-21-2010, 22:40
Досегашните ми гаЖета казваха обичам те на 3-тия ден..... Изобщо не го приемаха насериозно :o Просто аз искам някой да ми каже обичам те единствено ако наистина го изпитва и е честен :(

gret4ety
07-22-2010, 19:01
Аа междо другото казаха ми го веднъж ама сега осъзнавам че е било само за да ме вкара леглото :lol: еми не успя... при това ми го каза по скайп :shock:

guinessgirl
07-24-2010, 14:10
ми 5 човека са ми го казвали...

за първи път е било винаги на живо,докато се гушкаме и некви такива лигавщини...
по-бившия ми каза 'обичам те',докато свършваше и беше наай-доброто 8-)
а бившия ми постоянно ми казваше 'ако направиш еди-кво-си,ше те обичам още повече'

SuNsEt
07-24-2010, 14:29
Амии...каза ми го на едно място,където сме си играли като деца заедно.

anonymous708973
07-24-2010, 14:54
Беше на вилата на най-добрия му приятел, който имаше рожден ден... Бяхме се усамотили в едната стая и аз бях страшно пияна, той - не... и както лежахме на леглото и се... гушкахме, да кажем :-D, ме погледна и ми каза на ухо със страшно нежен глас: "Знам, че моментът е страшно неподходящ, но адски много те обичам."
Тогава му казах, че е пиян и че искам да ми го каже на следващия ден на свежа глава. И той ме попита: "Помниш ли какво ти казах вчера? Обичам те!"
Аз му отговорих едва около месец и нещо по-късно, защото исках да съм сигурна. :)

SmilezZz
07-24-2010, 15:31
След училище се разходихме малко и най-накрая седнахме на една пейка в парка,за да си говорим нещо..
По-едно време той изпрати двамата приятели,които също бяха с нас,да отидат да ни купят нещо :lol: ,но всъщност един от тях е бил за гърба ми с листа на рози (абе разбрахте ме) и тъкмо догава - бившия ми каза: "Обичам те" и този отзаде ни хвърли листенцата...И в същото време той ме целуваше..Абе беше супер..Имах чувството,че света е спрял.. :smt007 Уникално си беше :smt007

П.С - Това стана на 2 или на 3 месец,откакто бяхме заедно

Dr3amy
07-24-2010, 15:38
Мии... изчака ме мен да каже, че я обичам и тя се засмя и нищо не каза, но по - късно вечерта ми се нахвърли и разбрах... НА другия ден излезнахме и тя искаше прегръдка, и по - късно ми каза, че ме обича... :oops:

indigo0lady
07-25-2010, 10:26
Каза ми го и след това ми връчи ключе от белезници ... :lol: За жалост или за щастие му го върнах, без да съм го ползвала, когато скъсахме. :-o

Dizziness
07-25-2010, 11:38
:D Ами... бях на море с приятелки. Връщам се след около три часа и поглеждам кой ми е звънял по телефона, понеже не го бях взела с мен. Поглеждам: майка ми - 1 пропуснат разговор, 2 смс-а , милото - 120 пропуснати разговора оО ... Аз вече притеснена, какво става тук, почнах да звъня, той не вдига, притесних се още повече, звъня, звъня около 5-6 пъти... Вдига ми и мълчи. Питам:

Аз: Какво има, защо си звънял на пожар, какво става?! оО
Той: Трябва да ти кажа нещо... не знам как ще го приемеш...
Аз: Оххх, казвай, знаеш ли колко ме притесни!!!
Той: Ами, мило... ОБИЧАМ ТЕ !!!
Аз: ... (мълчание) ... и затова ми звъня 120 пъти? :D :D :D (той разбра, че се шегувам де!)
Той: Хммм... аз заради теб станах толкова романтичен, а ти... Но виж колко съм хитър, звънях два пъти продължително, за да те издебна, когато си без телефона и след това кликам, спирам, кликам, спирам... 120 пъти :D

Каза го тези дни (четири месеца от началото на връзката ни...).
Много ми хареса изненадата... :-)

Valento
07-25-2010, 14:27
Прегърна ме,и ми го прошепна в ухото...беше хубаво,но вече не ми го казва по никакъв начин... :razz:

Powii92
07-25-2010, 15:53
Една вечер бяхме пред CCS 8-) ии нещо се бяхме сдърпали,защото мноого ме ревнуваше от едно момче,което видяхме там ( а ние бяхме просто познати с това момче) и той нещо се ядоса,на мен ми стана кофти...питах го: "Защо сега правиш така,не го харесвам изобщо.." и той някъв само ме поглежда някво тъжно и..: "Защото те обичам адски много и не искам да те загубя!" :smt007 беше много сладко тогава...

bebchoOoOoOo
07-27-2010, 14:44
На Нова година, аз пияна-заляна, той не толкова, на леглото в един негов приятел :D Ей така както си лежахме изведнъж ми изтърси "Обичам те" и аз "К'воо :shock: " :razz: .. И така,после ми каза, че от доста време е искал да ми го каже, но се е сдържал, щот да не би да избърза.. Аз изчаках още един месец и тогава му го казах, щот нещата бяха малко объркани тогава, а и исках да съм сигурна. :)

soul1199
07-27-2010, 16:46
не е

amnessia
08-09-2010, 17:03
Каза ми го и то не на български език , за което се ядосах :-x 8-) Love ya преди да си легна една вечер . :)

lady__bird
08-09-2010, 18:24
Амии..да сме ходели най-много 1-2седмици и ми го е казал,но не помня как точно :D Познавахме се от 3месеца :D Малко смешно да заобичаш някого за 1седмица,но нашето беше голяма любов и още е ;д

brutaLxxbunny
08-09-2010, 18:47
Бяхме зад сцената,отпред пееха една много яка любовна песен,той се наведе,целуна ме и го каза.Беше тоолкова романтично.И до сега,макар че сме разделени от много километри и не сме се виждали от година,все още го обичам и той мен :)

Biskfitka
08-09-2010, 22:09
Една вечер се разхождахме,той се спря аз се обърнах към него и го попитах какво има,а той ме погледна и ми каза че много ме обича :smt007много сладко :-)

Емии ако си спомням добре 8-) ходихме почти месец и седяхме на една пейка и аз бях седнала в него :D и се бъзикахме нещо и аз викам ''ми щщом не ме обичааашш''.... :oops: и той вика ''е обичам те'' :shock: ...Още не знам дали трябва да вярвам,че тогава найстина ме е обичал (обич,не говорим за любов ;д ) ,но сега съм сигурна,че е така

TheOnee
08-09-2010, 22:12
винаги първо те.. аз никога не съм сигурна :-| и винаги изчаквам дали наистина е ОБИЧ, а не харесване или нещо от сортта :-|

Jumbie483
08-09-2010, 22:15
Ами при едно скарване се изпусна и го каза 8-) Ние още в началото бяхме говорили, че предпочитаме чувствата да се показват и доказват, а не само да се говори за тях. За това и някак без думи се разбирахме. Но той ми беше много ядосан тогава и случайно го каза. После много се смя, защото и той не е очаквал да ми го изкрещи така. 8-)

xinfamous
08-10-2010, 01:36
Не е нужно да го казва. Това е първото момиче, което без да каже и дума може да ми каже "обичам те" по хиляди начини. Досега не съм срещал толкова искрено и открито демонстриране на обич.

На тебе вече не ти ли минаха вече тинейджърските години? :S

Anny05
08-10-2010, 08:05
Бяхме в дискотеката с компания.. Всички танцуваха само ние бяхме на сепарето ии се целувахме. Бях се облегнала на сепарето и тогава за мен нямаше нищо друго от значене.. По едно време той леко се отдръпна и каза "Обичам Те" .. :-)

xinfamous
08-10-2010, 11:35
макар че сме разделени от много километри и не сме се виждали от година,все още го обичам и той мен :)

Повтаряй си го,докато някоя го празни редовно :grin:

dirtyyy
08-10-2010, 12:00
Той ми го каза пръв,и ми го повтаряше доста често.

Seductress
08-10-2010, 14:21
Един път са ми го казвали и съм сигурна, че не беше искрено. Ходехме може би от 2 седмици. Една вечер той беше излязал с приятели. Явно като се е прибрал (беше доста късно), ми писа смс : "Обичам те, лека нощ." На другия ден го попитах колко пиян е бил снощи, но той отрече. :-o По никакъв начин не ми го е показал. След 1 седмица се скарахме и приключихме с връзката ни.

Sasha2k8
08-10-2010, 14:22
Бяхме заедно вече 4 месеца и една сутрин ме изпращаше до нас и точно преди да си вляза ме прегърна и ми каза, че ме обича и тогава ме целуна. :) Беше много, много приятен момент....

zlonamerena
08-10-2010, 14:27
Една вечер бяхме се гушнали и седнали на една пейка и си приказвахме до като не ме погледна и не ми каза,че съм всичко за него и че ме обича страшно много.. и много ще плаче ако ме загуби :-D

Eclipsercho
08-10-2010, 14:49
Предишната вечер бяхме на скайп и адски много исках да я видя и да й го кажа, но просто нямаше как.. щяхме да се видим чак на другия ден.. и аз й казах "Охх, как ми се иска да можех сега да ти кажа нещо.." и тя сигурно се е усетила де.. но на следващия ден вечерта бяхме седнали на една пейка в един парк и както се гушкахме (тя целия ден ми напомняше, че съм й казал, че искам да й кажа нещо.. а аз й казвах, че не съм забравил, просто сега не е момента) тя отново ми каза - Ти май имаше да ми казваш нещо.. и аз я погледнах в очите и й казах, че ни е малко рано да казваме подобни думи, за това ще изпозлвам други - Адски много много много ме е грижа за теб.. и тя само ме погледна и ми каза - <име> мисля, че те Обичам.. :-) И така.. :-D

Extremescream
08-10-2010, 21:28
Oще не бяхме заедно,аз още бях с бившия си,а той упорито ме сваляше.Една нощ получих смс,в който,измежду другите неща,беше написал 'Обичам те.'След няма и месец се събрахме.

sh0shka
08-11-2010, 01:52
Мии аз го казах първа.. До някаде съжелявам защото съм с това момче вече 2 години и няколко месеца.. А в началото аз бях захапала по него а той буквално се подиграваше с мен .. Ноо сега се радвам че се промени..

ExplosionsInTheSky
08-11-2010, 06:39
Бяхме гушнати и просто си го каза момчето :D Аз му отвърнах, разбира се.